POPIN COOKIN

Känner mig dööproduktiv idag! Jobbade hela förmiddagen, sen åkte jag till mor & fars nya lägga och hjälpte dem lite, fick fika på balkongen som tack. Gick i stan en stund med mami sen, fingrade på gardiner och massa gröna plantor men hindrade mig själv från att handla.. Försöker bli lite bättre där. Gick hem o blev nästan direkt rastlös pga Rasmus åkte till repet så jag började pilla med en massa Popin Cookin-set som jag fått i Tokyo Treat-lådorna. Provade Grape Vine och Deep Sea Gummys, alltså svinroligt att göra men ingen smaksensation haha. Ganska gott godis liksom, syrligt typ, men de mesta smakade likadant bara. Ska våga mig på att prova Takoyakin, dock är det typ inte godis utan ska smaka som the actual dish?? Liksom vågar en ens? Haha. Gjorde en ny sugar scrub också, brukar ju göra vanilj/chai men idag tog jag massa ingefära/kanel/kardemumma, rostade krossade kakaobönor och rooibosté, luktar höst! Nästa gång tänkte jag prova med kaffe!
 
Åt lite mat, det gamla vanliga; avokado, spenat, kimchi, tomat, alfalfagroddar, hummus osv i en salig röra. När en inte vet vad en är sugen på tar en lite av varje. Browsar ebay som vanligt, den sökhistoriken är ännu en salig röra, alltifrån bokparfymer till pastelliga tröjor till kigurumis till kryddor (???). Kliar i Pay Pal-fingret.
 
 
 
Väääärldens finaste o bästa mamma!

Haha vad händer ens här, jag vet inte, instruktionerna är ju liksom på japanska så höftade litegranna.

Eh jaaaaa.. Dehär är då den enda som blev som den skulle, de flesta förstördes när en skulle pilla ut dom ur formen. Dehär är då en liten blå och rosa manet. Ganska go.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0