Lägger min tillit hos dig och dig och dig. Och dig där med.

måndag: hem från stockholm
tisdag: upp till paradiset över en natt
onsdag: kaffe och gustav-firande
torsdag: jobb
fredag: jobb och craziness
lördag: lånar uttryck av m: F-U-B-A-R
och på söndag, ja då börjar det snart om.
bra.

Vad har du gjort, för dig är det alltid helg och helgen måste ta slut

JAG BLEV ETT MÅNDAGSBARN så på en lördag ja då vet du vart du hittar mig
Känns ju hemskt att säga men har alltid känt igen mig i den här låten så äckligt mycket. Fick reda på igår att jag faktiskt är ett måndagsbarn. Förklarar igenkänningen kanske? Eller antagligen en slump.

Övervägande bra helg, trots fett onödigt tjaffs, svimmningsanfall och pengaslös. Fredagen var mestadels skitbra faktiskt, förfesten hos Eddie var rolig, festen i Sperran var ännu roligare och på B&B spelade Basil bra och ölen var god och jag mådde allmänt bra.

Lördagen var bara cp, skulle handla juice på Hemköp men när jag skulle betala försvann syn och hörsel, jag började skaka och hjärtat rusade. Trodde jag fick någon slags panik- eller hjärtattack (haha) men överbevisades av att jag svimmade och trillade med huvudet rakt på en kundvagn. Tanten som hade vagnen sa senare "jag blev så rädd att jag trodde jag skulle få en hjärtinfarkt". Hade vart kul att ha på samvetet, ha! Kvällen blev Lock, stock and two smoking barrels och ett glas rött.

Ikväll blir det kaffe och snack, fint.




Let me come home because home is wherever I'm with you

För att låten är så mysig. Sov till lunch och sen kom Joss hit, promenad i eftermiddagssol och skvaller. Åkte sedan hem till Ricki, kaffe och snack och skratt. Väldigt nice!

Imorgon blir det antingen midnattskonsert eller välkomstfest för Ricki. What to choose? Återstår att se. Lämnar fönstrena vidöppna och bekymrar mig inte mer ikväll om några triviala saker som pengar, kärlek och livet.
LIFE HOPE TRUTH TRUST FAITH PRIDE LOVE LUST PAIN HATE LIES GUILT LAUGH CRY LIVE DIE

Kvällsmusik

Okej den här är ju faktiskt sjukt bra. Fo shizz.

11.02.02 20:57

Och så sitter man här igen, som den tragiskt stereotypa lilla fröken man är, och gör det som östrogen-könet gör allra bäst: ältar och analyserar och tänker igenom och läser om och reagerar och propagerar och demonstrerar. Fast stryk de två sista. För det gör jag faktiskt inte just nu. Allt det andra däremot har sysselsatt mig i timmar idag. Tyst tänkande har alltid varit min favorit.

Gårdagen var cocoo-crazy, tog några glas av det vita och sedan gick det inte bara utför, utan åt alla jävla håll och kanter. Out of this world. Inte lika roligt idag att gå upp klockan sju för att göra precis ingenting i 3 timmar. Skolan var så djävlig ett tag att jag seriöst övervägde möjligheten att hitta ett tillräckligt långt rep i korridorerna, tyvärr använder folket på min skola inte långa rep i sin vardag! Himla tradigt.

Lyssnar på den här och tänker på det där mysiga och myser. Regnet öser utanför och vinflaskorna på mitt bord rinner bort med stearinet likt en tavla av Salvador Dali. All I can think about is CRAZY.

RSS 2.0