morgonljus


izze, fotografen


Izze tog en awesome bild på mina ben idag och lovade att visa den för världen.
Here it is, handsome!

hello ze friends!



Ägnat dagen åt dessa schnygga pinglor. Fikade med Bild 1 och Bild 2, och efter jag och Jo lämnat 2an till hennes brorsa gick vi och fixade födelsedagspresenten till Bild 4.

Gick och köpte mariekex och Önos jordgubbssaft. Låter kanske lite strange, men när jag var liten och låg i gräset jämte Sandra på somrarna var det det vi levde på. Det, släta bullar och nutellamackor. Geez, what I wouldn't do to be 5 again. Right huuhhhhh?!

Nu ska jag gå ner och äta mina mariekex. See you.

frame my friends in a square of silver



04:42

Sitter och myser framför Across the Universe. Gårdagen var soft hemma hos Ralf, de flesta var trevliga (haha) och good intentions. Följde Max hem, och även Johanna en bit på vägen, så var inte hemma hos Pontus förrän halv 5. Jag, Andy och P somnade nog ganska snabbt alla tre, haha. Men men, är det fest så är det.

Sängen ropar. Herrå.

UNIVERSE

Får ångest varje gång jag ser den här scenen, ändå älskar jag den. Vet inte om jag ska skratta eller gråta eftersom alla figurer är så jävla läskiga, ser ut som clowner hela bunten.

-2009

Jag kan inte ens tänka mig hur det känns, och jag vet att du inte vill veta av någon sympati eller ömkan, men du ska i alla fall veta att jag finns om du skulle vilja prata. Vad det än gäller.

/ i

SILENT SHOUT


The Youth


Har precis proppat i mig alldeles för mycket mat...  Tänkte promenera bort till Pontus och få bort överflödet. Startade ett experiment idag, huhuu får se om det fungerar. Idag på vägen hem kom jag på att jag glömt mina lurar hemma igårkväll, så började fantisera lite istället. Kunde verkligen se mitt liv framför mig om en sisådär 5 år. I've found my goals in life.


Au revoir!
/ i

Maybe

Började med prov i datakunskap (MVG!) vid 8, slutade nio. Gick och fikade med Alan, Sandra och Gustav till elva, snackade filmer, skateboards, musik och spacecakes. Åkte hem till mylove och kollade på The Butterfly Effect, babe somnade efter halva men sataaan vad bra den filmen är! Lipar varenda gång!
Gick hem och fixade håret och bytte tröja, ska strax ta bussen in till stan och se en spelning med stmw, insläpp klockan 19 om någon är intresserad av att komma, hör av er så får ni veta vart. Själva spelningen börjar halv åtta.

Har en kvart kvar tills bussen går, ska ta och klippa håret lite innan jag drar tänkte jag.
Abrazos
/ i

LACK OF INSPIRATION

Ingen inspriation till bilder, musik, ingenting.. Ta tag i dig själv tjejen!
Känner för att sova i två månader tills sommaren är här.
Funderar på att kolla Across the Universe för lite inspiration! Love it


Puss

MORNING MUSIC

Lykke Li spelas på högsta volym till morgonkaffet.

IT'S ALL ABOUT THE MONEY

Igår 16.03: 1070;-
Igår 17:52: 84;-
Kläder borde vara gratis.

BREAKFAST

Åkte in till stan och träffade Annie, Julia, Jenny, och Joss. Åkte till gymet vid kvart i fyra. Joggade i 20 minuter innan jag gick upp till spinningen som höll på i 50 minuter. Jag var helt slut! Känns ju att man inte är den mest hälsosamma människan i stan.

Idag har jag en grym sovmorgon, börjar halv ett och slutar halv två! Ska strax ner och käka lite frukost och sen sätta mig i solen med mamma kanske :) mysigt.

Ciao

OUTSIDE

Solen skiner igen. Fest hos Anton i fredags och tjejkväll hos Carro i lördags och sedan var det plötsligt söndag igen. Vart tar veckorna vägen?! Funderar på en paus från verkligheten ett tag. Struntar i resten av fotolektionen, åker till stan och fotar lite innan jag drar till gymet kanske. Tror fan jag gör det. Ligger efter som fan med arbetena i foto, både det analoga, Poltavaprojektet och Kronos&Kairos. Tänkte låna studion inom kort, antingen imorgon eller till helgen förhoppningsvis. Måste bara hitta någon som vill fota mig! Får fråga Gustav, han blir lättast att jobba med. Jisses vad jag babblar, nu drar jag och fixar en kopp kaffe. 

Puss.

OLIVE

Älskar att vakna av att solen sticker i ögonen, doften av kaffe smyger in i rummet och humöret är på topp! Ensam hemma och kan lugnt ta en lång dusch, dricka mitt nybryggda kaffe som någon så änglalikt lämnat till mig och läsa tidningen innan jag får så tråkigt att jag till och med tar en tidigare buss. 

BACK

Soft helg. Letar jobb. Skola imorgon.
Inte okej.

WINDOW


Jag tror bestämt att solen stannar kvar i Halmstad ett tag till. I alla fall till måndag.

NO CARE

Kom ihåg till mig själv!
Torsdag 19/3 18.00 Basic 45
Måndag 23/3 16.30 Distans 55
Onsdag 25/3 17.15 Intervall 55
(Boka fredagspasset för nästa vecka i övermorgon)



Peace!

IT's A CALM CLICKIN'


Hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag. Vänner, musik, gräsmatta, sol, hela köret.
Saknades bara min man och jordgubbar, sen hade allt varit perfekt.




(redigeringen suger men skulle bara göra något snabbt att lägga in)
Puss!

OUR LIFE IS NOT A MOVIE OR MAYBE




Bild 1 armbanden
Bild 2 skorna
Bild 3 my creeeew! Viktor, Hampus, Gustav, Sandra, Alan, Tom, Oktay
Bild 4 himlen
Foto   Jag & Alan

FOR FREE

Samla tillräckligt med poäng och få gratis presentkort på skor
hos bland annat Nilson, Bianco och Jerns!
Vill du göra som jag och gå med? Klicka här!

BRICKS

God morgon!
Sitter i fotosalen och livet känns rätt soft med jeansjackan på och solsken utanför fönstret. Funderar på att ta en promenix med Gustav på rasten vid 12, men eftersom rasten bara är en (!) timme lång så kanske den blir kort. Tänkte snart sticka in i mörkrummet och framkalla lite bilder, även om jag inte tror att de blir något att ha. 

Är i stort behov av en kaffe så måste springa bort till cafeterian och slösa fem spänn inom kort. 

Samling nu. Behöver kanelbulle. 

See you

SNABBA PÅ FRÖKEN VÅR



© Foto  Jag

SHAKE

Fick en absurt stor koffeinkick idag. Händerna skakade och orden snubblade så fort ur munnen på mig att jag knappt hann med själv. Visste knappt att man kunde få så av kaffe. Absurt var ordet.


Nu How I met your mother, TJARÅ

TAGGA

Känner mig helt dum i huvudet idag. Känns sådär faktiskt.
Skolan suger.
Vädret suger.
Humöret suger.
Suger suger suger suger


Taraaam! Nu ska jag lägga ner deppet och börja taggaaaaaaa
- Sommarlov, ingen mer skola på 10 ljuvligt underbara veckor!
- Hultsfredsfestivalen, hoppas på Way Out West & kanske Helsingborgs- & Malmöfestival?
- Ligga och friteras i en stekhet brassestol, hur skönt?!
- Utomlands med Annie, KOM IGEN MÅSTE FIXA DET
- Avslutningsfras: Säger bara solsken, hallåå?!

Pepp och inget depp, bara taggataggataggaaa
och
det är den 16e mars
och det betyder
snart april
alltså snart MAJ
och då är det sommar (nästan)


Att ha tid istället för panik.
Såhär bra <---------------------------------------------------------->

Föresten så tycker jag att APOLLO verkligen borde outa sin reklam-låt-jingel-sak för den är skitbra och så mysig att man dör lite inombords. BARA SÅ NI VET

VÄRME

Jag måste uträtta något riktigt stort nu för att få som jag vill, vilket är sol i mängder.
I believe in karma.


PEACE, LOVE AND PHOTOSHOP

I fotosalen med Gustav, slutat för en halvtimme sen men eftersom jag ÄLSKAR SKOLAN SÅ MYCKET STANNAR JAG. fixat med photoshop ett tag så nästa gång ska jag skriva ut mina fejk-polaroidbilder. Men nu ska jag kila in till stan för jag är soft och tycker om min jeansjacka from the 90's.

kyss

OPPORTUNITY

Jag blir galen, jag måste få ett tillfälle att använda mina nya gladiatorsandaler!! Daamn, kan inte våren komma nu?!

TRASSEL

Gick hem till Anton igårkväll, träffade pojkvän, Boffe, Vicky och sen även Andy, Adam, Nikki och Micke. Efter ett par timmar gick vi hem till Emanuel. Över drag var det trevliga människor där men många jag inte kände till alls. Vid tolv gick vi hem till Anton igen, nu med fler i sällskap. Träffade Viktor hos Emanuel, inte sett honom sen skolavslutningen i nian! Helt sjukt! Men kul att träffas igen i alla fall. Vid halv tre cyklade jag & Pontus hem till honom, platt fall rätt ner i sängen, så att säga. Rolig kväll i alla fall!

Älskling ligger och sover och jag har det rätt bra i solskenet.
Snälla Jesus kan inte våren och sommaren skyndas på lite?

Jag är intrasslad i dina hjärtslag och jag vill aldrig hitta ut
/ I

NEW LOOK



Skaffat mig nya pjucks, ett par gula sneakers som var världens fynd på 49:- och ett par svarta gladiatorsandaler med nitar för 349:-. Dock ett litet minus att det är en liten kilklack på dem, hade velat haft dem helt platta, men snygga är dom! Har dessutom kikat in hos frisören idag, klippte bort det slitna för att fräscha upp det bara. Efter stunden hos frissan åt jag lunch med Pontus och Johan innan de skulle iväg och repa. Träffade Carro i stan och tog en kaffe på Expresso House. Mysigt tjejen!

Ikväll är planen tacos med familjen, blev hembjuden till bästavän J men orkar verkligen inte betala närmare hundra spänn på buss! Eller ja, 70-80 eller något blir det la. Men men, fler tillfällen kommer! Inte sant?

Annars får jag väl höra med Pontus och hans grabs och se om de ska hitta på något idag.

/ i

SEX ON FIRE


SWING

Hela torsdagen spenderades i bilen upp till Stockholm. Begravningen började klockan 2 igår, det var otroligt vackert men otroligt sorgligt. Det var längesen jag grät så mycket, speciellt när Camilla skulle ta avsked av sin pappa. Efter att alla lagt sina rosor och viskat sina adjö åkte alla till Wattrangsborg (inte en aning om hur det stavas men det har mindre betydelse i vilket fall) och där fick vi buffé med pasta, potatissallad, pesto, rostbiff osv. Jättegott! vid halv 4 fick vi kaffe avec och små nötformade chokladbitar.
Vid halv fem begav vi oss ut i bilen den långa vägen hem igen.

Klev in i huset vid halv elva, ringde Pontus och gick hem till honom. Kollade på What happens in Vegas och somnade runt 2. Helmysig kväll, har saknat honom!


Living is easy with eyes closed
ciao / I


ONSDAG

Blev en superdag i onsdags, träffade Sandra i stan och gick runt och kikade på kläder. Efter en halvtimme kom brorsan in och köpte jeans, sedan bjöd han oss på fika. :) Åkte hem till oss och kollade på Bolt, krängde pistagebullarna och drack kaffe. NICE

PHOTO

Fotolektionen är över och ändå sitter jag kvar. Ska strax kila bort och käka lite tänkte jag. I eftermiddag ska jag hjälpa brorsan att hitta ett par svarta jeans till begravningen, och efter det träffa childhood-friend Sandra. Fika lite tänkte vi! Ciao

PLAYLIST


ONSDAG:
KINGS OF LEON (US)
FRANZ FERDINAND (UK)
DROPKICK MURPHYS (US)
SNODDAS (S)

TORSDAG:
THE KILLERS (US)
REGINA SPECTOR (US)
LARS WINNERBÄCK (S)

FREDAG:
LARS WINNERBÄCK (S)
MADNESS (UK)

LÖRDAG:
LARS WINNERBÄCK (S)

Preliminärt spelschema uppe till Hultsfredsfestivalen! Alla banden är inte uppe, men onsdagen kommer ju bli awesome säger jag ju bara! The Sounds & Hello Saferide kommer bli super också! Wooh så grymt taggad på detta nu. 

THROW

Meningslös dag. Hade lika gärna kunnat hoppat över den. Varit ensam i snart fyra timmar och P ska komma hit och sova inatt men han är och repar med bandet och dom stjäler honom hela tiden från mig men han har inte hört av sig alls så vet inte ens om de har repat klart (efter snart 3 timmar...... obegripligt) och jag är jätteensam som sagt och jag fryser och det är mörkt.

Ska gå och tända lite lampor.
Ciao

01


NOTHING YOU CAN SEE THAT ISN'T SHOWN



























Nowhere you can be that isn't where you're ment to be. IT'S EASY!

NEEDLE

JESSE och LOO GADDAR SIG IMORGON (alt. tisdag)
herre min je, jag är visst lite efter.

WEEKEND



Tacos väntar. Och så otroligt, galant duktig man är så ska man laga den själv. (Fast brorsan får skära grönsakerna)
Hehe.
Whatwhat ikväll, någon?!
Kyssar kyssar rawr who



Ring H&M  Armband köpt på Malta  Kofta SP  Satinbyxor SP  Converseskor

TONIGHT

all we need is candle light, you and me and a bottle of wine

Ikväll ska jag hem till Pontus och käka, efter det får vi se vad som händer :) Imorgon åker babe & resten av bandet till falkenberg för att spela, kommer hålla tummarna för er kan jag lova! Planen för söndagkvällen är inte riktigt utarbetad ännu, återkommer när den är redo. Måndagen är jag ledig, så blir tid för antingen gymet eller ut och jogga.

Sitter med en klase vindruvor och funderar på livet, pengar, vänner.. Vissa delar går upp, andra ner.
Nu ska jag ringa mormor och kolla hur det är med henne sen operationen.

FUTURE

the past is only the future with the lights on

Hittade goa bilden från i maj förra året, på A's fest. Var en väldigt kul kväll trots allt.
Staying positive lads, jag lovar er att mars snart har dragit förbi! Tiden går så fort nu mera att man knappt har tid att reflektera över vart tiden tagit vägen. Äta-sova-skola-rutinen börjar kännas gammal och trist, och jag letar efter nya mål att sikta på! Jag vill till Paris och äta croissanter på trottoarcaféer, jag vill till London och shoppa, till Rom igen och handla väskor och skor och tillbaka till Monterosso och fotografera. Jag vill till Barcelona och Indien och Australien och till Malcesine för att hälsa på Lorentzo osv
Jag vill ha mer än det här!
Jag vill göra allt, se allt, åka överallt och prova allt.
Och allt det här är möjligt. Jag kommer göra det. Jag måste göra det.

Ni ska få se.

SPRING



Våren är på väg, mina vänner. Och jag har en oväntat soft kväll.

Filmen väntar! Puss.

FREDAG

Bra dag. Lugnt i skolan, fick skratta av mig lite med S och fick tacksam hjälp av A. Kommer rädda min kväll. Älskling hoppade på bussen vid Österskans, och följde med mig och handlade. Kändes lite skumt må ni tro, att gå runt med sin pojkvän och handla bröd, juice, flingor, osv. :) Åkte hem till mig och har myst med cocopops hela eftermiddagen.

Obladi oblada life goes on BRA och jag visslar vidare på mitt livs theme song (även om jag visslar ganska så dåligt)
Nu ska jag och brorsan beställa pizza.

Senare ikväll blir det nog bara mys med favvo-killarna, imorgon funderar jag på att släpa mig till gymet och sola en stund efteråt, och på söndag ska jag mest hålla tummarna för stmw.




Fredagen den 13:e.. Couldn't have been any more convenient.
Funeral 13/3.

blah blah blah 07:50

Kör med en liten dageeeeens:
första kaffe? Med bror klockan 7
musik? Okkervil River. Hela dagen.
tröttsamt? Slutar ofantligt sent.
plus? Gott humör!
minus? Grått väder..
lektioner? Foto, matte, svenska
eftermiddag? Fika&bästis, sedan P
nattssömn? Sovit nästan 7 timmar!
sjal? Sarongen från Sydafrika
önskan? Att solen ska titta fram. I flera timmar.
längtan? Vår & sommar skulle kännas underbart
saknad? Som sagt: Göteboooorg
mat? Inte ätit något
förhoppning? Att jag helt magiskt råkar tjäna 500kr
magiska? Träffade en ande i morse som sa att jag borde klippa mig och skaffa ett jobb, men jag sa åt honom att fara och flyga.
borde? Klippa mig och skaffa ett jobb.
måste? Komma bort härifrån. Resa. Vart som helst. Bara ge mig lite soool!


Nu ladies and gents, går bussen om 40 minuter.

ingen sorg i göteborg!

Har en extrem känsla av att jag MÅSTE till Göteborg..
För det första vill jag träffa N & E, och så vill jag shoppa och jag vill fota och åka spårvagn och sova på N's skinnsoffa och dricka o'boy och enkelt hitta ett seven eleven och jag vill springa förbi emos på stationen eller i emotrappan och jag vill sitta vid våra platser i hörnet på donken i Nordstan och handla på Monki och skratta åt alla fula människor med Rut mfl-påsar och jag vill gå på Gothia-matcher och leta efter han där med rosa Foppa-tofflor och hade han grön eller blå tröja? och jag vill vara vaken hela natten och ändå inte kunna somna i bussen till Stockholm.. Allt det här vill jag. Och det gärna nu direkt.
För jag saknar Göteborg lite.

korall & westfall



















Ett korallrött linne och en svart hood var vad som fick följa med mig hem igår. Ska snart springa iväg till affären med pappa och handla, jag har beställt pannkakor så då är det bäst att jag får det! Lyssnar på det här och det här och försöker att sluta kika ut genom fönstret. Hoppas varje gång att precis när jag vrider på huvudet ska solen titta fram genom de mörka molnen.




Seeyou
sooner or later




tisdagstankar

Sitter och snackar med Jesse, hon ska tydligen gadda sig om dryga månaden.
Nice!
Inte alls avundsjuk.
Hon, tvillingbrorsan Daniel och storasyster (hahah låter så sick om S) Sandra skulle göra en slags syskontatuering, på armen.. wooOOoo

Såg nyss att jag kommer få 4 ärr på underarmen.... SNYGGT?!? Kanske inte. Jävla skit.

Surrar i skallen och jag borde göra så mycket som jag verkligen inte orkar med, så vafan ska man göra? Man kan ju inte göra det man inte orkar med för det orkar man ju inte.. Men om man är lat, vad gör man då? Då orkar man ju ingenting och man kan ju inte gå runt hela dagarna och inte göra ingenting för man gör ju ingenting och det orkar man inte göra så då gör man ju inte ingenting. Och inte ingenting blir ju... Någonting?

Pffjfuuuh.
Tänka för långt suger.

Har precis ätit världens godaste mellanmål. Någonsin.

Var bara tvungen att berätta det.
Allbran med mjölk och en handfull blåbär.
Saaaaaaataan.

Skit. Pappa snodde spotify. Har samma account och han sitter på jobbet. Måste logga in igen och sno tillbaka det.

dylan gör en cohen

Lyssnar på Bob Dylans version av Leonard Cohens låt Hallelujah.
Gjorde min dag lite bättre. Värt.

AIDA

A attention
I intrest
D desire
A action

Går igenom reklam med Anders, kollar på någon film om hasch och det är faktiskt väldigt tråkigt. Är sjukligt sugen att resa iväg till varmare länder, kollar runt och dreglar över hotellen i Italien, Spanien, Grekland, Kroatien, Indien, Thailand och Maldiverna.
Pengar suger.

Funderar på att färga mörkbruna slingor i underhåret igen, har inte bestämt mig ännu. Vaknade jäääättetidigt idag, halv sex, och hoppade ur sängen och in i duschen. Vaknade på rätt sida kan man säga! Gott humör.

/ I

'cause, baby..

Tillbringade tre timmar i mörkrummet idag, framkallat lite olika bilder som antagligen kommer in här inom kort. Efter skolan gick jag till Meddo och solade en 20 minuter ungefär, jäkligt skönt även om skillnaden är väldigt liten. Efter solstunden gick jag in till stan och shoppade, bland annat en svart hood och ett korallfärgat linne, bild kommer imorgon. Kollade på jeans också, hittade ett par skitsnygga på Cubus men köpte dem inte, får vänta ett tag med dem..

Vid sju-tiden åkte jag hem till mormor och åt middag, alex och becka var också där. Supertrevligt faktiskt! Mamma fick en sarong från Sydafrika av mormor, som jag hoppas få "låna" som sjal lite då och då.. Hehe.

Nu ska jag kolla på Raw Comedy! Grymt program för dem som missat det! ;)
Ciao

21:15

Är helt slut i kroppen, funderar starkt på att knacka på hos grannen och fråga om jag får låna deras badkar.. Vi slängde ut vårat när vi renoverade badrummet förra året, och även om det blev grymt snyggt därinne så saknar jag vårt badkar. Äh, får bada hos Pontus nästa gång jag kommer dit!

Nu ska jag gå ner och göra en smoothie och kolla på teve en stund i mitt otroligt intressanta och händelserika  liv.
Seeyou.





(Kom ihåg! 26 juli 08)

come to mama


Topshop & Monki

första mars

Kikar runt på H&M, Monki, Topshop osv. Förjävligt att pengar ska vara så svåråtkomligt. Här nedanför är favoriterna från H&M, några har jag ställt in siktet på rejält och dom kommer få ett fint hem i min garderob, om jag planerat bra så händer det redan imorgon. (Fast de kommer gräva ett djupt hål i plånboken)

you look beautiful all the time, honey


Foto: Jag

you tear us apart


Lite random bilder från mitten på september ungefär fram till nu
Foto: Jag

the government is keeping you dumb

Lördag, drack kaffe och åt vaniljglass med hallon. Vi kollade på två filmer, Lock, stock and two smoking barrels och Australia. Somnade sent, vid 3 låg jag med uppspärrade ögon.

Idag ska jag boka tid på gymmet, imorgon blir det till att boka klippning och förhoppningsvis är både matte- och engelskaprov och skrivningen i svenska klara på tisdag.

The Strokes i öronen, och nu mina damer och herrar tänkte jag kolla på en film. Eller gå ut och fota lite. Har inte bestämt mig om det är för kallt ute ännu.


sjal åhléns, linne monki, jeans ichi
svarta pärlor och silverringar, rött nagellack från h&m


g'day!

RSS 2.0