SLACKER.

Jobbig första skolvecka, inte hunnit med något utöver. I fredahs gick jag hem till Anton och igår kväll var släkten här och firade mig och brorsan. Fick ca 70 euro, 1 bok och 3 pocketar till Italien, soft! På kvällen skjutsade Alex mig och baby till Björn, kul :) Idag blir det salta skruvar & doritos framför teven hela dagen, så gött!

Imorgon är det födelsedagen och på torsdag natt åker vi! FINALLY.

INMYCAR.

sitter i bilen, straax hemma från huvudstaden. har blivit mycket mat, sol, bad och släktingar den här helgen, fast ttvå killar saknades dock. har lite planer att dra igång nu innan italien, berättar mer sen. när vi kommit hem ska jag ut och springa:) latero.

FIRSTDAY.

Första dagen i skolan, upprop info info info och sen var det helt plötsligt över igen. Ledig imorgon och det sitter inte helt fel, kanske blir ett par soltimmar! Plus att jag får extratid att packa till Sthlm. Efter skolan gick jag in till stan med Fröhnert, Frida, Gustav och Tina, drack kaffe och mötte människor på Fribergs. Sprang in på Kicks innan jag tog bussen hem och köpte en sprayflaska. Solade en stund på baksidan när jag kom hem, fast pallade bara ligga där ute i fyrtio minuter eller något. Svinvarmt!

Ikväll blir det grillat och klyftpotatis, och baby kommer hit! Loveu.


Gammal bild. Måste fortfarande göra något åt mitt hår dock.

PRETTYKASST.

Hissar solen och värmen idag men vafan, dokumentären om Coldplay igår var rätt kass, bara klipp man redan sett och inga intervjuer eller någonting. Bara deras mest "kända" och lyssnade låtar. Äh. Bra musik i alla fall.

Ska strax knalla iväg till Pontus och försöka dra med honom till klipporna i Grötvik, skulle vara gött att sola lite när det väl är varmt här. Måste få i mig något att äta bara, galet hungrig. Får blir ett äpple eller något, hinner inte så mycket mer haha.. När vi tar båten över till Tyskland den 4e september tänkte jag kika i taxfreen efter parfym, Cliniques solpuder och Maxfactors masterpiece max mascara. Får hoppas att de är lite billigare än hemma i alla fall!


MORNING.

Godmorgon! Hunnit med en hel del idag redan, dammsugit och städat ur badrumslådan. Snart kommer mamma och äter lunch med mig och i eftermiddag åker vi till Gekås med mormor. Gooott. Ikväll ska jag sitta bänkad framför teven kl. 20:00 för ettan visar en dokumentär och Coldplay, från deras första studioinspelning till de största arenorna i världen! Är redan helt uppspelt, haha.

Imorgon blir det tidig väckning på alarmet, ska till Amadeuskliniken och ta spruta. Kommer aldrig vänja mig, vad hon än säger.. Bluö.

På torsdag börjar skolan och det känns både si och så. Mest si. Dåligt alltså.

Morgonmusik: McFearless

BIRD.

EN FÅGEL FLÖG NYSS IN I MITT FÖNSTER.
Sen vinglade den iväg längs med fönsterkarmen och trillade ner (från andra våningen), hahaha kan inte sluta skratta fast det är så hemskt. Såg helt sjukt ut, helt overkligt. Men...

TÄNK OM DEN ÄR DÖD.

Nej, nu flög den in och satte sig i grannens björk.

En sån här va det:

Foto: jag

FESTIVAL.

Idag spelar Johnossi och Yann Tiersen på Malmöfestivalen.
Suck.
Och här sitter jag.

VENICE.





Foto jag ©
Venice 2006

10:21

Vaknade tidigt idag, drog på mig tjocktröjan och promenerade till Ica för att köpa frallor och äpplen. Fick såklart med mig mer än så, så allt slutade på nästan 70 spänn. Inte bra! Käkade frukost framför datorn och nu ska jag strax hoppa in i duschen. Saknar solen men om inte värmen kommer till Isabelle så får Isabelle åka till värmen! 18 dagar kvar!!!!!! Ooh

ERIN.



HEAT.

Underskattade vädret när jag gick hem från Pontus, drog på mig over-knee's och jeans, boots och hood. Höll på att dö i värmen! Kom äntligen hem, slängde av mig kläderna och kastade mig ut på baksidan i skuggan, haha! Grannarna måste undrat vad jag höll på med.

Var på Galejan igårkväll, spelningarna på Brottet flyttades dit pga regnet. För killarna i stm.w gick det okej fram tills andra låten, en bassträng gick av för Adam och ingen hade en att låna ut. Trist, men sånt händer ju faktiskt.

Mindre än 3 veckor till Italien och I CAN'T WAIT.
Duschen, here I come.

MANOFTHESEA.

Tänkte bara flika in lite att min kusin Robert skriver bloggen Live from m/t Evinco, där man kan läsa om hans resa med lastfartyget (?) m/t Evinco. Han har varit borta i 38 dagar nu och senast jag kollade befann han sig i Coryton, som jag tror tillhör UK? I alla fall är det rätt kul att läsa om livet till sjöss och hans bilder över havet är superfina. Chieck!

MUSICALTALENT.

Har precis kommit ur duschen, ska strax ner och ställa mig vid spisen och laga lunch. Imorgon (lördag) ska jag till Brottet här i Halmstad på kvällen och titta på musikaliska talanger, bland annat mina vänner i Sleep Tight Mr. White. (myspace) Det är gratis och det kommer flera lokala band/artister så alla från Halmstad borde kika in. Börjar 20.00 och jag tror  allt avslutas mellan 24.00-01.00.

Nog med reklam. Lunchen väntar och i eftermiddag ska jag måla om mitt sovrum.

AROUNDMYWRIST.

Nämen titta. Ett paket till mig i brevlådan när jag kom hem igårkväll. Snyggt!


BLUR.


Några vänner och en pojk-dito är i Göteborg as we speak och kommer att se bland andra Timo Räisänen, Beirut, Band of Horses, Glasvegas & Arctic Monkeys. Va, vadå avundsjuk, jag, nej nej nej nej nej. NEJ.
För att göra saken bättre är min lillebror också i Gbg, fast dock på Liseberg. Men ändå.

Näe, tacka vetja sitta ensam hemma med en kopp thé, inget på teve och mulet vädet. Fyffan.

peaceloveandunderstanding.


Det är torsdag, morgonkaffet är uppdrucket och Sjunde himlen på teven. Funderar på att cykla och köpa ett par pocketar i eftermiddag, så jag har något att läsa påväg till Italien. Vi bilar ner så det tar nästan ett och ett halvt dygn. Imorgon åker grabbarna till Way out west och jag gråter för att jag inte kan följa med.
P, L & U.


ÖSREGN.

Regnet dånar allt högre utanför fönstret, men jag är trygg. Jag ligger jämte världensbästa.
Fred & kärlek.


WEEKEND.


Natt-CSI och jag känner mig rätt ofräsch. Men men, om inte allt för snart väntar sängen för jag vill komma upp i någorlunda tid imorgon. Pratar lite med min kära kusin med stort J, (kolla in henne här) och känner att det ska bli rätt skönt att komma upp till släkten om två helger. Saknar henne en del! Har inte träffats sen första veckan i juli.
Nu ska jag byta om till något mer bekvämt och sakna chipsskålen som inte står framför mig. PEACE

And oh, what a couple they are, she with her sweaping hair and he with his lucious guitarfingers.

How to lose a guy in ten days på TV4+, lagom djup film för ikväll. Baby sitter framför datorn i rummet intill och jag sitter framför teven med laptopen i knät. Romantik haha! Kvällsmusik och onsdagsdepp om i övermorgon. Apa.


OHBROTHER.





Badtur i sjön den 1:e. Puss.

KRIMSKRAMS.



Hittar inte sladden till kompaktkameran så bilder ända ifrån juni är halvt förlorade! Ska leta reda på en minneskortsläsare senare..
NU? In i duschen, middag och sen ut.

INTE OKEJ.

Allvarligt talat. Missade Okkervil förra året och nu missar jag Arctic Monkeys. Vafan ärehär. Inge bra alls enligt mig.

COFFEE.

Kom nyss hem från stan och fika med grabs, ska byta om och hjälpa till lite med målning och skruvning osv. tänkte jag. Hittat ännu fler snyyyygga höstskor men jag måste hålla mig!  Gemigstyrka. Nu är det bara 20 dagar kvar till Stora Dagen och 24 dagar tills det bär av. Puss.

090811


Sitter hos P och ska snart dra oss in till stan. Entourage på teven och thé i magen, hur bra?!

ALLORNOTHING.

Haha, yes! Om fem minuter börjar Bring It On på trean. Så dålig film!
Måste se den dock. Hm?

CONVERSATION.

Pontus: Börjar du bli hungrig?
Jag: Nej.
P: Så du vill inte ha lite pasta?
J: Nej.

~ Fem minuters paus ~

P: För jag tänkte göra lite pasta.
J: .....
P: Så du vill inte ha?
J: NEJ
P: Jag gör lite pasta till dig.
J: Men gud.

SHOEFABRIC.

Hittade grymt snygga skor i stan igår, men jag måste hålla i plånboken till resan, mindre än en månad kvar nu! Underbart :) Det finns en sjukt stor skoaffär i La Grande Mela, står man vid ena väggen ser man inte till andra sidan ;) hehe. Och en rätt bra skofabrik med schyssta priser. Så gott det kommer bli!!
Seeyou.

090809

FÖR god mat på Gaston's igår. Ingen skymt av Ljungan själv för den delen, haha. Har hört att han mest står i baren när han väl är där. Efter maten tog jag & P bussen hem till Ralle, kvällen kan mest beskrivas som soft.

Idag är vädret inte lika awesome längre, ligger framför teven och lär inte röra mig härifrån förrän det är dags att gå hem & duscha. Ska hem till mormor och äta middag ikväll. Mysigt!

SUNBATHING.

Blidde ingen thaimat till lunchen igår inte, VIP-buffé vid beachvolleyn som pågick under några dagar i Halmstad. Gick dit med papi och tog med mig Pontus, massor av gott: kyckling, nypotatis, caprése-sallad, lax, melon i keso osv.

Efter lunchen gick jag & P runt och kikade lite mer på rean, baby köpte en ny skjorta och två långarmade t-shirts och jag köpte ett gammelrosa linne och en vit sweatshirt, 60kr/st! Very niceprice. Hittade en söt, brun klänning också som skulle varit perfekt till Italien men den var felhängt och kostade dryga 400. Nothankyou. Sparar ett tag till ;)

Idag har jag solat och badat på klipporna i Grötvik. Ikväll blir det utekväll & käk med Pontus, Rickard och Annika. Sweet.
Seeyou.


090806

Låg på tylösand igår och bara tog det lugnt hela dagen. Gick hem till Pontus på kvällen och stannade över natten. I morse gick jag hem vid tio för att träffa Joss, färgade hennes hår mörkt igen, gick till glassbaren och tog en mjukglass och snackade skit som vanligt :)

Är hemma hos P igen, ska hem om någon timme och käka och imorgon blir det lunch i stan, thai! Mummaa, ciao.

MK.


Vouge Italia

MONDAY.



Bilder från igår, jag & Joss.

ALLNEW.



Linne & shorts från H&M

ONMYFINGER.


Ring Indiska

again.

New Look. Igen.

090804

Fjärde augusti och jag kan inte fatta det. Skolan början om lite mer än 2 veckor och jag vet inte vart tiden tagit vägen. Åkte in till stan efter jobbet och fick med mig en ny ring, Elle, DEMO och en Vitamin Well's från stan idag. Hittade massor av ringar, armband och halsband men väntar till Italien och alla småbutiker och marknaderna i Bardolino och Garda. Jobbet var lugnt, pappa kom och bjöd på lunch vid halv tolv och jag slutade redan kl 14.

Ikväll väntar pasta&broccoli-gratäng och om jag orkar ska jag iväg och köpa pocketar till Italien, Lemmy Kilmister från Motörheads självbiografi White Line Fever och Sommardöden. Latero

hard work.

Jobba imorgon, bara några timmar men det blir ändå lite klirr i kassan när lönen kommer i september! Regnet öser ner men jag har hört att det snart blir finare här i Halmstaden. Min pojkvän vägrar ringa och nu ska jag ner och kolla på Boondock saints. Peace


Liten Isabelle i Oslos skärgård 2006

I väntan på bussen från Vernazza 2008, jag & bror

Reeeeeeeeeeeesesugen, någon?

city.

Pannkakor på G och jag mår ganska bra. Fick nästan brännskador på benen i stan, haha. Spillde ut en halvliter skållhett thé över hela mig, 40 spänn to waste. Efter att J åkt hem blev det lite klädköp för min del, tänkte köpt skorna jag spanat in men de fanns inte i butik så det blir internet! Planerat in en dag i Göteborg med J och kanske någon mer? Och antagligen en tripp till Falkenberg/Ullared innan sommaren är slut.

Hittade en vit bikini på rea idag med, 100 spänn. Fast köpte den inte, lär nog göra det i veckan, ska bli fint väder framöver i augusti och sen bär det ju av till Italien den 4e september! :) Snart är det How I met your mother och Ikväll blir det lugnt. Seeyou

090803

Hektiska dagar, byggde en byrå igår till exempel. Snickar-issa! Vaknade hos baby idag och haft en virrig morgon, glömde dricka kaffet, orkade inte duscha så tvättade håret böjd över badkaret och hittar inte nycklarna. Fyvars.

Om en halvtimme tar jag bussen till stan, ska fika/luncha med Joss, skitsnack och kaffe passar perfekt en dag som denna. Ska kolla lite skor och kläder också, men nu ska jag hålla P sällskap när han käkar.

empty.

Snart är rummet tomt! Rensar ut gammal skit och in med det nya! Ska börja lägga golvet idag och målaren kommer förhoppningsvis nästa vecka. Alla möbler kommer antagligen slängas eller läggas ut på tradera.

Hade en trevlig kväll/natt hos Ralle igår. Från början var det bara adam, nikki, fidde och jag & P där, men några fler droppade in & ut under kvällen. Hade en fin kväll i alla fall, tack R :)

Lördag igen då, skulle jobbat men det blev omplanerat till någon gång nästa vecka. Nu ska jag fortsätta med rensningen! Höres.

RSS 2.0