SINISTER 2

Sitter och äter pasta jag fick med hem från föräldrarna. Kom precis hem därifrån, har ägnat eftermiddagen åt att planera lite inför söndag och träffa lillebror, lillkusin Theia och moster! Träffade i och för sig de två senaste redan runt lunch, de kom in på jobbet på jakt efter julmust (JA den kom i måndags och JA jag köpte hem direkt och NEJ det är aldrig för tidigt!). Pakethämtning idag igen på vägen hem! Både älskar det och tycker det är obehagligt när en beställer så mycket samtidigt att en inte har en aning om vilket paket det kan vara den här gången? Schizo much? Denna gång var det ett linne från Gypsy Rebel if u wanted 2 kno. Nu ska jag iväg o träffa Tina, ska se Sinister 2, kränga pop corn och (förhoppningsvis) bli rädda som satan i biomörkret.
 
 
 
 
 
Läste ut den här skräckisen häromdagen! Såå bra, läste långsamt för ville inte att den skulle ta slut, sen så fort jag läst sista sidan beställde jag fyra andra! Skräckböcker iz the shiz. För er som inte läser baklänges så bra heter den Floating Staircase.
 
 
ps.  Vågade prova att starta telefonen inatt, höll på och googlade som en galning på hur länge man faktiskt ska ha den i riset, fick fram alltifrån 3 timmar (eh, what) till en vecka minst (igen, what), men enligt Macguiden så är det minst 48 timmar bara, och det hade det ju gått igårkväll. Höll andan och knäppte igång den.. Och den funkar!!!! Halleluja och tack till alla snillen som kommit på detta svinsmarta sätt att torka en telefon. Saknar den faktiskt nästan aldrig när jag är utan den, det enda jag egentligen märker saknas är Spotify, bank-appen och väckarklockan haha

EN KANNA CHAI

Har crazy hair pga det är hairwashing day och ska strax in i duschen. Orkade cykla till Hempan och fick min Treat, alltså den här veckan är det helt CRAY grejor!! Har typ aldrig varit såhär excited över någon av lådorna. Vill egentligen bara smaka allt nu direkt men måste verkligen komma i säng i tid inatt. Sitter med min kanna med chai och samlar ork till duschen haha, försöker peppa mig själv med att jag ska använda Big-shampot, älskar det verkligen. Köpte dom goa glasen/kopparna/mason-jars-with-handles i Ullared också, tänkte köpt exakt likadana på Zara Home i Madrid men gjorde det inte i sista sekund pga bökigt med glas i väskan, så hittar jag dessa för typ en tredjedel av priset, life goals va.
 
 
 
 
 
 
 

PEAKSY FILT

Så himla skönt att vara ledig idag! Gjorde mysfrukost med kaffe, tända ljus, gröt och kisen i knät. Vid tolvtiden hämtade Carro mig och vi åkte till Gekås, aka helvetet på jorden, aka idioternas samlingsplats, aka OKEJ EN KAN FAKTISKT HITTA NAJS GREJER DÄR IBLAND. Hittade massor av saker och hatade mig själv när jag betalade haha. Kände mig som en materialistisk galning lol. Anywaaayz, köpte massor av ljusslingor (pga en kan aldrig ha för många), nya kuddar till mig o Rasmus, en fett Twin Peaksy filt, några vinyler (eh ja??? En hel vägg hade dom), lite ekosmink, ett par halloweengrejor och Twin Peaks-boxen jag velat ha i femtiotre år!!! Valde mellan Gold-boxen och den senaste BluRay-boxen men tog till sist den förstnämnda eftersom BluRay-boxen är typ hälften så billig på CDON? Plus att jag tänkte att det kan en önska sig i julklapp, kommer aldrig på något bra att önska mig ju!
 
Ska egentligen kolla telefonen idag, den har legat i ris (haha) sedan söndags kväll så borde vara ok, men vill vara extra säker så ska nog vänta till imorgon. Ska ägna kvällen åt julmust (herregud extas alltså) och nån go skräckis, och om jag orkar ska jag släpa mig bort till Hemköp och hämta oktobers Tokyo Treat.
 
 
 
 
Zeppelin, RATM och Sabbath!! Fick typ sålla bort sju andra haha
 
Lelle Peaks-filten, mjukaste jag någonsin haft o så jävla Black Lodge-ig så de är inte sant.
 
Käzz bild men så jäääädraaaaa mysigt med massor av småbelysning på hösten!

DANSLÖRDAG

Äntligen är jobbhelgen över igen.. Så jäkla skönt att stänga o låsa på söndagkvällen o veta att det är två veckor kvar till nästa helg! Unnade mig som sagt nåt roligt på lördagen trots jobbandet, Moa var hemma och firades i efterskott med paraplydrinkar, vimplar, dans till Gaga och Rocky Horror och den första "riktiga" hemmafesten på länge? Var det ens snack om att gå ut liksom?? Tror inte det. Helt underbart roligt var det iallafall! Kollade på klockan och den visade plötsligt 04.00 och då kände jag att nää du festen, nu är det dags för mig att ge upp och cykla hem. Har fått höra att festen inte var helt slut förrän framåt sju-tiden?? Haha, älskar sånt.
 
Söndagen var såklart ett helvete, som väntat. Krigade mig igenom mina nio timmar och lyckades vara trevlig mot nästan alla kunder. Kom hem och var helt slut, skulle in i badrummet och ta bort sminket direkt pga vagel som gör skitont, och vad fan tror ni händer?? Tappade min jävla telefonjävel i toalettjäveln. Alltså ÅÅÅHÅHHH jag är fan den klantigaste människan jag vet. Glömde liksom nämna att på lördagen innan festligheterna tappade jag ett helt jävla glas med ingefärsbärs över min MacBook. ALLTSÅ??? Orkar inte. Gjorde tydligen helt rätt båda gångerna dock, så datorn verkar funka (hittills, det kan ju ta tid innan nåt händer) men mobilen måste ligga avstängd i riset (haha ja det är sant, det är så man ska göra) i minst 48 timmar, så ingen telefon för mig förrän tisdag kväll! Gött!
 
 
 
 
 

PART TIME VEGGY

Hade en kort och skön dag på jobbet, mycket spring och lite utbildning så tiden gick snabbt! Skulle hämtat paket på Hempan efter jobbet men glömde det såklart.. Och är för lat för att gå hemifrån igen haha. Är inget viktigt som tur är, antingen solbrillos (ja sommarn är slut jag vet ok) eller h2ocean-spray till piercingarna. Sitter nu och beställer lite grejor, lite plugs för att motivera mig typ. Blir alltid sån dagen innan lön när jag vet att imorgon finns det mer pengar på kontot igen, haha.. Men! Är faktiskt rätt impad av mig själv som trots födelsedagar och Madridresa har lagt undan massor av pengar den här månaden?? Har ju massor att spara till, Asien, tattys, soffa etc etc etc..
 
Tvn är igång för en gångs skull i vårt hem, dricker té o tittar på Homefront endast pga både James Franco (luv) och Winona Ryder (nästan mer luv). Lagade veggichili med bönor och ris ikväll, gillar verkligen de få dagar jag har ork att laga något alls! Hade dock en sådan dag idag, när en kryddar och smakar och kryddar och smakar och en tycker inte det smakar något alls, och sedan tredje gången en kryddar blir det CPSTARKT?? Fattar ej logiken?? Jag älskar ju spicy men Rasmus brukar vara lite tvekis på det, men det här gick uppenbarligen ner! På tal om käk så har jag typ märkt att jag omedvetet blivit nån slags part time-vego, började tänka på hur sällan jag faktiskt äter kött för ett tag sen och tyckte det kändes så osannolikt att jag börjar pricka i kalendern när jag äter någon typ av kött. Har liksom ätit kött en gång de senaste två veckorna?? Och då en liten tapa på Söderfamiljen. Mycket underligt. Men bra!
 
Ååh nästan det bästa av allt!! Nästa helg ska jag åka och träffa människor jag inte träffat på bokstavligen år!! Tror inte att de läser här men vill inte riska att dom gör det, för det är en supriiiiiiise åhh ska bli asroligt!! Längtar.
 
 
 
 
Indiska har de bästa och största temuggarna



GRÖNKÅLS-BITES

Idag var min enda lediga dag den här veckan. Eller aa jag TRODDE det iallafall. Fick åka in på möte i ett par timmar, inte så länge men drygt när en vet att nu är jag inte ledig förrän nästa tisdag. Köpte lite fika efteråt och åkte hem till Felix och Jessica, drack té och flamsade som vanligt. Kom precis hem och ställde mig direkt och stekte halloumi och chili- och grönkålsbites! Nytt i jobbets vegosortiment, supergoa! Fanns de två, broccolipuckar och morots/ingefärabites, ska prova dem nästa gång. Hade egentligen tänkt att vi skulle hänga lite med Lisen & Erik men blir nog inget av med det ändå, vi sitter båda två i pyjamas redan haha, helt slut. Ska jobba längre både imorgon och på torsdag, och sen hela helgen framför mig, så jäkla TRÅKIGT. Ska försöka hitta ork att göra något skoj på lördag iallafall, börjar inte förrän 12 på söndagar så nåt ska en väl orka med.

 
 


Excuse min smutsiga hand, provade vilken färg jag skulle ha av Anastasias brynskuggor (medium brown) och de sitter som berg! Slutade dock med att jag köpte en dip brow.. Lite skeptisk, hoppas den är lika bra som hela världen säger, får se imorn bitti!

WEEKEND

Helgen blev stressig men så himla bra ändå. Hela lördagen var vi ute i huset och fixade i trädgården, städade, rensade och plockade med det sista. Sa hejdå till mitt gamla tonårsrum som målats om mer än något annat rum i huset pga kunde aldrig bestämma mig how to live my lyjf. Rummet vars väggar varit bokstavligt talat tapetserat med affischer, foton och bandflaggor. Där jag grät när mitt tonårshjärta krossades, hoppade i sängen till mina favolåtar, skreksjöng till band jag nästan skäms över att säga idag, smög in när jag kom hem från festen senare än jag lovat, låg vaken hela nätterna för att inte missa om någon viktig loggade in på msn, tittade ut genom fönstret på nätterna och önskade jag var modig nog att smyga ut; bara för att ha gjort det, smällde i dörren när jag bråkade om något aslöjligt med pappa, sparade alla mina konsertbiljetter som något heligt, skrattade tills jag grät med tjejerna, tittade på skräckfilmer och blev så rädd att Felix fick komma in och bara va i samma rum, låg i sängen med benen upp på väggen och tänkte att GUD va livet skulle va enklare och roligare när man flyttade hemifrån
 
Jag tror inte jag kommer sakna det ändå. Så fort jag och Rasmus flyttade in i vår trånga lilla etta kändes det knappt som mitt längre. Affischerna var borta, nästan alla möbler, alla småsaker som gjorde det till mitt var ju inte längre där. Men ändå, det känns fint att tänka tillbaka på det som stället där en liksom växte upp. Lägenheten på Pålsbo kommer alltid vara barndomshemmet där Felix och jag delade rum, jagade varandra, lekte indianer och la fram godis till tomten (ja, vi gjorde det ok?), men huset är där vi blev dem vi är idag. Ganska coolt.
 
 

 
På kvällen gick Gabs och jag till Söderfamiljen, åt fabulösa tapas och drack fläderdrömsdrinken. Sedan gick vi hem till mig och drack cava, dansade till Gaga, lyssnade på gradvis mörkare metal och skrattade åt oss själva. Gick ut och mötte Bea och hennes kompisar på Zigges men gick direkt till Don Taco (pga bartömning hallå) där vi drack ingefärsööl! Alltså ba älskar det! Gick motvilligt vidare till Mårtensson med tjejörna och Ludde där vi drack Gin & Tonics och dansade till stängning. Sedan gick jag, Gabs och Rasmus hem till oss och drack vin och lyssnade på mer metal, haha. När vi väl kommit på det humöret kan vi typ inte sluta. Metal hela natten!! Gabs gick hem typ 5.30, gud vad dåligt jag mådde hela söndagen. Men det var det värt.
 
 
 
 
Något är kolossalt roligt men alltså dehära läppstiftet är typ mitt all time favourite, kommer ha det hela hösten o vintern.
 
 
 
 
Börjar få lite smått panik över mitt hår. Det når till mina lår just nu. MINA LÅR. Vill klippa lugg. Eller klippa av det. Vad ska jag göra?? Kommer ju ångra mig hur jag gör direkt?? Har inte klippt av mig håret sen jag var 12 liksom?? Känner typ att det är en grej jag bara måste göra just nu, men samtidigt får jag fan ångestkramper i magen bara jag tänker på det..

VENEZIA

Som en längtat tills en kan sätta på sig höstjackorna! Vill bara mysa ner mig i enorma kläder varje dag nu. Ska gå ner till Venezia nu och äta med svärföräldrarna, lite italienskt och lite vin så mår en sen! Imorgon ska jag hjälpa mamma o pappa med det sista i huset, sedan flyttar tjejen som köpt det in, och på kvällen ska jag o Gabs dricka cava tills vi fnissar ihjäl oss! 







IMPULS

Fick som vanligt ryck i sista sekunden pga noll planering eller förberedelse, häromdagen gick jag in på högskoleprovets hemsida och what do you know, det var sista dagen att anmäla sig! Fick direkt panik (?? är ju ganska jäkla oviktigt??) och anmälde mig och betalade direkt, trots att jag jobbar hela den dagen.. Får hoppas att jag kan byta med någon, annars är det ju några hundralappar i sjön liksom! Hoppade av psykologin i ren protest/frustration häromdagen också, även det helt spontant, och söker något annat till våren istället. Så jävla dålig information och helt enkelt blev jag arg bara jag gick in och läste schemat typ. Sen insåg jag att jag gör ju detta på min fritid för att det ska va kul? Inte frustrerande/ångest/panikigt, så jag sa hejdå psyken, läser om dig på egen hand istället!
 
Måste ta tag i min köphets, blir ju helt till mig på ett rätt dåligt sätt ändå, köpte liksom sju läppstift igår?? SJU??? Alltså vem gör så ens? Blir typ orolig för min hälsa ibland. Imorgon ska jag dock köpa bubbel och vara glad för är ledig i helgen!! Ska ner på söderfamiljen på lördag med Gabs och äta, hoppas dom servar något höstigt och gött!
 
Ja. Sju läppstift. Två av favorna här.
 
 
 
 
 
 
 
Min senaste och jävligt plötsliga och typ maniska idé känns rätt radikal för att vara mig men vill så jädra gärna! Tror jag kommer ångra mig direkt dock. Men borde typ göra det ändå. ???????

QUESADILLYYS IGEN, JA!

Yää du såg rätt, två inlägg i rad med quesadillas-rubriker men nää jag bryr mig faktiskt inte om det för quesaillas är livets käk just nu?? Toppade med limey guacamole och koriandrig salsa. Lajf.





Igår var jag äntligen lite ledig igen, gick på stan med Tina, drack kaffe på världens ställe (literally), vi paktade om att ha smakat varenda sorts kaffe där innan nyår.. Lycka till till oss typ. Fick sena, jääättefina presenter (har inte setts sen innan min födelsedag??? Fattar ej) och myste ner oss i hennes soffa med té, hund och skräckfilm. (Vi såg It follows, nej se den inte, spare yourselves och kolla en annan). Vi gick inom och handlade lite innan jag skulle hem, lyckades såklart tajma det så att vi kom ut från Hemköp i bokstavligt talat årets åskstorm. Det var bara för oss att springa hem åt varsitt håll. Sprang zick-zack mellan taken vid butikerna, det svämmade över på gatorna men mina creepers höll mina fötter torra, haha. Fastnade under Lotus tack när det var som värst, och då står några män vid baren över gatan och fotar mig?? Jäkla as. Hjälp mig istället. Kom hem till sist och var kall ända in i själen, ställde mig i en lång varm dusch och fick raggsockar och té efteråt.
 
Förresten, H&Ms nya sminkkollektion hallå?? Vad hände?? Impulsköpte ett höstigt nagellack, mörklila läppstift och två matta läppstift, ett rött och ett brownie-lila-jagvetinte, göörsnyggt alltihop! För typ inga pengar! Så nöjd alltså, tänkte liksom precis beställa ifrån både Anastasia, elf och Urban Decay så kändes skönt att slippa all den frakten med.. Och på tal om höstligheter, har blivit helt besatt av tanken på ett pumpkin spice-doftljus, hjälp någon?? Har endast hittat ett som håller måttet och det är från etsy, är ju bara att frakten är två tredjedelar av slutpriset... Inte så värt typ. Fick ryck och gjorde egen pumpkin spice sålänge, bara för att ha hemma, haha.
 
Rasmus är hos Erik och kollar Arsenal, inget ovanligt men tråkigt att Lisen är bortrest annars hade jag följt med och myst lite där. Lite skönt med ensamtid ikväll ändå, äter äppelpaj (juste gjorde äppelpaj innan med), dricker té och tänkte kolla på antingen nån Tim Burton (har varit sugen på att se Edward Scissorhands sen Madrid) eller nån skräckis.. Får se vart en landar.

KIMCHIDILLAS

Känner mig too good 4 me idag, har fått en lång natts sömn pga var bara hemma hos mamma & pappa och spelade spel, åt äppelpaj och drack ett glas vin (okej ett halvt bara) igårkväll så är inte trött för första gången på veckor, dricker kaffe med kanel och kardemumma för det är hööööst, är typ excited över det ändå, längtar till Halloween mest av allt, hoppas vi gör nåt kul detta året!! Längtar till mörka kvällar med skräckisar och myströjor och tjat över rödvin och allt sånt med. Innan jag somnade inatt halvsov-shoppade jag lite på ebay, alltid en bra idé, och idag har jag beställt lite nya bra å ha-grejor, typ tea tree oil, kokosolja och hittade till och med ekologiskt havssalt utan jod??? Har inte hittat nåt som inte kostat en miljard typ innan så blev glaaad.
 
Har varit extremely adult och gjort matlåda med?? Alltså det känns hemskt men jag är tamejtusan stolt. Gjorde quesadillyys med kimchi o spenat och vill egentligen äta dom NU men får vänta några timmar..







OST & VIN

Denna lördagkväll skall vara helig. Hjärtat kom hem för någon timme sen men han är helt slut stackarn, haha att festa i Köpenhamn hela natten will do that to you! Dricker ett välförtjänt glas rödvin o har gjort mina efterlängtade halloumiwraps men är nästan lika trött som Rasmus så blev bara cheesen och babyspinne. Gött ändå! Ska gå bort till mamma o pappa om en stund tänkte jag, Felix är där med så ska passa på att hänga lite med familjen! 






KATTSÄLLSKAPET

Är så trött att jag har ont i magen haha.. Kom nyss hem från jobbet, hade en oroväckande smooth stängning ända tills vi skulle larma på och gå ut då ett larm gååår åååh så jöbbigt, fick ringa runt till bossen och Securitas och alla möjliga, så när vi äntligen kom ut hade jag missat bussen.. BAH. Så Jonathan var snäll och körde mig hem (igen, missar ofta bussen). Preppade en go frukostsmoothie till imorgon pga börjar skittidigt och nu försöker jag varva ner lite, har myst ner mig i sängen med té och lite parmesanchips o försöker tvinga mig själv att sluta tänka på halloumiwraps för det är allt jag vill ha nu haha. Så jävla sugen!!!1! Ska äta det imorgon.
 
Ikväll är jag ensam hemma för kärleken är i Köpenhamn (igen) och spelar på Psych Fest (igen) så får nöja mig med att krama katten istället. Blir alltid helt rastlös när han inte är hemma, hade han varit här hade jag bara legat o kollat Netflix eller nåt men bara för att jag är själv vill jag göra tusen grejer typ. Because logic.
 
 
 
 
 
Smoothiemejkern är typ det bästa i mitt kök. Denna är mycket godare än den ser ut jag löööövar.
 
 

POPIN COOKIN

Känner mig dööproduktiv idag! Jobbade hela förmiddagen, sen åkte jag till mor & fars nya lägga och hjälpte dem lite, fick fika på balkongen som tack. Gick i stan en stund med mami sen, fingrade på gardiner och massa gröna plantor men hindrade mig själv från att handla.. Försöker bli lite bättre där. Gick hem o blev nästan direkt rastlös pga Rasmus åkte till repet så jag började pilla med en massa Popin Cookin-set som jag fått i Tokyo Treat-lådorna. Provade Grape Vine och Deep Sea Gummys, alltså svinroligt att göra men ingen smaksensation haha. Ganska gott godis liksom, syrligt typ, men de mesta smakade likadant bara. Ska våga mig på att prova Takoyakin, dock är det typ inte godis utan ska smaka som the actual dish?? Liksom vågar en ens? Haha. Gjorde en ny sugar scrub också, brukar ju göra vanilj/chai men idag tog jag massa ingefära/kanel/kardemumma, rostade krossade kakaobönor och rooibosté, luktar höst! Nästa gång tänkte jag prova med kaffe!
 
Åt lite mat, det gamla vanliga; avokado, spenat, kimchi, tomat, alfalfagroddar, hummus osv i en salig röra. När en inte vet vad en är sugen på tar en lite av varje. Browsar ebay som vanligt, den sökhistoriken är ännu en salig röra, alltifrån bokparfymer till pastelliga tröjor till kigurumis till kryddor (???). Kliar i Pay Pal-fingret.
 
 
 
Väääärldens finaste o bästa mamma!

Haha vad händer ens här, jag vet inte, instruktionerna är ju liksom på japanska så höftade litegranna.

Eh jaaaaa.. Dehär är då den enda som blev som den skulle, de flesta förstördes när en skulle pilla ut dom ur formen. Dehär är då en liten blå och rosa manet. Ganska go.

DRÖMSÄNGEN

Drömlakanen en köpte i Madrid. Alltså kolla på dom bara?? Hur mysiga?? Har bäddat ner mig med favotéet och massa missade vlogs, det är faktiskt rätt gött att vara hemma.






HALLOUMIKÄRLEK

Alltid lika trist att börja jobba efter semester.. Dagen gick fort iallafall, kom hem till en gosig katt och paket från Japan, massa Hi-Chew (persika, litchi, ananas, cola och white soda) och muslin facecloths. Gjorde snabbmiddag, falafel och små halloumiwraps med babyspenat o avokado. Ska försöka få in klippen från min GoPro (tack världens bästa bror för födelsedagspressyn <3) men får se hur lång tid det tar, ska upp tidigt imorgon igen! Sitter med örat i ett glas pga gör en sea salt soak för o va lite snäll mot vänsterörats piercingar och sen ska jag duscha och prova Big-schampot från Lush!! Fick som sagt även balsamprover för dom va så gulliga i butiken så ska prova det med! 
 
 
Immediate update: Big-schampot är det absolut bästa som hänt mitt hår. Och alla Hi-Chewsmakerna är amazing. Speciellt white soda som smakar sockerdricka majgaaaaaaad.
 
 
 
 
 

HOME

Herreguuuuuuuwd alltså, inte mycket slår nybryggt kaffe hemma! Spanjorerna är bra på mycket, kaffe är inte en av dom sakerna.


 

SISTA FRÅN MADRID

Är så jädra slut i både kroppen och huvudet, ganska sliten efter nästan tip timmars restid... Sjukt när en tänker på det, jag menar flyget tar bara tre timmar liksom! Har varit hemma i någon timme, ätit o visat allt jag köpt för Rasmus. 

Rastro var jättefint, loppis i en hel jäkla stadsdel!! Alltså det var magiskt. En blandning av guld o koppar, paisley throws, vintageväskor o Levi's 501or. Såg en som cosplayade Edward Scissorhands där, han va så jäkla gullig men fick bara bild på honom bakifrån.. Älskar den filmen. Gick mot Paseo del Prado och åt lunch på en jättemysig restaurang mittemot Reina Sofia, bravas och quesadillas! Sedan gick vi först på Prado-muséet och såg Goya, Velasquez och Picasso, och sedan gick vi till det mindre muséet Thyssen där de hade utställning om/av Vogue-fotografer!! Fab.

På måndagen tog jag inga bilder men vi tog det ganska lugnt, fyndade helt fantastiska bäddset på Zara Home och en jeanskjol med knappar hela vägen på framsidan! På kvällen åt vi en sista paella och drack en sista kanna sangria.. Var lite ledsamt nästan, men skönt att komma hem ändå! 





Kikar efter fiskar i dammen i Retiro.


Amazing Rastro! 

Edward-cosplay, så jädra sööööt dör.


Prado-muséet

Lilla muséet Thyssen hade utställning med Vogue-fotografer, dog.



DRINKAR O TEMPEL

Blev några mojitos och en cava/sorbetdrink i eftermiddags, blev då en aning salong pga inte ätit eller druckit typ så gick upp på rummet en stund innan vi åkte till Templo de Debod, ett egyptiskt tempel som skänkts till Spanien för att de gick in och räddade ett tempel/en utgrävning i Egypten. Trodde det var ett vackert tempel och inte mer men GUD vad vackert, helt magiskt! Världens utsikt och massor av picknickande människorn o spansk gitarr i bakgrunden. Sen gick vi till Bocados och åt bravas, calamares, croquetter och albondigas. Drack även livets drink, mynta-daiquiri, alltså Sverige förstår ni vad vi missar??? Helt fantastisk??? Nu sitter vi o dricker öl och äter wasabichips o livet är bra. Imorgon ska vi till Rastro o fynda på marknad i La Latina!!













FRUKOST I RETIRO

Carro väckte mig efter att vi båda sovit som små barn hela natten, vaknade bara någon gång vid fyra-fem typ när massa folk som va påväg hem gick utanför vår balkong. Gick ner och köpte kaffe o donuts (jag som inte ens gillar glaced donuts men dom va så söta så va tvungen) och vandrade bort till Retiroparken där vi åt frukost. Sen gick vi ner till Prado och hoppade på en buss, körde extrem turistning alltså! Fick se mer än om vi gått ändå ju! Nu ska vi strax gå ner och ta en mojito och ikväll väntar bravas, calamares, padrones, tortillas, gambas, ALL tapas!! Tror jag ska toppa det hela med churros efteråt, lööövely! 






PAELLA

Paella-himlen!! Delade på en paella de verduras och en kanna sangria på Plaza Mayor, jäkligt fint! Vi har världens snedaste, brantaste o längsta trappor upp till hostelet med, har ju gått upp o ner åtta gånger bara idag så är redan rätt trött på det!




Carro fångade mina känslor precis........


HELLO MADRID

Kom fram sent igår natt, slängde in grejorna på vårt supersöta o sjukt centrala hostel och sprang ner på stan för en långpromenad i natten! Asmysigt. Idag gick vi ner på ett frukostställe o drack espresso innan vi började vår raid av affärerna. Har köpt allt ifrån kläder till té o matcha-godis till japanska tuschpennor till grejor på världens mysigaste Lush-butik. Köpte bl a Big-schampot med havssalt i! Dessutom fick jag handmassage, testa massa grejer och fick med massor av balsam-samples (fick dubbelt pga hundra meter hår). Sedan åkte vi till Primark på eftermiddagen, tog metron till Atocha och gick därifrån.
 
Nu ligger vi o tar siesta på rummet, ikväll ska vi äta paella o dricka cava tills vi svimmar har vi tänkt och imorn ska vi turista litegrann! Käka frukost i Retiroparken, lite sightseeing och så! 
 
Vet för övrigt inte vad som hände med typsnittet o storleken på texten i dehär inlägget, eeehh bry.
 
 
 
 




SEMESTERTJEJJA!

Nu har en semester igen!! Håller på å springer mellan att packa väskan o fixa håret o välja kläder till ikväll, ska ut med hela familjen och äta för att fira Felix! Försöker lugna ner mig lite, har ju egentligen packat klart men blir alltid sån här när jag ska resa nånstans, inbillar mig att jag ska till nåt u-land där en inte kan fixa något en glömt på plats haha. Har inte växlat pengar som jag brukar heller, Carro o jag tar ut pengar på flygplatsen istället. Igår satt vi o läste om hostelet och alla surroundings, hostelet har fått helt fantastiska recensioner, nedanför oss ligger massor av fina restauranger och över gatan ligger en bar med "Madrids bästa churros", alltsååååå gud va gott!! Ska bli perf väder också, lagom varmt (ca 25) och halvsoligt, stod först att det skulle vara typ 34 grader så vi var lite oroliga!
 
Dricker en Sigtuna Ale o äter rotfruktschippy jag hittade på ekoshoppen i stan, svingoa o perfekt salta. Hittade ett nytt skal i stan med, haha gud älskar små tacky grejor.. Carro kommer hata det. Har förberett henne på mina flyg-tårar också, inte för att jag blir rädd, ÄLSKAR att flyga och turbulens o bumpy landningar är typ det roligaste jag vet, men fick ju reda på i våras att jag har fel på mina öron; får lock flera gånger om dagen, kan inte ha huvudet under vattnet o kan inte tryckutjämna.. Någon go muskel som saknas. Får helt enkelt leva med det liksom! Har ju iallafall lite kortisonspray o tryckutjämnande öronproppar o muskellösande (??? är de ens ett ord haha) tabletter.








ROSA SALT

När en bara är ledig en dag i veckan blir det inte så mycket vila den dagen. Har gjort massor av ärenden idag, hjälpte till att bära upp lite smågrejer till mamma o pappas nya lägenhet. De kommer bo mer centralt än mig nu, helt sjukt! Handlade lite grejer till Madrid och packade väskan, ska bli så himla roligt!! 

Rasmus mamma var här idag en stund också, fick mer presenter och pratade en stund. Fick se nya bilder på Kassandra, Sebbes dotter. Hon är helt magiskt söt. Fick dessutom veta idag att en av mina kära kusiner också ska bli pappa! Superkul och så himla glad för hans skull!! 

Bär jag va i stan gick jag in i ekoaffären, hittade massor av sköj! Bland annat dom här chipsen, chippys är ju som alla i världen vet det bästa jag vet o dessa va superbra! Köpte lite rotfruktschips med för äälskar det!







HELLO SEPTEMBER

September betyder snart höst, Peaks-mys, kantarellplock, halloween, äppelpajer, soppor, Americans Horror Story, fluffiga jackor, tända ljus, té och allt annat mörkt och mysigt. Borde kanske sörja sommarn lite mer men den har varit så jävla kass att jag knappt bryr mig. 






RSS 2.0