wallet.

Vaknade upp hemma hos P idag, legat framför teven hela dagen. Känns lite osjysst med tanke på att min familj renoverar nästan hela övervåningen och jag hjälper inte till idag. Well, får väl hoppas att de ringer ifall de behöver mig!

Ikäll blir det antagligen ganska lugnt, trots att det är fredag och helg, drick och svälj som Joline sa en gång. Ska jobba några timmar imorgon, fast det kommer bli superlugnt. Börjar inte förrän 12 och slutar senast 16.00, om det ens blir så länge. Hoppas jag får jobba en del de närmsta veckorna, behöver pengar i september till skinnjackan och Köpenhamn!

Damien Rice - 9 crimes

hemmakväll.

Blev en helmysig dag igår, drack kaffe på Fridas balkong och skrattade, tinade bullar som hennes faster bakat åt henne och killarna kollade en stund på The Terminal. Alan kom också, trodde det bara skulle bli Gus. Fridas lägenhet var lika rosa som hon själv, även om gardinerna "faktiskt är lila"! Haha! Tack för kaffet och gott sällskap! Lär bli fler trippar till henne nu framöver eftersom vi kommer ta samma buss till skolan om morgnarna, och dessutom har jag tio minuters gångavstånd från mig.

På kvällen orkade jag verkligen inte laga mat, beställde pizza istället. (Syndare, jag vet) Åkte in till stan och hyrde film, The Wrestler, Die Welle och Valkyria. De två första var skitbra, och den sista slutade jag kolla på efter någon timme även om den verkade bra. Gillar bara inte Tom Cruise.
Somnade sent jämte världensbästa.

Så fort vi klev av bussen inne i stan spanade jag ut över torget, och vem får jag se? Bäst-joss och co. Till exempel Annie som jag inte sett sen Hultsfred, detsamma med Lillen och Jakob. Simon, Jenny och Simon syntes också till. Hade sällskap till Hemmakväll eftersom de skulle på bio och köpa godis innan. Kul att se alla igen!

Nu ska jag hjälpa mamma att sätta ihop lite IKEA-möbler. Hörs.

lägenhetsvisning på bäckagård.



Kaffedejt och lägenhetsvisning hos Frida om en timme ungefär. Får träffa my guys på bilden också, Sandra och Gustav. Knappt setts sen skolan slutade, sjukt. Saknat dem! Seeya

förnyelse.

New look. Hörs.

o-hungrig.

Har precis käkat en liten lunch, pitabröd med sallad och vitlökssås. Onyttigt, jag vet, men sjukt gott var det. Har inte hunnit med så mycket idag som jag egentligen hade tänkt. Oh well, tar igen det imorgon. Kanske. Nu ska jag hoppa in i en snabbdusch och ta cykeln hem till Pontus.


Saknar Sandra en hel del. Har hört några planer om en kaffe-drickardag i Fridas nya lägenhet, får väl se ifall vi får med oss Gustav också ;) köss

forza italia

Sv till Gabriella: köpte det på Hultsfredsfestivalen, fast finns nog liknande på stånden på torget :)

Ligger och diskuterar med Tom och Pontus, halvkollar på gamla Gossip Girl-avsnitt och längtar till Italien. Nu är det inte så långt kvar!

Halmstad

Vädret i Halmstad för tillfället. Inte okej.

Malcesine, Lago di Garda



Och vädret i Malcesine kan ju också diskuteras, men klart godkänt jämfört med Halmstad! Hoppas bara det inte blir för mycket regn på dagarna i Italien, på nätterna däremot är det helt underbart. Sitta på balkongen i värmen och njuta av blixtregnet över bergen.



Bild 1. Blixtar över Monte Baldo. 2. Solnedgång över samma berg. 3. En skylt utanför ett hotell vid strandpromenaden, kvällen efter Italien vunnit fotbolls-VM.
1 & 2 tagna av Sandra.

surprise.

Herregud. Överraskande? Jag dog just lite. Det här var värre än Susan Boyle.
Watch and judge.


090727

Tog en tripp in till stan, babe köpte ny jacka och svarta jeans, han har ju råd nu efter lönen.. Haha. Själv köpte jag bara en kaffe eftersom jag fortfarande inte vet hur mycket jag kan göra av med denna månad.

Gick hem och fikade med familjen, ombyggnationerna pågår för fullt och ljudet från borrmaskinerna och sågarna skär i öronen. Golvet i ett av rummen är klart, och nästan alla garderober också. Kommer bli superfint!

Ikväll ska jag bara vara hemma hos familjen, kanske se en film och några Fringeavsnitt. Om allt går som jag vill så kommer Pontus hit också. Hörs senare!

090726

Vid halv tolv skulle de flesta hemma hos Boffe in till puben, men jag, Ralle, Adam, Björn och Anton åkte hem till R istället. Även en Steph kom dit senare. Somnade sent hos babe.

Igårkväll var jag på bio med 3 guys och pojkvän, såg Public Enemys. Super film men klart inte Johnny Depps bästa, gillar verkligen honom.
Ikväll blir det myskväll hos babe med Fringe-maraton och Daimglass.

verano

How I met your mother på tvn och pizza i magen. Ikväll blir det Boffe ett tag och annars så glider livet. Vi hörs!

onmyfinger


Vet inte om man ser vad det står på mina ringar men det är mitt motto of the day: Carpe diem. Nu ska jag återgå till Grodan boll-tittandet och juice.


construction.

Nu drar jag till Anton. Seeyou!


Mitt i ombyggnadsröran.. Haha.

bk

Ikväll blir det lat- & tjockismat på Burger King. Nice!

aroundthehouse

Sitter invirad i täcket framför tvn, regnet öser ner utanför och bildar små floder på gatorna men det spelar ingen roll. Inget spelar någon roll. Inget utom jag, täcket och världensbästas armar runt mig.

galen

Jag blir galen!!! Jag hittar inte ett jävla cykellåsfan. Tappat mina nycklar så kan inte använda mitt och får inte använda pappas. Ååhhh!!

autumn 09

Fick H&Ms katalog för hösten 2009 i brevlådan idag. Hittade flera godbitar, speciellt skor för ovanlighetens skull, haha. Lär få spara många slantar om jag ska få ihop till allt det där.

shoooes



Tänkte bara visa dagens skor också. And now I'm outta heere!

why so serious





Haha. Eller inte.

fishermen

En kväll för ett tag sen när jag och Sandra var i Kolbrottet.




1. småbåtshamnen, 2. fiskare i Grötvik, 3. jag&Sandra på bussen
Foto  jag

confession

Jag erkänner. Jag föll för de så kallade korta cykelbyxorna under shortsen.


shorts yeans please (cubus), avklippta tajts, skärp JC barn

090722

Kom precis hem från Alex lgh efter en kväll av smörgåstårta, daimtårta och kaffe med släktingar. Morbrorn fyller 24 idag, grattisgrattis. Tänkte skumma igenom aftonbladet.se's webbnyheter och sedan cykla hem till Pontus. Seeyou!


shorts cubus, skärp JC, linne urban outfitters, halsband åhléns + hultsfred, armband & ringar

glam

Hela dagen igår slösades bort på IKEA, kastade iväg tid och pengar på matriella ting som garderob, byrå, kuddar, filtar, vaniljljus och allt annat onödigt man kan komma på. Allt i nya rummet kommer i alla fall gå i vitt och mörkbrunt, är förresten på jakt efter massor av svarta ramar i olika storlekar och former.

Idag har tiden gått snabbare än vanligt, tycker det var ett par timmar sne jag vaknade. Ska strax käka kvällis och inatt kommer mitt hjärta hem!! Underbart och glammigt galej, firar med pompa och ståt. Eller kanske inte ståt. Ikväll lyssnar jag på Glasvegas och längtar till imorgon.



tröja H&M, jeans lee, skor köpta i Italien, sjal & ringar

fortfarande 090719

I väntan på att min hjärna ska klämma fram ett reko förslag till nattens film får ni stå ut med det här. So-so-sorry.

dagens låt: mando diao - good morning, herr horst
dagens klädsel: svarta byxor, grått linne med nitar
dagens smycke: peacehalsband, ringar&armband i massor
dagens mat: tacopaj
dagens dryck: vatten & thé
dagens hår: utsläppt med några småflätor
dagens humör: trött & sjuk & taggad
dagens aktivitet: köpt golv, degat film och fest
dagens saknad: min andra halva är i åre. svikare.
dagens skratt: största skrattet kom när jag läste om den "gula cykeln" haha!
dagens motto: "you can do it"

090719 02:08

Tjaa, nyss hemkommen från Aleks 18-årsfest! Han fyller egentligen på måndag, men eftersom det var helg nu så fick det bli idag. Känner honom inte så väl, setts ett par gånger på fest men inte mer. Fick ett sms från Ralle halv åtta, och en halvtimme senare är jag iväg. Gick inom Johan och sedan hem till Adam som körde oss och Anton till Trönninge. (vad är trönninge?! har aldrig varit där förut och visste knappt att det fanns ett ställe som heter så i halmstad) Mycket okänt folk men det var trevligt för det. Tack för att man fick komma!

Adam o co: åkte efter tio någon gång så jag stannade kvar med Björn och talade om livets svårigheter. Fick skjuts hem för en stund sedan av Björns snälla mamma!

Har precis tagit mig en macka och ett glas smoothie som jag antar att paps gjorde när jag var borta. Sjukan sitter kvar i halsen och nattens strapatser gjorde nog inte saken bättre! Sängen och film väntar, och imorgon säger vädergudarna (alltså väderpresentatörerna på tv4 och Björns mamma) att det ska regna hela dagen, och vad passar bättre?! Film, filt, vindruvor och om jag är riktigt jävla wild&crazy kanske jag tänder några ljus.
Fred o kärlek



J. Det fixar sig, allt fixar sig. Ringer imorgon. Loveu.

yann tiersen

Borde verkligen gå och lägga mig.
Midnattsmusik. Jouir!


fellan18

Vaknade för några timmar sen och känner mig heldöd, mamma retas och säger att jag har svininfluensan när jag ringer för att klaga! Planen var att fixa färdigt rummet och slänga ut alltihop men eftersom jag mår som jag mår så skjuter jag på det tills imorgon. Nu väntar duschen och förhoppningsvis mår jag några uns bättre efter det.
Ciao


Tänkte ägna en tanke åt Felicia 18 år idag! Grattis hjärtat!
Tänkte lagt ut en bild från Mcr eller Gc -07 men struntade i det ;) haha

hello saferide


through sickness and health?

Jag mår som jag förtjänar efter Hultsfredsveckan, sjuk som ett as och ensam hemma, så jag har inte ens någon som kan tycka synd om mig när jag gnäller.

Igårnatt hade jag tänkt lägga mig i tid runt elva för att få min sömnrytm tillbaka, men så blev inte fallet. Efter att klockan slagit två kom jag på mig själv med att stirra på bilder och filmer på skärmen med en påse jordnötsringar framför mig. Hade redan krängt halva påsen utan att tänka på det. Aldrig ett gott tecken..

Idag hoppas jag på att min pojkvän kommer hit efter jobbet, för imorgon åker han till Åre i en vecka. Och jag som precis kommit hem va! FY.


Man kanske borde börja med rummet... Måste få ut alla grejer eftersom vi ska göra om alla rum på övervåningen, förutom badrummet eftersom det är helt nyrenoverat. Borde dessutom packa upp väckan sen Hultan.... Fy. Allt luktar mat, svett, regn och rök.

♥ monki

Läste nyss att Monki ska öppna i Halmstad i augusti!!! FINALLY
I sommar kommer också Robert's Coffee, och nyligen öppnade 7eleven på vägen mot Eurostop.

hultsfred

Hultsfredsveckan är över och jag har haft skitkul. Mobilen slutade funka i lördagskväll så jag kan inte svara på sms, kan bara ringa, vilket ledde till missade möten och så vidare. I alla fall var Franz, Mando, Kings of Leon, Killers och Sounds de bästa banden, men Smk och Hello Saferide var också bra. Besviken på A Camp som inte alls passade in på den stora Hawaii-scenen och hennes röst lät inte alls på topp.

Tog världens längsta och underbaraste dusch idag, fick schamponera 2 gånger och lät balsamet sitta i över en kvart, hade nämligen inte borstat håret på hela veckan, = en fet Promoe-dread i bakhuvudet.

Har skummat igenom min kusins blogg om hans resa med m/t Evinco. Eller tja, resa och resa, men det ser jävligt gött ut på bilderna hörru ;) Du hittar honom här! Vi syns om några månader, skepparn!

Min underbara säng och mina underbara kuddar och mitt underbara duntäcke väntar och ser otroligt inbjudande ut. Alltså drar jag. Vet inte riktigt varför jag skriver det här just nu men har seriöst inget bättre för mig. Anyhow så bli inte arga på mig om jag inte svarar på sms, jag är redan frustrerad så det räcker för halva Sverige.

Langar några bilder imorgon kanske. Godnatt.

ett tag sedan

Mina kära kusiner kom förra måndagen (idag måndag) och vi har varit upptagna med Tylösand varje dag! Sand, salt, after beach och bartendrar huhu. Kanske inte riktigt så illa som det låter.

I fredags gick vi tre och Johan hem till Boffe, där även min efterlängtade pojkvän satt! :) Efter ett tag gick vi till Erik och träffade glada (dragna) och trevliga människor. Drog oss hemåt runt ett-halv två.

Lördagen spenderades på Halmstads kärna under sommarmånaderna, med sol och bad och after beach. På kvällen gick vi hem till Sebbe och Anton för att fira storebrorsans 20-årsdag, grattis igen! Hände en hel del den natten. P vinglade hem innan tolv (eller var det ett?) och det blev allt ifrån nattbad till ex-bråk till en onämnd, ovanligt dryg person som förhoppningsvis inte vet själv hur han/hon uppfattas.

I vilket fall, blev det en otrolig (på gott och ont) kväll! Begav oss hemåt i gryningen när fåglarna började kvittra.

Hörs sen!

RSS 2.0