qui êtes-vous?

Jag vill till Frankrike, dricka latte på en balkong med utsikt över eiffeltornet och äta croissanter till frukost på ett litet trottoarcafé. Och jag är jätteavundsjuk på Jonas som åker till Paris den förste.

2 nya linnen, ny tee, ny ring, ny fotlänk, ny mascara, nytt nagellack, nya armband och nya jeansskjorts. Allt för under 500 spänn. Jag gillar't! 

Fotolektion och ångest över svenskatalet jag trodde var imorgon som tydligen är idag? Fyy.

älskling


Älskling.



Nya ringen. 10 spänn!


Raka vägen mot Maxligheten.

demand


Måste verkligen öva på mitt tal! Ska göras på torsdag, inför publik och videokamera. Fy!
Nu ska jag och mamsen till Max. Smalmat på måndagkvällen. Lovin' it! Vänta nu.. det där är väl McDonalds.. eller ere BK? Skit samma. Max blir det iallafall, och nej, dom har inte Sveriges godaste hamburgare. Dom gör min pappa.


Puss

sleepy


Bild från senaste resan till Italien, foto: jag



Kollar på Criminal minds och äter vindruvor. Engelska nationella imorgon och det kommer nog gå.. galant. Hoppas vi. Strax blir det sängen, kommer somna direkt för en gångs skull.

It's getting harder every time your not beside me



Seeya
/ i

i love you i love you i love you

Jag: Är på jättedåligt humör
Pontus: Varför då?
J: Jag vet inte
P: Det vet du visst, varje gång du säger det
så finns det ändå en anledning
J: Vet jag inte alls!
P: Sluta
J: Ljugare
P: Du är
J: Kan du va
P: Du ja
J: Ja, du
P: Nej du
J: Mest du
P: Ska äta nu


Love is for wussies.

twitter? hell no!

Måste göra något åt min layout. Och jag känner mig som en twittrare.

You are out'a here!

Känns som att jag har tappat bort mig i mitt eget hus.

ångest




Ångest-sten i magen som bara blir större, utan att jag vet vart den kommer ifrån.
Och jag behöver en kram, en stor kopp kaffe och gärna en mysig pojkvän som kommer hit med miljoner kyssar.
But all I get is a cup of coffe.


Ciao

ring


Nya ringar från H&m. (snygg ring-bränna jag fått efter en av de andra, haha)
Armbanden är från bland annat Malta, Oxxo och någon butik i huvudstaden.

flora



Tagna nyss

/ i

#¤%&!!=

Vilket jävla liv.

urban



Urban Outfitters

chrisheads


chrisheads

the morning coffe was snowy and sweet

Missade morgonkaffet. Förstörde hela morgonen.

Har börjat ta tag i skolarbetet nu. Antagligen eftersom P är sjuk, så när jag inte har något att göra cyklar jag inte hem till honom istället för att plugga.

Har ägnat eftermiddagen med att gå ut och springa och göra situps och bensträck och armhävningar och gudvetvad. Kände mig duktig. Tills jag kom på att min extremgoda, grekisk/italienska lunch inte var särskilt nyttig, och alltså har träningen inte gjort någon nytta. Alls.
Fy för god mat.



Seeyou

fruktsallad & choklad

Sitter framför tv:n med fruktsallad och min italienska favoritchoklad. Har skrivit klart nästan hela talet, men måste nog ändå korta ner det. Får bara vara 3-5 minuter långt. Ska strax hoppa in i duschen, men först måste jag skriva klart MDK-uppgifterna för att inte få IG i kursen. Aaaajdå. Lära sig sin läxa är svårare än man tror.


Pengar på fredag, sooft. Tänkte försöka jobba fredag-lördag-söndag också.


Duschen och sängen
/ i

lugna ner dig


Turkos och bruna armband, peace-halsband, ljusröd sjal och silverringar.

capa


Har idag bara gått i skolan fram till tio i 1. Slutar egentligen halv 4 på måndagar men fick gå tidigare från fotolektionen. Håller på med ett tal om Robert Capa som jag ska hålla i svenskan, och ska också göra ett arbete om honom och hans liv i datorkunskap.

Rätt intressant kille. Hanföddes som Endre Friedmann men bytte namn till Robert Capa -36 när han börjar få sina bilder publicerade. Flyttade från Budapest till Berlin till Paris. Han fotade invasionen i Normandie och kriget i Nordafrika, hade en affär med Ingrid Bergman och grundar bildbyrån Magnum tillsammans med bland annat Henri Cartier-Bresson. 1954 dör han när han trampar på en mina i Vietnam.


Bild 1 Picasso och hans familj
Bild 2 Par i Paris
Bild 3 Capa himself
Bild 4 D-Day landings. Alla är tagna från google.

Ska fila lite mer på mitt tal.
seeyou / i

20 april



Veckogammal bild, men ungefär såhär ser jag ut idag också.
Linne från Monki, istället för 90-talets jeansjacka en grå kofta från b.young, tajts och gladiatorsandalerna. Peace-halsband och röd sjal.


Ciao!
xo

snöänglar

Tänk er en värld genom vitt filter. Allt skulle vara dämpat, ingen stress ingen oro.
Alla skulle se ut som snöänglar.


Foto   jag

holic

I stort behov av nya skor och nya väskor och gärna en marknad i Italien och gärna skobutiken som är så stor att man inte ser till andra väggen.
Bussen går om en kvart, vi hörs.

söndagsparty

Har bänkat mig framför tv:n med apelsinklyftor och myskläderna. Ikväll sänds första avsnittet av Filip och Fredriks nya satsning Söndagsparty, och i första programmet kommer både Marilyn Manson och Howlin' Pelle från The Hives. Gillar dom båda, så kommer sitta som ett ljus och lyssna på vad de har att säga.

Har tillbringat dagen med Marlene, Alex, Becca, Björn och Linda i Jönköping. Marlene fyller 25 imorgon så firade henne med tacos och kladdkaka!

Puss ciao

sorg

Min kamera är sönder.

awake

Vaknade av att solstrålarna letade sig in i rummet. Kikade ut genom fönstret, och jo men visst! Himlen är klarblå utan ett moln så långt ögat kan nå, jag blir på toppenhumör och kan inte vänta på att få komma ut, och i min bubbla av extas försöker jag få liv i min pojkvän. Det funkar! I tre minuter. Sedan vänder han på huvudet och somnar om, med ursäkten att "Han är trött".

NOT GOOD ENOUGH

Man är inte trött när solens UVA-strålar bränner på benen, som råkat hamna utanför täcket som vanligt. Man är inte trött när man vet att man förlorar minst en soltimme. Och man är inte trött när ens flickvän bönar och ber om att man ska vakna och följa med henne ner i köket åtminstone.

Suck. Jaja, man är väl trött då. Även om flickvännen snart kryper på väggarna.

.... Jag tror jag går och försöker väcka honom igen, trots att han är så fin när han sover.

Pussciao

lago di garda


Can't wait.

uppdaterat spelschema

Onsdag:
KINGS OF LEON [US]
FRANZ FERDINAND [UK]
DROPKICK MURPHYS [US]
GOSSIP [US]
SNODDAS [S]

Torsdag:
THE KILLERS [US]
REGINA SPEKTOR [US]
LARS WINNERBÄCK [S]
TAKIDA [S]
WHITE LIES [UK]
PETER BJORN AND JOHN [S]
THE VIRGINS [US]
MADCON [NO]

Fredag:
LARS WINNERBÄCK [S]
A-CAMP [US/S]
MANDO DIAO [S]
MADNESS [UK]
THE SOUNDS [S]
LENKA [AU]

Lördag:
LARS WINNERBÄCK [S]
THÅSTRÖM [S]
SAHARA HOTNIGHTS [S]
CYNDI LAUPER [US]
KLAXONS [UK]
NASHVILLE PUSSY [US]
THE DØ [FR]

J.G-L

Äntligen helg och vila. Restaurang Plaka ikväll och käkade grekiskt med pojkvän. Tzatziki, halloumi, souvlaki, filé mignon och oxfilé med potatisklyftor. H-h-heelt awesome.

Ligger framför tv:n och halvkikar på Remember the Titans, men jag tröttnade. Bläddrar runt både på webbläsaren och i gamla skolkataloger, skrattar åt mig själv, gamla klasskamrater och nya.

Imorgon åker jag till S, om vädret tillåter ska vi sola några timmar och sedan gå in till stan. Kommer bli hur skönt som helst antagligen, i alla fall om man vågar lita på att sommarvädret vi haft i Halmstad håller i sig.

Någon som känner igen snyggkille på bilden? Otroligt lik Heath Ledger, har tänkt på det förr men ingen som hållt med. Nu måste ni väl ändå se det?!
Gissa filmen... ;)





Ciao

VIVE ITALIA

ITALIEN I SEPTEMBER
true that.
min o-härliga abstinens kommer sakta stillas.

15 års vänskap den 15 april

Sandra, min äldsta vän, den som alltid funnits där, den som tagit alla smällar och den som ändå finns kvar. Du är värd mer än du tror och jag älskar dig.

Grattis på 17-årsdagen pinglan min.


white


ciabatta & apelsinjuice

Filmen jag såg igår hette Crank, och jag måste faktiskt erkänna att den var riktigt bra, fast den är totalt galen. Klicka här för att se trailern. Köpte med mig ciabattabröd och apelsinjuice hem efter skolan, spenderade mina sista 23 kronor.. Fy. Har spanat en väska, en liten svart kuvertväska i skinn med ett långt axelband. Ska försöka jobba i helgen så att den är min till på måndag! Yeahnice

Ska strax göra pannkakor och lägga mig framför tv'n hela kvällen.



xo

baklänges

Knackade på två små söta tjejer hemma hos mig alldeles nyss. De undrade om jag ville vara med i något som kallas Baklängesmarchen. Hm, får nog klura lite på den.

filmkväll

Har precis käkat grillad kyckling, risotto,aioli och sockerärtor. Pappa har hittat en film han vill jag ska se, kommer inte ihåg namnet men den skulle likna Snatch lite. Alltså blir det film, filt, kaffe och mitt påskägg, som jag fick av Pontus mamma, i soffan med la familia.

Puss

rubrik

Vad hände med de två första veckorna i april? Snart är det maj, solsken och strand som gäller. Tycker det var alldeles nyss jag gick och frös i min täckjacka. Känns ju inte mer verkligt tack vare att en barndomskompis är och åker skidor just nu.. Hu.
Min kära mamma har mejlat Laura om det finns lediga lägenheter i Italien i september i år, men har inte fått något svar ännu. Ta i trä och hoppas det finns något! Och det skulle vara väldigt bra för mig speciellt, har lite planer för sommaren 2010, men inget är spikat. Återkommer därför om det senare.. Lite hemligt mystisk sådär. Okej, en liten ledtråd. Ska läsa italienska efter sommaren. Det hjälpte inte mycket men jag tror faktiskt inte att någon är särskilt itresserad av vad jag pratar om ändå. BABBEL.
Är lite slut, har lekt med Olivia en stund nu på eftermiddagen. Tänk att så små barn har så mycket energi, va. Otroligt.
Och min Italienabstinens har inte stillats. Först hittade jag en reseguide hemma hos Pontus om Toscana och Florens och började nästan lipa (iskallt) och sedan hittade jag en fotobok här hemma om när vi var i Malcesine -06 med Sandra. Fyyyy bövelen säger jag då. Inte okej. Nu ska jag hänga tvätt. Ciao!


sv. S om in big need of some italy
: tell me about it! nästa sommar, eller vad säger du? ;)

dött

Har varit rätt dött ett par dagar. Men hey, är man busy så! Haha. Har varit på spelning både i fredags och lördags, sammanlagt åtta mer eller mindre bra band som visat upp sig. Nu tänkte jag strax ta cykeln till my boy och kanske stjäla lite av hans jordgubbssaft och uppmärksamhet. Kanske till och med tar med lite av mitt påskgodis till honom! Ser man på, ser man på. Har jag gått och blivit generös? Nja. Skulle inte tro det.

Tänkte visa upp mina svinsnygga turkosa armband, och det fina silvriga med en peace-berlock på.
Turkosa träarmband   H&M
Peacearmband          byoung

in big need of some italy

Italienabstinens.
Behöver komma hem till Villa Sogno i Malcesine. Det känns verkligen som att komma hem när man går upp för trappan till lägenheten, tar strandpromenaden in till stan eller solar vid sjön.




De första 4 bilderna är från 2006, och resten ifrån 2008. Har varit i Italien 7 gånger på 8 år, bland annat i Toscana, Vernazza, Monterosso, Malcesine, Rom, Vatikanstaten, Limone, Napoli och Pompeji.
Foto    Jag, fast bilderna på mig är tagna av min bror.

musik

MGMT - Time to pretend
The Knife - Silent shout

påskplaner

Ikväll: träffa pojkvän så fort han är klar i studion.
Torsdag: jobba 10.00-15.00 (cykla till jobbet=döden), gymet vid fyra-tiden och simning senare på kvällen.
Fredag: sola på förmiddagen, gymet mitt på dagen och möjligtvis kvalitétstid med pojkvän på eftermiddagen/kvällen.
Lördag: gymet mitt på dagen, spelning på kvällen.
Söndag: slappedaaag! Snälla let there be sunshine så att jag kan slöa i solen åtminstonde.
Måndag: gymet...... så jävla tråkigt är det. Tvingar mig själv.

Snygg-iss och Brun-iss bild sedan sommaren -07, tänkte bara visa hur snygga och smala och bruna armar jag hade då.
That's where I'm heading!
(En tyst minut för mina älskade armband jag har på högerhanden, all gone)
(Haha, en till tyst minut för mina slitna, lockiga exstentions jag hade)

självbiografi

“Drama är så mycket intressantare än vardag. Och de människor som haft ett hårt liv och blivit lite störda av det är intressantare än de som dansat fram på rosor genom livet.”
/ C.G

strawberry fields

Jordgubbar, apelsinbitar och vindruvor doppade i choklad är ren lycka.

080409

Var tänkt att jag skulle hem till Carro och måla, men blir påskstädning istället.. suck.

efterfest

Efter picknicken igårkväll gick vi hem till Anton som hade lite folk hos sig. Blev en sen natt med dans, poker, skratt och tårar. Kort sagt, ett grymt sätt att spendera måndagkvällen på. My boy lämnade dock sällskapet redan vid tolv-halv ett, de har studiotid idag, imorgon och torsdag mellan 10.00-22.00, så han kände att det räckte.

Ikväll ska jag träffa P, "firar" 10 månader idag. Galet.
Och  så dumt att man säger "firar"? Man kan ju inte säga "Grattis älskling på tiomånadersdagen"? Men vad ska man annars säga då, om man räknar bort firar? Finns ju inte så många andra ord att välja på i svenska språket. Svävar alldeles för långt i tankarna och känner att det är hög tid att sluta nu.
Konsten att veta när man ska sluta, Caroline.
Fint skare va.

picknick


Tog cykeln ugår och drog med mig mina tre bästa och äldsta vänner för en kväll på stranden med levande ljus, jordgubbar och solnedgång. Fint ska det vara.

picassoparken

Frukost på Espresso House med min käre pojkvän och Sandra. Helt sjukt underbart väder det har varit de senaste dagarna! Hade en väldigt lat skoldag, som mest gick ut på att längta efter att ligga i gräset i solen nästa rast, bara några minuter kvar nu..
Gick till picassoparken efter att jag slutat, softade med fulingarna på bilden, Alex, Tom och Jonas. Åkte hem efter 3 timmar i solen.


bird







Foto    jag

musikaliskt

Måste bara berätta att jag har så extremt duktiga vänner samt pojkvän, lyssna och se själv.
Sleep Tight Mr. White
FourEyes

vårmånad

Hade en supermysig kväll igår. Missade fotbollen med Sandra, men åt underbar pasta och såg en jäkligt bra biofilm, Watchmen. (Tryck på HQ för att se i high quality) Filmmusik av bland andra Leonard Cohen, Bob Dylan, Simon and Garfunkel och Smashing Pumpkins. Super!

Efter skoldagens slut satte jag och S oss och njöt av solskenet i gräset med både det ena och det andra. (och hey, tänkte tipsa om hennes blogg också, så här är den!)

Ska snart ringa henne och se om hon vill åka in till stan med mig och äta frukost på Espresso House. Men deras frukost är ett måste, kaffe, juice och scones för 52 spänn, och vem tackar nej till deras nybakade scones? Just det.

Nu måste jag borsta håret i alla fall, puss.

Foto     Jag

april, april

Suck. Har redan blivit lurad 3 gånger. Och klockan är bara tio i elva. 

Ja ja ja ja, blåögd som få. Men när Johan sa att han skulle till Italien över lovet tog det ett tag innan jag trodde honom i alla fall! Sug på den ni.

justice

Höll på att missa bussen i morse, anledningen? Stannade liiite för länge i soffan och kollade på Justice-videos. Sweet! Sitter i fotosalen och har precis ätit upp mina mariekex och tänkte gå och köpa en kopp kaffe. Har matteprov efter detta och sedan en och en haltimmes svenska... hur sämst?! Någon??

Håller på att framkalla nyaste rullen just nu, strax klart. Ska åka hit på lovet och fixa negativen, och kanske låna studion. Woohh pretty nice! 

Nå, vad händer för alla på lovet?
See you.
/ i


RSS 2.0