Sista novemberkvällen

Längtar tills imorrn bitti, ska gå upp och göra kaffe (jaaa Köpmansgårdens eko julkaffe! Premiär!), tända massa ljus och alla slingorna, ligga i sängen och kolla julkalendern med Rasmus och öppna Body Shop-kalendern, alltsååååå ååh så himla mysigt. Har varit så himla segstartad i år känns det som, okej att jag har ätit pepparkakor å vörtbröd å must och grejer sen september typ men brukar typ vara klar med julklapparna ganska snart, har inte ens börjat än! Så ska ägna morgondagen åt att leta julklappar och fixa lite här hemma, få det extra decembermysigt. Har förresten känt mig helt bortkommen hela dagen utan min plånbok, en kan ju inte göra någonting?? Plundrade en spargris för att kunna fylla på ett busskort och även handla lite efter jobbet men det var inte mycket, tur en har mamma tvärs ifrån jobbet så fick äta inne hos henne på rasten. Får nya kontokorten tidigast på fredag så blir ganska beroende av Rasmus fram tills dess haha, usch och sen måste en ju skaffa nytt leg och allt sånt.. Nåja, den dagen den sorgen typ. Nu ska jag kolla senaste Walking Dead, orkar inte deras cliffhangers alltså, och så detta juluppehåll med??? Dör.
 
 
 
 
Please ignore mitt döa olivträd som jag alltid glömmer att kasta ut

Baby Jesus på Smedjan

Det blev lyckat i lördags, mycket folk kom och alla hade roligt! Killarna spelade bra som vanligt och de två andra banden var också duktiga. Hade superkul ända tills vi åkte hem, men insåg igår att jag blivit av med plånboken.. Så jäkla surt. Självklart hade jag den dyra plånkan med och allt i den. Hade ju bara en tygväska så vet ute om den trillat ur eller om jag lagt ifrån mig den eller om någon ett enkelt plockat ur den ur påsen. Så tråkigt men en får ju vara glad att det bara är materialistiskt och replaceable strunt egentligen. 
 
Igår kväll adventsmyste jag hos föräldrarna, fick mat och pepparkakor och stannade kvar ett tag och kollade film. Det stormade ju som tusan så de följde mig faktiskt hem, gulliga dom. Träd har vält både utanför vid garageporten och utanför vårt köksfönster, ren tur att trädet välte åt andra hållet!
 
 
 
 
Pynta lokalen och rigga innan soundcheck

Fabulöst gott käk på en italiensk i Majorna





Månadens favoriter

 
 
 
Denna gosiga tröja och detta gosiga vinet och dehär gosiga läppstiftet

Pynt o rötjut

Drog fram pyntlådan från förrådet idag och slängde upp lite stjärnor i fönstrena och en endaste liten tomte som jag "vann" i förra årets julklappsspel. Ziggy njuter av myset lika mycket som jag, han älskar lampor och levande ljus och allt som glittrar. Sitter och dricker lite vin och tänker lite på morgondagen, nu ska jag tydligen åka supersent?? Trodde jag skulle få åka tidigare med de andra och hänga lite där uppe och sånt, men ska nog åka i den andra bilen som är uppe precis innan spelningen verkar det som. Det är ju såklart jättekul att få åka med Hannah (jaja och de andra också) isåfall men trodde liksom att jag skulle va uppe tidigare! Nåja, ibland ändras ens planer. Typ som ikväll, hade tänkt sitta hemma och dricka rötjut hela kvällen men ska nog bort till Erik och Lisen och dricka rötjut istället.
 
 
 



Team Zissou

Ikväll myser hjärtat och jag i soffan framför Life Aquatic with Steve Zissou, chippos, paprikastavar, dipp, hela köret. Katten snarkar i soffan jämte och känner mig så jädra avslappnad. Har känt mig lite knas de senaste dagarna, orolig och grejer, och det hjälper ju inte precis att revbenen svider till varje rörelse en gör, så det är skönt att bara få vara lugn en stund. Längtar till i helgen, Baby Jesus spelar på Smedjan i Göteborg och som vanligt med de killarna blir det en jäkla fest av det hela. Inget bestämt ännu men kan bli att vi sover kvar där uppe, vaknar första advent i götet och kanske hinna en sväng i butiker som inte finns här! Kan typ inte fatta att det är mindre än en månad till julafton, längtar verkligen. Älskar familjemyset, vår julafton är väldigt lugn (med undantag för julklappsspelet och yrvädret Theia) med bara god mat, några få presenter och Kan du vissla Johanna (dom åren jag inte jobbar, får bara se slutet i år </3).




Katter alltså, Ziggy väcker en varje morgon genom att ställa sig på ens bröst och spinna tills en gosar med honom, sen följer han efter en när en går upp och gör kaffe, men vill en sen plocka upp honom och gosa lite till, nej då jävlar är det det värsta en kan göra!! Korkade katta.  

Svullna revben

Haha en glömmer varje gång hur öm en blir första dagen efter man tatuerat sig. Revbenen är ju lite tricky med och är lite svullen längst upp men annars känns det fint! Var lite knepigt på jobbet bara, så fort en vrider sig eller böjer sig fel svider det till liksom. Sitter hemma nu och väntar på att Rasmus ska komma hem så att vi kan äta, är svinhungrig så har käkat upp ett halvt paket hampariskakor typ.. 

Fick hem mitt efterlängtade paket idag, besatt av AdLibris typ, bokhyllan här hemma är så full att jag har böcker i högar på golvet. Fick hem en hel hög Stephen King, Malfi och annat gött, ska skynda mig att läsa ut Ozzys självbiografi så en kan börja på dem direkt! Ozzys bok är för övrigt en av de roligaste jag nånsin läst, skrattade senast idag högt på bussen. Hon som tipsade om boken sa att det var en av hennes favoriter även fast hon inte ens gillar varken Ozzy eller Sabbath, just för att den är så jäkla rolig. 






Nyaste familjemedlemmen

Laddade kroppen imorse med vitaminer, ekobröd med avokado, citron och chili och en balja kaffe för att lugna nerverna. Som vanligt min boka-tider/bestämma-sig-ångest som gjorde sig påmind bara, för så fort jag kom till Ink Art var jag ju lugn. Gjorde två idag, en på vardera sida av revbenen, och den ena sidan funderar jag lite smått på att fortsätta på.. Får se! Väntar med bild tills de inte är så svullna/blodiga/inplastade/inky. Blev så himla nöjd, Gray fattade precis hur jag ville ha det, finare än snus blev de.
 
Ikväll har vi svassat runt o blivit bjudna på mat igen, delvis firande för Rasmus i efterskott, delvis halva släkten ville träffa Sebbe, Kaye och speciellt Kassandra, hon får en stabil plats i topp tre goaste ungar jag träffat. Så himla roligt och fint att få träffa dem. De är ju här ända till strax innan jul så jag hoppas de ska hinna komma hit och hälsa på med! Ett glas cava, smörgåstårta, massa julmust och en kaffe senare släpade jag mig hem, fick skjuts och Rasmus stannade kvar, ("det var ju mitt i Arsenal??!") ska upp ovanligt tidigt imorgon för att tvätta av mina nya tattyys och kände mig jättetrött.
 
 
 



Sneaky sneak

 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ur fokus

Känt mig helt ur fokus den senaste veckan, bokstavligen som om jag tittat genom en lins som vägrat fokusera, har typ inte hört vad folk sagt när de pratat med mig, eller så har jag hört och ändå inte förstått orden. Helt sinnes. Har varit så trött att jag varit nära på att googla "sudden fatigue" och jag har köpt hem en massa vitaminer (som jag behöver ändå pga kass på att käka bra mat) och verkligen FÖRSÖKT äta bra. Ganska bra. Har ju såklart fuskat i mig lite popcorn och lite vin och sånt. Nåja.


Sitter i köket och är helt slut efter att ha diskat, dricker en av favoglöggarna och ska snart försöka gå och lägga mig, vill ha sovit ut ordentligt för imorgon har jag tatueringstid och det ska bli så jäääädra kul! Uppspelt som en liten unge. Och på tal om unge får vi ju träffa Rasmus brorsdotter för första gången imorgon kväll!! Ska bli så roligt. 







Första snön!



Vaknar och bokstavligen släpar mig själv upp denna söndag och ser det här vackra när en ska göra kaffe! Hörde av folk som var ute inatt att det snöade med trodde inte att det skulle lägga sig. Hoppas det ligger kvar tills ikväll, då kommer ju Sebbe hem med Kaye och Kassandra, vet inte om Kaye har sett snö och Kassandra har det ju definitivt inte (tre månader gammal typ) så det skulle vara fint om de fick det direkt! 

Dötrött



När en bytt om till pyjamas och satt sig i sängen med hårbulle och té och inser att en glömt tvätta bort sminket. 

Two peas in a pod

Den här helgen blir en vilohelg för mig! Jobbade ju kvällen som jag brukar igår, kom hem och däckade typ direkt för ovanlighetens skull, extremt skönt pga upp klockan 6 idag. Middagen hos Rasmus föräldrar i torsdags var jättemysig, fick till och med favoriten bruschetta till förrätt och Rasmus fick massor av fina presenter! På tisdag ska vi dit igen men då är ju resten av familjen där också! 
 
Ikväll åkte vi nästan direkt efter jag jobbat klart ut till mormor och morfar på ännu en födelsedagsmiddag, mormor fyller på måndag! Marlene och min minsta kusin Theia var där med, hon var på både gos- och bushumör idag haha. Nu är en hemma själv en stund, Rasmus är repet men jag hoppas han kommer hem efteråt, hade varit skönt att ha en lugn kväll bara vi två!
 
 
 
 
Haha Theia tog en selfie med Rasmus. Dog så söt hon är.
 

FÖDELSEDAGSMISSY

Första öppningen sedan ändringarna i bokföring/rutiner, och sjääälvklart aceade jag det. Var otroligt trött bara, gick ju upp redan 5 för att hinna fixa både frukost på sängen till hjärtat och fixa mig själv innan jobbet. Förberedde igår kväll och gjorde en frukostsmoothie så kunde sippa på den medans jag var påväg till/på jobbet. Ziggy tyckte det som vanligt var så spännande med glittrande paket, krusiga snören och levande ljus, han bara lägger sig jämte sängen och stirrar varje födelsedag och julafton! Ska alldeles strax sticka hem till Rasmus föräldrar och äta middag, så himla fint det är att bli bjuden på mat! Han gillade alla presentena för övrigt, han fick en skjorta, en stickad tröja, massa vinyler och så ska jag bjuda honom på dejt, hehe. Han önskar sig ju ingenting så en får ju hitta på något! Har även jobbat på min fobiska rädsla för att boka tider idag, vet inte vad det är med mig, tycker sådant är helt sjukt läskigt; boka läkartid, frisörtid, piercing/tatueringstid eller bara beställa en jäkla pizza, jag får panik. Har kanske blivit lite bättre det senaste året men gud, blir liksom helt kallsvettig bara jag tänker på det haha. Så fort det är gjort sen så försvinner rädslan och jag blir bara uppspelt (kanske inte typ av läkartider men ni fattar).
 
 
 
 

 
 
ps. Ziggy fyller två och ett halvt idag också, kan inte fatta att vi haft honom i över två år?? Han börjar bli monsterstor, på riktigt alltså, maffig som en liten tiger.

24




BIRTHDAY PREP

Nu är alla Rasmus paket tills imorgon inslagna och fina, väcker honom tidigt med sång och tända ljus och frukost på sängen! Efter jobbet sen ska vi ut till hans föräldrar och äta födelsedagsmiddag, bara vi fyra, och på tisdag firas han av hela familjen för då har Sebastian och Kaye kommit från Manila! Ska bli så roligt att träffa dem! Så himlans mycket firande nu. Nästa helg spelar Baby Jesus i Göteborg, för en gångs skull har deras spelning synkat med min lediga helg så jag ska dit och jag ska dansa och jag ska dricka Crabbies hele natta! 

Insåg precis också att nästa söndag är första advent???? Hur nice?? Älskar december och julen och allt sådant mysigt. Har flera grejor att se fram emot just nu känns det som. Nu ska jag dricka upp mitt te och försöka somna efter Scream Queens, klockan är ställd på 5.30... Igen! 






 

CAFÉ FREI

Lång och go tisdag, läste ut Heart-Shaped Box (höll med Marlene, helt ok men ganska besviken med tanke på att det är Kings son) till morgonkaffet och sen gick jag en lång promenad på Galgberget med mamma, skönt att komma ut i skogen fastän en är mitt i stan. Gick runt i stan lite sedan och fixade det sista till Rasmus födelsedag, köpte mer av Köpmansgårdens julkaffe (herregu det finns eko i år???? Dog), gick inom Café Frei och tog med en fabulööös ingefära-iskaffe och sprang inom på Body Shop. Fick visst med mig en av deras julkalendrar hem. Heh. Min julklapp till mig själv för att jag varit så duktig och inte köpt några kläder ända sedan Madrid (kattiga purr evil-tröjan räknas ej). Gjorde carbonara till middag men slängde i lite kantareller med så den fick en lite svensk touch because kantareller. En får ju passa på när en har några! Ikväll är det ju fotboll igen, har tänkt följa med Rasmus bort till Erik & Lisen för att titta och heja men blev extremt matkomig så får se om en stund om jag orkar röra mig.. 
 
 

 
Stans bästa ställe om en älskar kaffe, har provat allt ifrån japanskt hallonkaffe till etiopiskt med nejlika till matchalatte hittills!
 

Ja. Jag kunde inte stoppa mig själv. 24 lyckliga dagar med presenter!

NÅLDYNA

Veckorna går så jädra snabbt just nu, helt plötsligt är det måndag igen liksom och mitt hjärta fyller år på torsdag redan??? Helt sönderstressad haha, har för första gången på typ fyra år inte planerat och kommit på superpresenter och sånt fint men hoppas han tycker om sina paket ändå.. Annars är det ju snart jul så gillar han dem inte får jag komma på AMEJZING julklappar istället haha. Är ledig imorgon så tänkte gå ner på stan, kolla fina julgrejor och kanske lite fler presenter till kärleken och fylla på Body Shop-lagret här hemma, måste vara deras bästa kund, allt är därifrån (förutom det från Lush). Sen laga maaaat på kvällen, älskar lediga dagar när en orkar laga ordentlig mat, jobbar så mycket sena kvällar att det blir löjligt sällan! Tror det blir någon go italiensk pastagrej, följer typ aldrig recept och det är så roligt när Rasmus får panik när jag inte tar tid på pastan eller mäter upp grädden. 
 
Fick kommentaren att mina öron "är ju i princip nåldynor" idag, och "herregud gör inte det där ont?!" HAHA JA MEN GU VILKEN KUL MAN DU ÄR snälla sluta kommentera utseendet på folk ni inte känner om ni inte har nåt fint att säga. Och ibland inte ens då. Ok? Men på tal om nålar och mina öron så blir det nog tre till; en rook, en till helix och en forward helix. Så de hade kanske en liten poäng ändå. Nu ska jag kolla senaste Walking Dead och slumra in.
 
 
 
Haha kolla lilla jag, tyckte tydligen det där var superskönt. Och kolla lilla pappa, typ i min ålder där.

HELGEN

Åh så deppigt att helgen redan är över. Har en bara två lediga helger i månaden är de extremt heliga! I fredags cyklade vi ner på söder till Söderfamiljen och käkade med Robin, första gången för mig sedan de bytte till italienska menyn! Åt svamprisotton och dog matdöden för att det var så gott, drack lite rött, lite prosecco och en dögo limoncello-drink som var lika vacker som den var go. Fredrik kom dit på en bärs och sen cyklade vi och Norr till Erik och Lisen, och senare vidare till premiären på "nya" Ölfiket som öppnat igen. Mycket folk men trevligt ändå! 

Igår låg en i pyjamas hela dagen, rörde mig knappt ifrån soffan (förutom när jag hämtade chips eller clementiner i köket). På kvällen tvingade jag mig opp framför spegeln och fixade till fejset, dansade omkring till Nick Cave och drack glögg och sen satte en sig på cykeln till Erik och Lisen än en gång! Kollade fotbollen och skrek och blandade gin & tonics och hade det fint, som alltid när en är med sina favopersoner, då blir vad som helst roligt.

Idag är ännu en pyjamasdag, har Så Mycket Bättre från igår i bakgrunden och funderar på vad vi ska äta ikväll. Lutar åt sushi... Luv.






JULKAFFE

Allt med de nya rutinerna vid bokföringen gick smärtfritt och snabbt imorse, pappa hämtade mig på jobbet redan 10! Blev bjuden på mat och kaffe hos dem och sen gick jag och mamma runt i stan lite, är ju aldrig där längre som sagt så var mysigt! Köpte goa kanelljus, Köpmansgårdens julkaffe (äntligen dööör så gött det är) och lite presenter till hjärtat, insåg idag att det bara är en vecka till hans födelsedag och fick lite lätt panik! Brukar planera sådant i veckor men nu hade jag helt glömt, säkert eftersom jag varit sjuk! Hittade en del fint iallafall.

Har legat och läst Heart-Shaped Box i ett par timmar idag, på ett sätt gillar jag den och på ett annat tycker jag att den är typ.... Mneh. Men ger inte upp på den än! Gjorde pulled pork med guacamole och salsa roja och massa annat gott och nu ska jag bara göra en kopp te och typ däcka, helt slut efter att ha gått upp 5 två dagar i rad, haha. 





PYJAMAS LAYF

Känns som att klockan är typ tio fast den bara är knappt sju. Kämpigt som attan att komma upp klockan 5 när en inte är van vid det. Och i dehära mörkret dessutom! Frågar mig själv varje november varför någon i sitt rätta sinne stannar kvar i mörka kalla regniga Skandinavien, men sen kommer lite snö och julen och allt sånt gött och så blir en nöjd ett tag igen. Imorgon jobbar jag bara 7-10 så ska direkt till lelle mamma och lelle pappa efter jobbet och kanske fika lite eller luncha och prata om ingenting. Eller om allt. Vissa dagar blir jag sån, går inte att stoppa min hjärna som bara vill säga ALLT på en gång. Sitter i pyjamasen i sängen (ja jag vet jag lever hela mitt liv i sängen, vad tusan en än gör så sitter en ju i här) och argumenterar med mig själv om jag ska kapa barret eller ej. Har ju typ en meter hår. Men vem är jag liksom utan håret?? Tänk om jag utan hår till midjan är oskön som fan? Eller så är jag asanajs med kort hår. MEN ÅÅH alltså kan ju inte bara kapa av det utan att tänka i typ ett år, har ju liksom sparat på det här i snart elva år.. Extrema problem en har ändå.
 
Läste ut Sharp Objects imorse, gillade den för den var mörk och obehaglig men blev lite besviken när hon (Gillian Flynn) är känd för sina twistar i slutet, och ändå visste jag från början vem mördaren var. Get your shit together Flynn! Har börjat på Heart-Shaped Box, den verkar lovande men har rätt låga förhoppningar för Marlene var besviken på den.. Och Marlene kan sina böcker vettni! En vill ju verkligen att den ska vara skitbra när det är Stephen Kings son som skrivit den.
 
Nä nu ska jag kolla på Scream Queens och försöka att inte somna innan tio.
 
 
 
 

LEDIG

Älskar mina lediga tisdagar så jääääkla mycket! Speciellt efter en sexdagarsvecka direkt efter luftrörsinflammation. Haha, blir så löjligt trött av löjliga saker fortfarande, men det blir bättre! Tog en långfrukost i sängen, tittade på sista avsnittet OITNB och gick in till mamis nya butik, har ju knappt varit där sen öppningen! Pratade lite, blev bjuden på kaffe och sen vandrade jag planlöst runt i stan, är aldrig i affärer längre. Köpte lite smågrejor på Lagerhaus, Indiska och Body Shop; guldfärgade ampelkorgar, ljusslingor, cavaglas och sånt pynt, nästan gratis med för har kvar massa presentkort sen min födelsedag! Lagade en dögo kantarellgryta med fläskfilé och timjan och färsk tagliatelle och nu försöker jag varva ner med nya Walking Dead och sleepytime-te. Klockan är ställd på 05.10 för har öppningen imorgon så vill somna så fort som möjligt! 



Mams fina butik på Storgatan!


Rasmus tycker att jag missbrukar ljusslingor. Jag säger you can never have too many ljusslingor ok?? Ok.

EN HEL VECKA TYP

Hela förra veckan var bara ett stort moln av trötthet över en. Jobbat hela helgen med mina goa stängningar och öppningar så har varit helg slut! I fredags kväll kom jag hem sent från jobbet, var ensam hemma för Baby Jesus spelade i Oslo, så bara la mig i sängen med lite te, katten och Orange is the New Black. Opp i ottan på lördagen, nä tidigare än så för det var fan beckmörkt, och jobb hela dagen. Åkte inom mamma och pappas lägenhet på vägen hem, vattnade en sista blomma och lämnade lite Lush-prover jag hade över till mamma, de kom hem senare på natten. På kvällen spelade Baby Jesus på nya Diablo så gick hem till Lisen innan det och drack bubbel o bärs framför E.T. med henne och Tina, mysigt att bara prata och skratta (och få spy ur sig en del om en person). Efter killarna spelade nåt Göteborgsband, tror de hette Bottlecap, duktiga o hoppiga. Drack GT halva natten och hatade mig själv dagen efter när klockan ringde innan jobbet. Gick hem till mor och far snabbt innan för att krama dem och säga grattis på fars dag till världens bästa pappa. 
 
Idag väcktes jag i vanlig ordning av att katten ska ha sitt morgongos så det var bara att maka på sig i sängen. Ska jobba idag igen, men börjar sent så treatar mig med långfrully, kaffe och kattgos och allt! 
 
 



Morgongoset idag. Fångade jag ett spöke på bild??? Tror det spökar lite här, vi brukar säga att Ziggy jagar runt dom.

FARS DAG

 

BOKMYSI

Ännu lite piggare idag, har vilat och myst hela dagen med kaffe, matcha och bok. Tagit tag i tvätthögen också, får typ aldrig tvättid i vår jäkla tvättstuga så ska låna mamma & pappas maskin ikväll, ska ändå dit om en stund och vattna blommor och ta in posten! Vi passar på och käkar där också haha, diskmaskin layf liksom. Ska prova en ekologisk yakiniku pulled beef! På tal om mat HERREGUD älskar november, alla julgrejor kommer in i butikerna, köpte VÖRTBRÖD igår, guuuud dör så gott det är! Köpte risgrynsgröt och julmust (fast det har jag haft hemma i en månad redan) och saffransgifflar med. Luv it. Julen är tamejtusan den bästa tiden på året, maten och gamla julskivor och julfilmer och allt mys. 



Ruskigheterna har äntligen börjat, har väntat typ halva boken men nu börjar det likna något Ronald!

MATCHY

Uh är faktiskt lite nervös över att jobba ikväll haha. Har ju min rosslande jäkla hosta kvar och blir trött så himla fort, men det är ju bara tre timmar så det kommer gå bra såklart! Gosar med katten och dricker milk matchan och herreguu va go den är! Helt perfekt söt och tjockare än vanlig matcha. Ska prova någon dag att göra den kall, låter supergott! 







LYNCH & LYKKE LI


COOKIES & CREAM

Sitter i sängen i min skelett-kigurumi och käkar opp cookies & cream-pockyn. Är supersugen på att prova milk-matchan också men får vänta till imorgon, matcha håller mig vaken hela natten haha. Såg precis Evil Dead (remaken) för första gången, alla pratade så bra om den igår så blev sugen och den höll måttet i allt ifrån scares till humorn till blod och gore (regnar ju bokstavligt talat blod)! Sitter och försöker komma på vilken jag vill se nu, velar mellan Suspiria eller From Dusk Til Dawn eller nån X Files-rulle.. Alla dessa val! Slutar väl med att det tar för lång tid att välja och så sitter jag framför Modern Family hela kvällen istället.
 
 
 
 

HALLOWEEN DOOM METAL

Jag orkade mig iväg igårkväll! Det var riktigt jobbigt, tungt och var andfådd mycket men det gick! Känns skönt eftersom jag ska jobba imorgon. Preppade med läsk så att jag skulle ha lite sockerenergi i systemet haha, blev hämtad och vi åkte till Fredrik o Linn. Drack lite öl, kollade Day of the Dead (hey det var halloween) och åt sötpotatis-KitKat och Pocky från Linnans Japanresa (fick för övrigt matcha milk och cookies and cream-Pocky av henne, så himla gölli!!!!). Sen gick vi till Rockstugan, kollade på White Dwarf och Diabolical Kids som killed it såklart, som vanligt. Hade tur för det fanns en bänk så kunde sitta ner nästan hela tiden. Åkte in till stan med Rasmus, Elis och Fredrik alldeles för sent vilket gjorde att jag kom hem alldeles för sent, var helt slut! Hade roligt iallafall. Idag bara vilar jag mina lungor pga första jobbdagen imorgon på över två veckor. Pratade med min chef innan och hon ordnade så att jag jobbar lite kortare tid eftersom jag är lite orolig för att plocka varor, blir ju andfådd av att bara gå till köket liksom.. Så ska bara sitta i kassan imorgon. Sedan vila hela tisdagen och förhoppningsvis redo för hela onsdagen!! 
 
 
 
Tog inga bilder igår så blir en på min tröja. Nu ska jag o Rasmus kolla film hela dagen, puss o kram

RSS 2.0