IMPULS

Fick som vanligt ryck i sista sekunden pga noll planering eller förberedelse, häromdagen gick jag in på högskoleprovets hemsida och what do you know, det var sista dagen att anmäla sig! Fick direkt panik (?? är ju ganska jäkla oviktigt??) och anmälde mig och betalade direkt, trots att jag jobbar hela den dagen.. Får hoppas att jag kan byta med någon, annars är det ju några hundralappar i sjön liksom! Hoppade av psykologin i ren protest/frustration häromdagen också, även det helt spontant, och söker något annat till våren istället. Så jävla dålig information och helt enkelt blev jag arg bara jag gick in och läste schemat typ. Sen insåg jag att jag gör ju detta på min fritid för att det ska va kul? Inte frustrerande/ångest/panikigt, så jag sa hejdå psyken, läser om dig på egen hand istället!
 
Måste ta tag i min köphets, blir ju helt till mig på ett rätt dåligt sätt ändå, köpte liksom sju läppstift igår?? SJU??? Alltså vem gör så ens? Blir typ orolig för min hälsa ibland. Imorgon ska jag dock köpa bubbel och vara glad för är ledig i helgen!! Ska ner på söderfamiljen på lördag med Gabs och äta, hoppas dom servar något höstigt och gött!
 
Ja. Sju läppstift. Två av favorna här.
 
 
 
 
 
 
 
Min senaste och jävligt plötsliga och typ maniska idé känns rätt radikal för att vara mig men vill så jädra gärna! Tror jag kommer ångra mig direkt dock. Men borde typ göra det ändå. ???????

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0