SISTA FRÅN MADRID

Är så jädra slut i både kroppen och huvudet, ganska sliten efter nästan tip timmars restid... Sjukt när en tänker på det, jag menar flyget tar bara tre timmar liksom! Har varit hemma i någon timme, ätit o visat allt jag köpt för Rasmus. 

Rastro var jättefint, loppis i en hel jäkla stadsdel!! Alltså det var magiskt. En blandning av guld o koppar, paisley throws, vintageväskor o Levi's 501or. Såg en som cosplayade Edward Scissorhands där, han va så jäkla gullig men fick bara bild på honom bakifrån.. Älskar den filmen. Gick mot Paseo del Prado och åt lunch på en jättemysig restaurang mittemot Reina Sofia, bravas och quesadillas! Sedan gick vi först på Prado-muséet och såg Goya, Velasquez och Picasso, och sedan gick vi till det mindre muséet Thyssen där de hade utställning om/av Vogue-fotografer!! Fab.

På måndagen tog jag inga bilder men vi tog det ganska lugnt, fyndade helt fantastiska bäddset på Zara Home och en jeanskjol med knappar hela vägen på framsidan! På kvällen åt vi en sista paella och drack en sista kanna sangria.. Var lite ledsamt nästan, men skönt att komma hem ändå! 





Kikar efter fiskar i dammen i Retiro.


Amazing Rastro! 

Edward-cosplay, så jädra sööööt dör.


Prado-muséet

Lilla muséet Thyssen hade utställning med Vogue-fotografer, dog.



Kommentarer
Postat av: Sarah

Jobbigt o resa så länge :P

2015-09-09 @ 00:59:54
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0