Kärleken

Oojojojj så himla pepp och nästan nervig en är nu! Om bara några timmar är min kärlek hemma igen och jag kan knappt vänta!! Borde egentligen sova för jobbar imorgon, ska åka hemifrån nästan exakt samtidigt som hjärtat väntas komma fram (hoppas nästan att vi missar varandra på morgonen, tänk så knäppt och jobbigt att behöva gå så fort vi setts igen) men kan verkligen inte varva ner. Har gjort lite fint här hemma så att det ska bli extra skönt för honom att komma hem och har till och med bäddat med hans Arsenal-lakan som jag avskyr men han älskar. Vill bara att han ska komma hit så att jag kan få krama honom och pussa honom och bara.. vara. Har känts så fel utan honom, även om det gått bra. Men snart.. ❤️


Var på akupunktur i morse, kändes rejält eftersom det var så längesen sist men var skönt att få komma igång med det igen nu när en haft så ont. Hoppas verkligen det hjälper lika bra som sist.




Migränmisären

Nu är det inte mång dagar kvar tills hjärtat kommer hem igen!! På fredag får jag äntligen sova jämte honom igen! Helgen har varit åde upp och ner, i fredags öppnade jag på jobbet och det var totalt kaos, allt som möjligen kan gå fel gick fel, men jag löste alltihop! På kvällen var jag först på Bulls med ett gägn tjejor och firade Josefin som fyllde 24 i onsdags. Drack öl och käkade nachos och myste i några timmar, sedan gick jag hem till Linn. Drack bubbel och hade det fint innan vi gick till Tillsammans, det var ju premiär!! Massor av folk och livemusik och god bärs. Fick lite feels när de spelade den här, saknar ju Rasmus och killarna så. Till helgen när de kommer hem ska vi fira att de är hemma ordentligt!!
 
 
I lördags hade jag ordentlig spänningshuvudvärk, den har kommit tillbaka de senaste veckorna men har skjutit upp samtalet till min sjukgymnast hela tiden, vill ju att den ska vara borta for good. Igår fick jag dock inse att den kommit tillbaka, kanske ännu värre än förra året, var bara på jobbet en timme innan jag fick panik och sprang till apoteket för att köpa migräntabletter. Väntade ett par timmar men de hjälpte inte och det blev bara värre, hade så ont att jag blev helt svettig och grät på rasten, och när kunderna började fråga om jag verkligen mådde bra sa både Gabs och Lena till mig att jag borde gå hem, så ringde in ersättare och bara satte mig på bussen. Åkte hem till mamma och pappa och de pysslade om mig, masserade axlar, nacke och huvudet, gav mig kalla grejer att ha vid tinningarna och höll mig sällskap bara. På kvällen gick jag hem och bara la mig i sängen, men kunde inte sova på grund av ömmandet i huvudet så har sovit hela natten med ett svintight hårband (en wrap typ egentligen) för att lätta på trycket och dunkandet. Fick inte tid för akupunktur förrän på torsdag men det är bättre än inte alls!

Solnedgången häromkvällen var magisk

Kristaller

Så underbart att vara ledig. Hade en lugn kväll igår hemma hos Tina och Pontus med så mår helt perfekt idag, känner mig helt i balans för första gången på länge. Tittade på nya skräckisen The Boy igår, över förväntan ändå! Trodde den skulle vara helt predictable, men sen var den inte det, och sen trodde jag att twisten skulle vara predictable men så var den inte det heller, haha. Kul film typ!


Hade en fin dag i torsdags med, började inte jobba förrän 17 så hängde hos mamma och pappa på dagen, satt på balkongen en stund och fikade och sen gick mams och jag till Norre Katts park och solade en stund. Är så skönt när en kan vara ute hela dagarna. Idag är det ju riktigt grått men myser här inne ändå, dricker kaffe, gosar med katten och tittar på The 100. Har sett sex avsnitt tror jag men har inte bestämt mig för om jag gillar det eller inte, haha! Kul med lite sci-fi och sånt ibland iallafall. 

Fick hem nya, fina pluggar igår från Urban Body Jewelry, ett par i ametist och dessa underbara i rosenkvarts. Älskar dem!

Strandhäng

Spenderade dagen på stranden med Gabs igår, hade med kaffe och lite mat och bara njöt av solen. Tog årets första dopp också! Så jädra kallt i vattnet, låren domnade men efteråt ville jag i igen. Älskar havet och älskar att bada. Hade jag fått välja hade jag velat reinkarneras till en fisk. Eller kanske en sjöjungfru för att slippa vara en fisk, men ni förstår summan av kardemumman. Åkte inom Glassbaren på vägen hem och köpte en cola float, valde alltid det när jag var liten så fick både sockerchock och nostalgikick! På kvällen gick jag hem till föräldrarna igen, de är rädda att jag äter för dåligt nu när Rasmus inte är hemma (och det stämmer delvis men bara för att jag glömmer att äta) så de bjöd mig på middag och sedan tittade vi på nya Game of Thrones-avsnittet! Alltid lika mysigt att vara där.


Idag jobbar jag hela kvällen, ska cykla till jobbet för att få så mycket ute-tid som möjligt, men innan dess ska jag göra lite ugnsbakad sötpotatis till matlåda och diska lite. Har varit så slö nu när jag varit själv här hemma, måste ta mig i kragen typ!

Hittade på tal om pingviner dessa två böckerna, två av mina favoriter när jag var runt 10 år haha. Den översta är mest gullig men Häxans son är ju brutal, väldigt graphic och blodig om häxprocesserna i Stockholm och jag minns att jag älskade den.

Helgen

Har varit extremt tråkigt att jobba den här helgen, alla har grillat och badat och njutit av solen men själv har en suttit instängd hela helgen.. Är ändå glad för helgen blev fin ändå. Direkt efter jobbet i fredags gick jag hem till mamma och pappa för min faster och farbror var där, och Felix och Jessica också. Fick lite mat och vin och bara myste tills jag gick hem. Efter jobbet i lördags gick jag hem till Tina och Pontus, drack bubbel och rom&cola och lyssnade på våra pinsamma men ändå underbara tonårsidoler. Det är så jäkla sjukt, typ hela våra liv har vi liksom "gått om" varandra, haft samma kompisar och samma idoler, samma stil och varit på samma konserter. Gick ju till och med samma linje på gymnasiet haha?? Men vi blev ju inte vänner förrän för typ tre år sedan tror jag? Så himla glad att vi till sist började gilla varandra haha!


Idag är jag äntligen ledig!! Sitter i mitt stora fönster och dricker kaffe i solen, en får ju improvisera när en inte har balkong! Ziggy ligger jämte mig men han håller sig mest i skuggan, han tycker bara det är skönt med lite frisk luft tror jag. 

Inviger nya svarta baddräkten idag! Tar min rosa deco-dröm nästa gång.

Min ena födelsedagspresent till Tina, hittade den här fabulösa Dr. Frank N Furter-funkon och var tvungen att köpa den! Köpte en till mig själv med, haha. 

Morgonrutinen utan hjärtat



När mitt hjärta är borta sover jag på hans plats och Ziggy passar på och tar min plats. Idag väckte han mig som vanligt med några sträva pussar på hakan, ett litet naffs i armen och sedan la han sig med alla sina tio kilo på mitt bröst tills jag gav upp och gosade med honom. Försökte ligga och dra mig in i det sista men det ville han icke! 


Solen skiner idag med och jag blir så glad av det! Jobbar hela helgen när det ska bli magiskt väder men en får väl hoppas att det håller i sig nästa vecka också. 

Han fattas mig



Åh herre vilken helg.. Både rolig och så jobbig. Mitt hjärta har åkt iväg med bandet på turné i Europa, och jag är så stolt och glad för deras skull men samtidigt rätt ledsen.. Känns så konstigt att vara ensam här hemma varje dag, sova ensam i vår vanligtvis så trånga säng och vakna utan honom jämte mig. Kan inte fatta att jag ska vara helt själv ända till den 27e! Saknar ihjäl mig redan. Fast ja, en är ju inte helt själv. Ziggy går också runt här och saknar Rasmus, han går och ropar och väntar vid dörren och lägger sig sorgset på hans plats i sängen. Gosekissen. 


Vi fick ett fint hejdå, deras första spelning som kickade igång turnén var på Drone i Köpenhamn, så i lördags tog jag tåget ner med Hannah och hennes mamma, åt lunch och checkade in på hotellet och på kvällen promenerade jag och Hannah till Drone (är extremt stolt över detta, gick ju liksom från typ Fisketorvet till Nørrebro, och hittade rätt!!). Kom fram precis när killarna skulle soundchecka så vi köpte en varsin focaccia på 7-Eleven och vandrade runt i en halvtimme till och bara pratade. Sedan ägnade vi kvällen inne på Drone, tittade på våra grabbar och drack Moscow Mules och kramades en löjlig massa, ville ju nästan inte släppa min pojk! Vid två-tiden blev vi så trötta så vi kände att det var dags att åka till hotellet. Rasmus och Elis haffade en taxi åt oss och sedan blev det ett långt, ledsamt och fint hejdå, men kändes så himla konstigt att liksom sätta sig i taxin och säga hejdå för nästan en månad framåt.. Har hört av honom lite varje dag så känns skönt att veta att allt går bra, de var i Amsterdam precis men jag tror att de kanske tagit sig mot England nu?? Usch, saknar honom som en tok.


Igår myste Tina och jag i solen, shoppade lite krukor och lyktor och satte oss på stans bästa kaffeställe Café Frei! Var inte så kaffig just då dock så tog en mexikansk varm choklad med chili som var såå god! Satt till och med utomhus! Utan jacka!! Blev helt glädjepirrig, äntligen! 

På Café Frei
Drones toalett har fått ännu mer färg än sist

Dessa spelar alltså i Birmingham på torsdag, sedan bland annat Glasgow, Paris och Rom?? Fattar det inte ens. Så duktiga och bra.

RSS 2.0