WEEKEND

Helgen blev stressig men så himla bra ändå. Hela lördagen var vi ute i huset och fixade i trädgården, städade, rensade och plockade med det sista. Sa hejdå till mitt gamla tonårsrum som målats om mer än något annat rum i huset pga kunde aldrig bestämma mig how to live my lyjf. Rummet vars väggar varit bokstavligt talat tapetserat med affischer, foton och bandflaggor. Där jag grät när mitt tonårshjärta krossades, hoppade i sängen till mina favolåtar, skreksjöng till band jag nästan skäms över att säga idag, smög in när jag kom hem från festen senare än jag lovat, låg vaken hela nätterna för att inte missa om någon viktig loggade in på msn, tittade ut genom fönstret på nätterna och önskade jag var modig nog att smyga ut; bara för att ha gjort det, smällde i dörren när jag bråkade om något aslöjligt med pappa, sparade alla mina konsertbiljetter som något heligt, skrattade tills jag grät med tjejerna, tittade på skräckfilmer och blev så rädd att Felix fick komma in och bara va i samma rum, låg i sängen med benen upp på väggen och tänkte att GUD va livet skulle va enklare och roligare när man flyttade hemifrån
 
Jag tror inte jag kommer sakna det ändå. Så fort jag och Rasmus flyttade in i vår trånga lilla etta kändes det knappt som mitt längre. Affischerna var borta, nästan alla möbler, alla småsaker som gjorde det till mitt var ju inte längre där. Men ändå, det känns fint att tänka tillbaka på det som stället där en liksom växte upp. Lägenheten på Pålsbo kommer alltid vara barndomshemmet där Felix och jag delade rum, jagade varandra, lekte indianer och la fram godis till tomten (ja, vi gjorde det ok?), men huset är där vi blev dem vi är idag. Ganska coolt.
 
 

 
På kvällen gick Gabs och jag till Söderfamiljen, åt fabulösa tapas och drack fläderdrömsdrinken. Sedan gick vi hem till mig och drack cava, dansade till Gaga, lyssnade på gradvis mörkare metal och skrattade åt oss själva. Gick ut och mötte Bea och hennes kompisar på Zigges men gick direkt till Don Taco (pga bartömning hallå) där vi drack ingefärsööl! Alltså ba älskar det! Gick motvilligt vidare till Mårtensson med tjejörna och Ludde där vi drack Gin & Tonics och dansade till stängning. Sedan gick jag, Gabs och Rasmus hem till oss och drack vin och lyssnade på mer metal, haha. När vi väl kommit på det humöret kan vi typ inte sluta. Metal hela natten!! Gabs gick hem typ 5.30, gud vad dåligt jag mådde hela söndagen. Men det var det värt.
 
 
 
 
Något är kolossalt roligt men alltså dehära läppstiftet är typ mitt all time favourite, kommer ha det hela hösten o vintern.
 
 
 
 
Börjar få lite smått panik över mitt hår. Det når till mina lår just nu. MINA LÅR. Vill klippa lugg. Eller klippa av det. Vad ska jag göra?? Kommer ju ångra mig hur jag gör direkt?? Har inte klippt av mig håret sen jag var 12 liksom?? Känner typ att det är en grej jag bara måste göra just nu, men samtidigt får jag fan ångestkramper i magen bara jag tänker på det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0