SWIM SUIT

Hittade den totala DRÖMbaddräkten på asos förra veckan, blev så jäkla lycklig för den var exakt vad jag letat efter - och den fanns i lager! Drömmen krossades dock när jag skulle köpa och insåg att den endast fanns i strl 14... Den va så perfekt att jag övervägde möjligheten att sy in den, sen kom jag ihåg vem jag är och att jag skulle slängt in den i garderobkaoset och glömt att den existerat efter fem minuter. 
 
Letade lite på American Apparel men hittade inget kul så surade ett tag men hittade en ganska värdig ersättare i den här från boohoo.com så jaa, den fick duga! Enligt Rasmus var den godkänd.





COTTON CANDY

 
 
 
Dear future me, ha inte vita kläder efter att du använt hårkrita, du kommer tacka mig

MIDSOMMARNATT

Oj oj oj för en hel vecka sen var det midsommar och det blev fabulöst! Knappt nåt regn, litelite sol och massor av goa människor. Tack vare regnets frånvaro kunde vi grilla, spela kubb o brännboll, plocka blommor o göra kransar och sitta ute halva natten! Sen blev de 90-talsdansgolv och jag va bara så himla nöjd med kvällen! 
 
 






Kolla så goa o fina dom är, dom här två!



Pga ville snapsa men hatar snaps så gjorde jag Skittles-vodka, fantastiskt !



Vildaste blomsterkransen jag nånsin haft!

FAVORIT


CITYKATTEN

I lördags tog vi med Ziggy ut till Rasmus barndomshem för att låta honom springa omkring lite o komma ut ur ettan! Han hatar verkligen att vaa utomhus, riktig citykatt, så enda sättet att få honom lugn är att jag håller honom, lelle kejsen!
 
 
Trotsade ösregnet o grillade o drack vin med massa goa människor, hoppas vädret är bättre på fredag för då ska vi fira sommaren med blomsterkransar, brännboll, grill och drinkar (förhoppningsvis)!
 
 



THE PALE EMPEROR




HATAR PHARREL OCH HANS ENORMA HATTAR MEN IDAG MÅR JAG SOM HANS KASSA LÅT

Alltså herregud lämnade precis in sista tentan, kan inte ens fatta det, är jag verkligen fri ifrån plugg och riskfaktorer och sekundärprevention och kriminalpolitik ?! Lyckades jag med detta trots hälften så kort tid samt jobbhelg?! ÄR SÅ LYCKLIG SÅ JAG KAN SPRICKA
 
Och imorgon kväll är det dags, long time /forever frågetecken? idolen står framför mig och jag ska skrikskratta som alla jag hatar på konserter gör och jag ska kanske gråta lite och jag ska trilla omkring på Köpenhamns tveksamma gator och jag ska dricka bubbel tills jag inte känner kylan i min för tunna jacka
 
Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan va fint herregud

CRIME PREVENTION

Att komma hem till jobbhelg, hemtenta, regn och stress känns ungefär som att livet slår mig rakt i ansiktet. Har aldrig känt mig så stressad som jag gör just nu, tentan ska vara inlämnad helst igår pga sena jobbtider hela helgen, och även om sista dagen tekniskt sett är på måndag vill jag helst vara klar då pga

p g a !!!1!!!!!!

på måndag åker jag till Köpenhamn och ser idolen! Alltså IDOLEN! Jeezus antichrist, har aldrig varit så excited i hela mitt liv, blir typ helt nerig och fjärilarimagen-ish när jag tänker på det! Det är typ såhär jag tänker mig att alla teens känner för One Direction, helt fangirlig alltså.


Är förhoppningsvis lite mera gla på måndag
xx
 

HELLO, BARCELONA



 

La Boqueria




Gick förbi Macba och hamnade vid Primavera Sounds rookie-scen


Hur lyckas jag springa på protestanter varje gång jag är i BCN ??


Copa del Rey-finalen och vin på Bar Tequila






1€ pintxos på Blai 9



 

RSS 2.0