PART TIME VEGGY

Hade en kort och skön dag på jobbet, mycket spring och lite utbildning så tiden gick snabbt! Skulle hämtat paket på Hempan efter jobbet men glömde det såklart.. Och är för lat för att gå hemifrån igen haha. Är inget viktigt som tur är, antingen solbrillos (ja sommarn är slut jag vet ok) eller h2ocean-spray till piercingarna. Sitter nu och beställer lite grejor, lite plugs för att motivera mig typ. Blir alltid sån dagen innan lön när jag vet att imorgon finns det mer pengar på kontot igen, haha.. Men! Är faktiskt rätt impad av mig själv som trots födelsedagar och Madridresa har lagt undan massor av pengar den här månaden?? Har ju massor att spara till, Asien, tattys, soffa etc etc etc..
 
Tvn är igång för en gångs skull i vårt hem, dricker té o tittar på Homefront endast pga både James Franco (luv) och Winona Ryder (nästan mer luv). Lagade veggichili med bönor och ris ikväll, gillar verkligen de få dagar jag har ork att laga något alls! Hade dock en sådan dag idag, när en kryddar och smakar och kryddar och smakar och en tycker inte det smakar något alls, och sedan tredje gången en kryddar blir det CPSTARKT?? Fattar ej logiken?? Jag älskar ju spicy men Rasmus brukar vara lite tvekis på det, men det här gick uppenbarligen ner! På tal om käk så har jag typ märkt att jag omedvetet blivit nån slags part time-vego, började tänka på hur sällan jag faktiskt äter kött för ett tag sen och tyckte det kändes så osannolikt att jag börjar pricka i kalendern när jag äter någon typ av kött. Har liksom ätit kött en gång de senaste två veckorna?? Och då en liten tapa på Söderfamiljen. Mycket underligt. Men bra!
 
Ååh nästan det bästa av allt!! Nästa helg ska jag åka och träffa människor jag inte träffat på bokstavligen år!! Tror inte att de läser här men vill inte riska att dom gör det, för det är en supriiiiiiise åhh ska bli asroligt!! Längtar.
 
 
 
 
Indiska har de bästa och största temuggarna



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0