20:06's HYLLNING

ALL POWER TO SPOTIFY
funkar hundra gånger bättre än förväntat.

the verve


speed of sound



Foto: Jag

Nu drar jag iväg likt vinden en efterlängtad sommardag!

väldigt mycket jag



Överst: Orginalen
Nederst: Stärkt ögonfärgen
Foto: Jag
Lite olika position på fotona i mitten, men äh!

feeling groovy


the beautiful people

Vaknade upp av en mardröm om svampar i havet (?) i morse. Hade en rätt soft kväll hos Ralle igår, var mest fest för Meijel som har fyllt arton. Trevligt var det i alla fall! Gick dock hem till Pontus rätt tidigt, var väldigt trött. Somnade framför teven innan tolv.
Hade en ovanligt bra morgon av någon anledning, allt funkade som jag ville och jag var på strålande humör. Sedan kom förstås vändpunkten.
Det började med ett otroligt sorgligt avsnitt av Scrubs. Blev chockad och ledsen, grät en liten skvätt och var arg. "Det ska väl fan vara en komediserie eller!!" Haha!
Efter en stund kom nästa nedgång. Pappa ringde och berättade att en släkting gick bort i morse. Trodde inte att jag skulle reagera så starkt som jag till sist gjorde.

Bilder från idag kommer om en stund.
See you.






Ny font och ny linkcolor.

the end has no end, 18.05

Grym dag (ta-i-trä)!
Skolan tog slut snabbare än den började. Umgicks minst sagt med P i några timmar och nu sitter jag och väntar på pizzan. Efter käket ska jag göra mig i ordning lite, byta om och lite sådant och sedan blir det hem till R med trevliga personer! :) Hoppas på en rolig kväll med bara glada miner!

Hade prov i matte B igår, gick nog ganska okej faktiskt, (ta-i-trä igen) förutom den sista uppgiften. Idag hade jag något slags läsförståelsetest i engelska, nästan säker på att det gick galant.

Nu sitter jag och lyssnar på det här och det här och det här, ska snart plocka ihop på rummet (kläder över- över- överallt) och måla naglarna skrikande rött.


Cccciao


Foto    jag

helgen kommer ta slut

redan fredag, veckorna springer iväg och helgerna med dem.
alltså min enda ledighet från verkligheten.


situationen är så sjuk

taggaaaaa!
ska strax ut & gå med sandra, kommer bli awesooome. tänker på min älskling som i detta nu har en spelning i kungsbacka! den började 19.00 har jag för mig, så sänder en liten tanke åt mina 3 vänner + pojkvän, good luck guys!
har ont i magen för käkade alldeles för mycket av mammas thaigryta som blir lika underbar varje gång. hon får lägga av med dom för det slutar alltid med att jag har magknip.
nu ska jag dra på mig tjockaste hooden jag har och dra på mig en halsduk, för bussen till S går om en kvart


08.22

är jävligt sugen på att gadda mig, kan inte släppa det.
är måttligt uttråkad så nu ska jag sätta på Lily Allens senaste album på högsta volym och dansa mig igenom morgonen i min ensamhet!

nu går jag ner och får i mig dagens första kaffe!
peace

dagen till ära!!!


                         happy semle-dag!
                         eller ja, fettisdag!

17.05 den tjugofjärde februari

random bilder


jag, farmor, mamma, lillebror


9 bast och aaaaasheeet.

jag har en snygg mamma

och en snygg pappa










16:18

07.15 släpar mig upp ur sängen
08.10-13.30 mediekunskap samt matte A
13.38 buss till city (jag är coolare än andra och skriver city istället för stan)
13.51 köper vaniljlatte och panini på hello take away
14.01 buss 30 hem
14.45 joggar några varv på slingan
15.35 strechar ryggen, 50 situps, duschar, P ringer

JAG MÅR SKITBRA IDAG
helt enkelt.

good morning, herr horst (and sort of like, who f-ing cares dude?)

onsdagskväll var hos emelie, soft kväll utan skandaler. gick hem vid tolv tillsammans med adam och pojkvän, vilket tog sin lilla tid och jag var kall och jag var hungrig och jag halkade.

torsdag vaknade jämte hjärtat och sprang till bussen i kristallsnö och rayban. hoppade av vid flygaregatan och satt barnvakt mellan 10.00-15.30, lekte med marcus och moa i timmar. bästa träning jag fått på månader,
rekomenderar starkt aktiviteter såsom datt, tjuv&polis och dunkgömme till de som vill bränna lite överflödigt fett.
vid två hämtade jag och moa en kompis på fritids och när vi kom hem hade marcus tagit dit en galning: måns. totalt blindstyre. vid halv fyra kom barnens mamma (also known as gudmor) och vi gjorde semlor som vi snabbt mumsade i oss. efteråt åkte jag till optikern, fick höja styrkan igen, ser som en knölval.. provade lite bågar och fastnade för ett par silvriga piloter och ett par svarta wayfarer-liknande saker.

fredag upp med tuppen för att hoppa på elva-tåget till helsingborg med pojkvän, emelie och johan. käkade inte på city wook men på en annan kinabuffé. tog båten till helsingör och vandrade runt på mysiga kullerstensgator. fikade på ett gammalt, dyrt litet kafé och vi fann alla en ny favorit inom vit choklad.


nu sitter jag i favorittröjan från american apparel och chinos från monki, ska snart ner och kolla på en film till, sjuk idag så har legat och kollat på sex and the city och lords of dogtown.
såg förresten en rätt bra film igår, XIII hette den. det var mer en miniserie än en långfilm, flera avsnitt men det ar väldigt bra iallafall. nej, nu blir det myskläder, atonement och apelsin.






ciao

artonde februari och rabarberpaj

med en rabarberpaj i ugnen och en bästa vän som leker rockgud med guitar hero-gitarren känns livet ganska nice. wooopi nu är det visst snart min tur att leka av mig.




peace out

köpt nya tops & accs!

åkte till stan en vända med älskling, fick köpt lite nya kläder, en clean, urringad vit tee, ett organic cotton-linne i marinblått med vita ränder, ett rött nagellack och svarta över knee-strumpor.


linnet med svalorna som jag ville haft egentligen var slut. damn.


nu mina vänner ska jag hämta remover, ta bort mitt svarta nagellack som skavts av rätt duktigt, måla om dem i rött och freeesh och sedan ringa min målande pojkvän.



ciao

hs till hultsfred, vänner!

hello saferide kommer till hultsfredsfestivalen!
grrrryyyyymt!


min helg i huvudstaden (bara oredigerade bilder)


pojkvän ett par timmar innan jag åkte

röda huset: farmors hus, gula huset: J-kusin. taget från L-kusins

utsikt från verandan hos farmor

drack mitt morgonkaffe med solskenet i nacken


fördrinkarna till lördagen på plats

och farmor underbara chokladtårta

matsalen, eller vad det blir

finrummet

galen kusin, jag vet

great minds think alike

nästan lite trolsk shoot vid kvarnsjön

samma tillfälle, andra hållet

samma bäck som två foton upp, längre bort mot vägen

samma dag, pappa fotade

sista dagen, urkass kvalité men en bild på jacuzzibadet måste med!



haft en väldigt mysig helg med de närmsta men saknat P väldigt mycket, så nu ska jag dra på mig lilla svarta jackan för att ge mig ut i kylan i sällskap av min skugga och lite catching up med C. sweet.

härifrån till verkligheten

nyss hemkommen från huvudstaden, väntar på att någon ska servera mig lite fräsch mat, lämna över telefonen på en röd sidenkudde med guldtoffsar i sidorna och massera mryggslutet med eteriska oljor.
men allt är inte som i sagorna. snart ska jag masa mig ner och sätta tänderna i spagetti med köttfärs, masa mig upp igen för att hämta telefonen som ligger i sin laddare och inte alls på en vacker, broderad kudde och ringa pojkvän för att böna och be om en ryggmassage när jag träffar honom igen.
(det senaste är faktiskt bättre än eteriska oljor och trams)



(bilder från stockholm kommer om en halvtimme)

underbara farmor, 77 år ung

ca 10 personer ur de närmsta i släkten på pappas sida sitter och pratar mitt i natten efter festen i lördags.

Person 1: Bailey's på glass är ju så gott!
Alla: Ååh jaaaa...
Person 2: Och så sådana dära mandelbiskvier på toppen, mm..
Farmor: Äh.. Bara vi får i oss Bailey's så.

valentine's day in sthlm

eller utanför stockholm är väl mer korrekt. J-kusin och L-kusin kör på dansmatta och jag har slängt mig i J's säng. ikväll blir det festligheter haha, our grannie fyller år på måndag så 30 man kommer och firar ikväll. trevligt!

lite halvtråkigt att inte få vara med boyfriend på första alla hjärtans dag tillsammans, men får 'fira' eller vad man kallar det på tisdag kanske :) skulle inte tacka nej till en picknik i gräset någonstans.. mjau.

nu ska jag fortsätta prata lite med min vän M. puss.





see you
ciao

22:46 ät aldrig ett helt paket digestive på en dag själv


P sitter framför batman begins och jag tröttnade. kränger digestivekex och litervis med vatten och lyssnar på musikgenierna Beatles. mysig torsdagskväll må jag säg.

one day to go..

.. tills jag får träffa mitt adrenalinknippe till kusin! greaat!!

sitter hos boyfriend, ska snart hem och packa och han ska på gitarr. hoppas på att sova här inatt. imorgon blir det fixa lite stuff och sedan fem timmars bilresa med loka och mörk choklad!

see you later
puss

(igår) det är onsdag

skönaste dagen på länge, fotolektion (framkallade our ass' off), några C och digestivekex, och sedan satt jag plötsligt p bussen hem igen. käkade lunch med mami och nu sitter jag här och väntar på en slö pojkvän. han skulle äta frukost bara först. för en sisådär 50 minuter sedan. suuuccckkkkk segt.

äter crunchy müsli istället för onyttiga chips och lyssnar på den här under-under-underbara låten. tröttnar aldrig. och jag måste skärpa mig. (kom ihåg det)

jag har en väldigt stor spegel i mitt badrum. I'm like'n it



nu har jag en extrem sommarcraving. sitter och drömmer om min och S's view vi insåg att vi kommer ha i sommar. greeaaty then.

I always thought it'd be better to be a fake somebody than a real nobody

fan
vad
bra
film


se den. men var berädd på tårar när Law.. ja. watch and see.

15:43 så tokigt

hade planerat att vara hemma fem, och mysa ner mig i sången med vaniljglass och Snatch, men istället finnner jag mig själv i köket klockan halv två, i full färd med att rosta mackor, skära morots- och gurkstavar, blanda sweet chili-dipp och värma o'boy i micron.
som om inte detta vore lyxigt nog sitter jag nu framför The Talented Mr. Ripley (alltså två timmars glo på Jude Law och Gwyneth Palthrow, hur bra? SÅHÄR BRA) lyssnar på regnet som smattrar mot rutan och mumsar på jordgubbar med chokladsås invirad i min stora hood.





avis?
tänkte väl det.


ciao

coldplay

finns det någon på jorden som sjunger vackrare?
(L)
http://www.youtube.com/watch?v=lbzfpeHa_-E


12:26 let's go back to the start

på grund av vårsolen i morse bär jag tunna tajts och svarta skjorts, underbart. The NY STATE-tischan och mina svarta wayfarers som alla hatar men jag älskar (och det är ju ändå det som räknas) tippandes på näsan.
på tal om bär
.. så är jag grymt sugen på färska hallon. bara väntar på att värmen ska sätta igång på allvar så att jag kan sitta i solskenet på en balkong, tunnt linne och piloterna. några C och så ett glas till det. 
un-der-bart.
jag vill ha biljetter till Timo Räisinen i malmö 3e mars. gimme moneyyy



springa till bussen fem i halv, arctic monkeys i en halvtimme och sedan njuta av Snatch eller No Country for Old Men med en skål glass i några timmar. vardagslyx.

TA I TRÄ det finns en liten chans att det bara är ett slags klockbatteri i laptopen som är trasigt, om det stämmer kommer allt funka galant när de lagat den.. equals alla bilder är kvar. snälla snälla snälla jag ber inte ofta till G U D men guuuud snälla. alla bilder från 5e juni till mitten av augusti tillbaka.. alla bilder från Italien, Toscana, Vernazza, Malcesine, Monterosso, Cinqueterre... fyfan. 





xo

20:59 jag har en onödigt stor väska


nya väskan
får plats med allt jag var tvungen att proppa i den bruna, och ändå ser den tom ut. den är enorm! och den är precis vad jag behöver.

a life unlived is lost - one life left

8 månader med pojkvän igår, det ni. värt!

är otroligt sugen på att gadda mig. får vänta i minst ett år antar jag men det vore grymt. vet tre stycken jag verkligen vill ha, en mellan skulderbladen, i nacken, en vid bäckenbenet och en på framsidan av axeln.. och en på insidan av handleden. och en på insidan av vristen.
sen är jag nog klar.
sjukt sugen. vet vilka motiv jag vill ha också.

fotoutställning och föredrag idag med Hendrik Zeitler, otroligt duktig. använder mycket analoga kameror. gillar alla hans bilder starkt! efteråt gick jag och G till espressohouse, jag tog min favorit vanilla latte på lättmjölk. G tog ingenting för han är fattig. satte oss utanför med filtar och kastade avundsjuka blickar åt sture-eleverna jämte oss och elaka kommentarer åt alla vi såg. allt som allt, en trevlig eftermiddag.

man har ju sina vane-poseringar, haha.. lite patetiskt, eller hur?
(igår)





ciao

är det här ett dåligt jävla skämt? satans farbror!

skämtar ni?!
coldplay & slipknot till roskilde?!
VAFAN ÄR DET HÄR FÖR SKIT.
(madness också, men dom kommer till hultan och jag är inte så jäkla glad i deras musik så..)
jävla apa.

roskilde: coldplay & slipknot
hultsfred: the killers, dropkick murphys, winnerbäck, regina spector

vilka väger tyngst? och vilka kommer göra en fet show? just det!
JÄVLA ROSKILDE
.. får la hoppas att det kommer lite fler, större band till HF snart.


pyttsan.
see you.

klockan är 15 över 16

höll ett tal på engelskalektionen om rökning. hur farligt det är, hur dyrt och hur dåligt. skrev det igårkväll halv tolv. hah. vilket jävla skämt. mentor-jennie älskade det i alla fall.

idag har jag också insett hur otroligt bra jag är på att göra chokladmuffins med lime. fantastisk skulle jag nog våga kalla mig. lyssnar på adrenalinrock, alltså mando diao, och försöker klura ut hur jag ska övertala cissi att klippa & färga mitt hår.

annars rullar livet. bilen går bra. och gräsklipparn. grannen? morsan? diskmaskinen? allt funkar? så trevligt.
nu är tanken att jag ska leta upp mangos spring 09 fashion show/collection men får se ifall jag har ork.


kommer förhoppningsvis läsa italienska i tvåan! hur awesome kommer inte det bli på en skala? hoppas vår roadtrip till malcesine blir av, S! kommer bli hur bra som helst.
(psykologi och filosofi i trean, och engelska B, historia A och matte B i tvåan)

bild 1 glajjor second hand, klänning b.young, gladiatorsandaler
bild 2 glajjor, örhängen åhléns, tee jack&jones, ziphood h&m, avklippta jeans och sandaler.
väskan var världens fynd, 69 kr!




ciao!

elvis has left the building (och förresten så är det här inlägget långt och tjatigt så bry er inte om ni är rädda om era liv)

ni kan ju igga min tjuriga uppsyn
men för övrigt
JAG VILL HA VÄRME OCH DEN DÄR BRUNA MAGEN.

Italien 2006, det var grejer det ska ni veta. jäkla röjj. haha.


ägnat dagen åt mina friluftsaktiviteter som ärligt talat var så galet tråkiga att jag inte ens ska tala om för er vad det va jag gjorde. alldeles för trist. blev en superb kväll/natt hos louise i onsdagskväll, fick bland annat kunskaper om öppettider på vardagarna på en viss snabbmatskedja i stan. gick hem och lät oktay göra potatisklyftor till oss istället.

eftermiddagen spenderades med pojkvän, lät honom (tvingade honom) massera min rygg, rumpa, lår och mage, klia mig på armarna och ryggen och pussa mig i pannan för det tycker jag är så mysigt.

nu ska jag snart krypa ner i sängen och vira in mig i mitt tjocka duntäcke, men först ska jag kila ner för trappan och hämta ett glas vatten.
see you tomorrow



ciao

the age of the understatement



16:47 wednesday night with wonderful classmates

doften av nybakt kladdkaka och vaniljljus ligger fortfarande i luften här hemma. pojkvän åkte hem för en timme sedan snart, och ikväll hoppas jag på en mysig kväll med de bästa ur mp08cd. nu väntar ett rum som ska städas och en Revyn som ska läsas i skenet från vaniljljusen.



xo

view


jag vägrar plocka av mig mitt skal. vägrar klä av mig. vägrar stå inför alla människor, naken, oskyddad och sårbar. jag vägrar dra av den hårda hud som omsluter mig. som pansar skyddar den mot känslor och skyddar mot ord. min bubbla av öron som inte lyssnar, ögon som inte ser. aldrig kommer den spricka.
som en fin vän sa till mig för en stund sedan
"visa det starka nu!"
tack för att du alltid säger de rätta sakerna, de saker jag behöver höra.
skulle behövt min pojkvän idag. men nejnej.

förresten så antar jag att allt är mitt fel. denna gången också. men jag undrar när någon annan än jag hade kunnat tänka sig att ta på sig lite av skulden istället för att läögga över allt på mig som vanligt?






foto Jag
och nej, jag är inte naken. inte ens på överkroppen. beskärning kallas det, ni vet?

21:12 hur ska något någonsin kunna slå sjuttonde i nionde nollåtta?


19:59 det är inte bara jag, det är du och ni och hon och alla andra jävlar som har vigt sitt liv till att krossa mitt förtroende för mänskligheten

downfall.
jävlar. precis när allt var super och jag trivdes som fan med livet så ska man fan ta och falla igen. TACK SOM FAN för den.
jävlar. precis som hon andra gjorde för ett halvår sen. det var det som gjorde att jag började tvivla. det var början på slutet.
jävlar. måste jag gå igenom allt igen fast med en annan person skjuter jag fan skallen av mig. eller nej det gör jag i och för sig inte. "måla väggarna med min hjärna" va. så fan heller.
jävlar. så jävla pissigt dåligt man kan må för en enda jävla skitsak. JÄVLAR säger jag.

glöm allt som sagts. glöm allt om förtroenden, vänskap och annan skit för det existerar nog fan inte annat än i våra hjärnor. allt är lögn.
jävlar jävlar jävlar.
och ni behöver inte bry er om att fråga vad det är eller vad det handlar om för jag tänker fan heller prata om det. inte idag, inte imorgon, inte någonsin.
prata om problem hjälper så fan heller.

håller hellre mina twisted tankar inom mig, för mig själv. där ingen kan se dom. där ingen behöver bry sig. som en jag känner något sånär sa:
"jag hatar att folk alltid vill lära känna. veta allt om en.
kan man inte bara njuta av varandras sällskap utan att berätta känslor?"

känslomässigt, rött kladd


(och ett litet blygsamt grattis till anna på 18-årsdagen som var igår)






ciao

09:04 time's up

försöker trycka i mig lite havregrynsgröt, men det går inte så bra. lördagens fest gick lysande. idag är jag inte i toppen av av mitt rätta jag, ont i huvudet ryggen magen och axlarna men de grejjar vi! bussen går om exakt tjugosex minuter och jag måste stressa som ett as. klänningen jag köpte på monki för en månad sen börjar kännas lös runt magen och armarna, när jag köpte den var den tajt som korvskinn, och då gick jag ändå ner de fem dagar jag var i huvudstaden. oh well, vad gör väl det? nu ska jag fixa håret och sedan bär det av till skolan.. suck.

dylan i öronen och pojkvänsjeans på benen. funkar. hur bra? SÅHÄR BRA! underbart.


S & jag

J J jag S

RSS 2.0