SINISTER 2

Sitter och äter pasta jag fick med hem från föräldrarna. Kom precis hem därifrån, har ägnat eftermiddagen åt att planera lite inför söndag och träffa lillebror, lillkusin Theia och moster! Träffade i och för sig de två senaste redan runt lunch, de kom in på jobbet på jakt efter julmust (JA den kom i måndags och JA jag köpte hem direkt och NEJ det är aldrig för tidigt!). Pakethämtning idag igen på vägen hem! Både älskar det och tycker det är obehagligt när en beställer så mycket samtidigt att en inte har en aning om vilket paket det kan vara den här gången? Schizo much? Denna gång var det ett linne från Gypsy Rebel if u wanted 2 kno. Nu ska jag iväg o träffa Tina, ska se Sinister 2, kränga pop corn och (förhoppningsvis) bli rädda som satan i biomörkret.
 
 
 
 
 
Läste ut den här skräckisen häromdagen! Såå bra, läste långsamt för ville inte att den skulle ta slut, sen så fort jag läst sista sidan beställde jag fyra andra! Skräckböcker iz the shiz. För er som inte läser baklänges så bra heter den Floating Staircase.
 
 
ps.  Vågade prova att starta telefonen inatt, höll på och googlade som en galning på hur länge man faktiskt ska ha den i riset, fick fram alltifrån 3 timmar (eh, what) till en vecka minst (igen, what), men enligt Macguiden så är det minst 48 timmar bara, och det hade det ju gått igårkväll. Höll andan och knäppte igång den.. Och den funkar!!!! Halleluja och tack till alla snillen som kommit på detta svinsmarta sätt att torka en telefon. Saknar den faktiskt nästan aldrig när jag är utan den, det enda jag egentligen märker saknas är Spotify, bank-appen och väckarklockan haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0