QUESADILLYYS IGEN, JA!

Yää du såg rätt, två inlägg i rad med quesadillas-rubriker men nää jag bryr mig faktiskt inte om det för quesaillas är livets käk just nu?? Toppade med limey guacamole och koriandrig salsa. Lajf.





Igår var jag äntligen lite ledig igen, gick på stan med Tina, drack kaffe på världens ställe (literally), vi paktade om att ha smakat varenda sorts kaffe där innan nyår.. Lycka till till oss typ. Fick sena, jääättefina presenter (har inte setts sen innan min födelsedag??? Fattar ej) och myste ner oss i hennes soffa med té, hund och skräckfilm. (Vi såg It follows, nej se den inte, spare yourselves och kolla en annan). Vi gick inom och handlade lite innan jag skulle hem, lyckades såklart tajma det så att vi kom ut från Hemköp i bokstavligt talat årets åskstorm. Det var bara för oss att springa hem åt varsitt håll. Sprang zick-zack mellan taken vid butikerna, det svämmade över på gatorna men mina creepers höll mina fötter torra, haha. Fastnade under Lotus tack när det var som värst, och då står några män vid baren över gatan och fotar mig?? Jäkla as. Hjälp mig istället. Kom hem till sist och var kall ända in i själen, ställde mig i en lång varm dusch och fick raggsockar och té efteråt.
 
Förresten, H&Ms nya sminkkollektion hallå?? Vad hände?? Impulsköpte ett höstigt nagellack, mörklila läppstift och två matta läppstift, ett rött och ett brownie-lila-jagvetinte, göörsnyggt alltihop! För typ inga pengar! Så nöjd alltså, tänkte liksom precis beställa ifrån både Anastasia, elf och Urban Decay så kändes skönt att slippa all den frakten med.. Och på tal om höstligheter, har blivit helt besatt av tanken på ett pumpkin spice-doftljus, hjälp någon?? Har endast hittat ett som håller måttet och det är från etsy, är ju bara att frakten är två tredjedelar av slutpriset... Inte så värt typ. Fick ryck och gjorde egen pumpkin spice sålänge, bara för att ha hemma, haha.
 
Rasmus är hos Erik och kollar Arsenal, inget ovanligt men tråkigt att Lisen är bortrest annars hade jag följt med och myst lite där. Lite skönt med ensamtid ikväll ändå, äter äppelpaj (juste gjorde äppelpaj innan med), dricker té och tänkte kolla på antingen nån Tim Burton (har varit sugen på att se Edward Scissorhands sen Madrid) eller nån skräckis.. Får se vart en landar.

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

mumms

2015-09-16 @ 20:24:13
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0