PARADIS

Såhär känner en sig idag, helt lycklig o färgglad o snurrig! Lovelyyy !
 



BABY JESUS

 Åååå går här o packar o dubbelkollar, imorn förmiddag åker vi ett gött gäng ner till Danmark på festivaaal å så kuul. Tälta o plastmuggar o musik o allt asroligt. Goaste o bästa grabbarna spelar torsdag kl 18 (typ) på Kildemosefestivalen wowooo den som kan borde komma!






 
 
 

ROOFTOP BRUNCH

Tydligen har min familj blivit en sån där brunchande familj, inte för att en klagar men varje vecka??? Maaassor av svamp o röror o bacon o frukt i oändlighet, å så typ tre koppar kaffe, helt perfekt alltså. Mamma o pappa håller på o packar ihop allt inför flytten, så de har hittat en hel del skit... typ kassa dikter av Isabelle, 7 år, och tusen bilder. 
 



Fick för första gången lite separationsångest från huset å kände att jag va tvungen att klättra upp på taket, endast pga har aldrig varit där uppe.. Kändes extremt viktigt. 
 
Så fort vi kom upp dock kom en ihåg att en är höjdrädd heh. Var nära att en inte vågade gå ner igen uuuj fyfan va högt det va.
 
 
Gud alltså jag får ont i tårna bara av o kolla på den här bilden, kan ni då fatta att jag va där uppe också???

EBAY ADDICT #2

Fick paket från Kina igååår åå onlineshoppa är fan farligt alltså. Lite för materialistisk kanske okej jag erkänner, tänkte kanske öppna en etsy-shop snart o sälja en del gamla paltor/smycken osv.. Men tills vidare är dehära lycka!
 
 



TWO WEEKS

Morgonmusik åå Twigs talar för sig själv
 
 

KVÄLLSRUTIN

Bara för att en har semester är inte varje kväll en fest tydligen, såhär har jag det just nu. Choklad, två koppar te pga kunde inte bestämma mig vad jag ville ha och HELA SVERIGES RÄKNINGAR. Så känns det iallafall. Räkningar till jävla förbannelse. Kan en få gå tillbaka några år och leva utan tvångsutgifter??? Pls???



Mmm dehära gör kvälla lite goare dock, trodde aldrig att bananchoko skulle va gött men Japan, you know your shit.

TOTORO

 
 

HEAVY IN YOUR ARMS


INDIAN KITCHEN

Träffade Carro på hennes lunchrast idag, käkade på Indian Kitchen som är stans bästa indiska ställe imo. Ser kanske inte sådär superinbjudande ut för en som inte ätit indiskt innan men jag kan lova att det var så jäääla gott! Murgh Mirch Masala och naan, himmelriket on a plate alltså. Gick en runda i affärer efteråt, köpte lite nödvändigheter till Kildemose på torsdag, typ torrshampo sminkservetter etc etc. Hejdade mig på både Indiskas rea (!!!!!!!!) och Lagerhaus, känner mig extremt stolt!


Mötte upp Tina efteråt, gick hem till henne en stund och gosade med Albin. Vi gick o köpte färg till henne också och det va hennes tur att ta på sig den fabulösa hårfärgartröjan. Jag färgade hennes hår typ dip dye lilac, såå fint det kommer bli! (Kanske inte är hundra procent jämnt men vadå, det är lila o jag är tamejtusan inte frisör ok??)





Ikväll är Rasmus iväg med grabbarna i repet hela kvällen antar jag, mycket rep nu innan festivalen! Jag har dragit på mig mysbralls o min Totoro-tröja jag fick av Tina (pga hon fick en för mycket) och önskar jag inte behövde röra mig ur fläcken på resten av kvällen, MEN! En ska ju dammsuga o äta o göra såna världsliga saker.

KAMPÄLGAR


Mysigt måndagsfiir hos Alex o Becca med smörgåstårta, katt- o pitbullgos samt en gosigt övertrött liten kusin! Theia fick smaka en smutt kaffe o det va tydligt att de va det värsta hon någonsin smakat! Hade även långa diskussioner om vargjakt å kampälgar å motorcyklar. Nothing unusual.
 
Kom hem å bytte direkt till pyjamasbyxor o Lynch-tröjan och sitter nu å kränger Tokyosnacks och kollar Daily Grace, dör av skratt varje gång!
 
 


Såhär blev håret omgång 2! Perf!!!!!

MATCHY

Myyyye bättre denna gången, matchy matchy med favoshortsen nu (o regnjackan o hörlurarna osv).
Nu ska jag på 30-årsfiiir!

(ps barret ser sleeetet ut pga fortfarande lite blött så ni vet ds)

 
 

TOKYO TREAT #2

Augusti-lådan med japanska snacks kom idag yeeey! Dom är så jäkla snabba med å skicka, tar ju som bekant upp till 21 dagar med Japan Post (och China Post) så dom skickar alltid det långt i förväg! Denna skulle komma första veckan i augusti men kom alltså redan nu!!! 
 
Har bara smakat ett par grejer, bland annat en Hi-Chew med persikosmak, alltså såååå god!
 
 

SPICY NOODLES

I perioder äter jag supernyttigt, gör smoothies och gröna juicer till frukost, bulgursallad till lunch och älskar att laga mat från grunden på kvällarna. Jag är duktig på det också, vi fick hjälpa till med maten hemma så långt tillbaka jag kan minnas. Rasmus får nästan panik bara av att jag inte tar tiden när jag kokar pasta, haha. Men ibland älskar jag verkligen att slänga ihop någonting av det jag har hemma eller experimentera med kryddor och goa örter.
 
Men oftast är jag typ världssämst på att äta ordentligt. Oftast är min enda frukost en kopp kaffe, och oftast är min lunch en dyr sallad eller en tradig soppa etc etc. Jobbar jag inte glömmer jag oftast bort mat helt o hållet. Idag är en sån dag, jag är inte sugen på någonting och är knappt hungrig. Kollar på klockan och inser att jag varit vaken snart 6 timmar utan att äta så jag gör en skål nudlar för att få i mig någonting haha. Nudlar som är så proppfullt med energi va! Herreguuuuuujjd måste verkligen bli bättre på att äta. Tips på hur man får tillbaka matlusten såna här dagar? Någon??? Nä.
 
 
Fast then again. Jag älskar ju nudlar.
 
 

ÅRETS FÄRGSKALA

Då sitter en här igen med ens fläckiga hårfärgartröja på. Blev inte hundra nöjd i lördags så jag gör om, gör rätt! Kände mig assäker på färgning men glömde liksom ett eller två steg haha, så därför föll rätt mycket färg bort redan under natten. Nåvääl, köpte några fler färger idag, eller fler nyanser får en väl säga: lilac, lavender, violet och så den gamla flamingo pink. Den senaste är typ cerise, det står 15-20 minuter på alla färger (men brukar ha i dom ganska mycket längre) men den rosa räcker det med MAX tio minuter för mig, i lördags hade jag bara i den i fem.
 
 
 

MARGARITAS

Jaaa det gick ju sådär med min pyjamasfilmte-kväll, i princip samma minut Wild at Heart tog slut fick jag ett sms om att komma å dricka drinkar på Don Taco med massa goingar så det va bara att slänga på fejset o kläder o ge sig iväg! Söndagsmargaritas när dom är som finast!
 



Och den här tjejen, hur bra är hon inte så säj??? Så himlans bra å fin åååå




Jaaa du där i mitten, du är bra fin du.

KATTAGOS

 
 
Såhär spenderar jag som sagt söndagkvällen: pyjamas, katt, te och Wild at Heart pga ääälskar Lynch.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CLEANSE



 
 
Rasmus gick för en stund sen för o kolla Arsenal någonstans med Lisen o Erik men jag orkade inte följa med (läs jag orkade inte byta om från pyjamas eller sätta i linserna eller fixa håret eller över huvud taget göra mig decent looking) så jag stannar hemma med film katt å te!
 
Köpte Pukkas Detox i vintras men det va en totaaal flopp, glömde läsa innehållsförteckningen o de va typ bara anis o lakritsrot (hatar hatar HATAR), det finns i detta med men endast lite, och pepparminten tar över rätt bra också!

SUNDAY

Insåg precis att det är söndag idag, var tusen procent säker på att det var måndag.. Tur jag kom på det innan jag gav mig ut i regnet, hade tänkt köpa lite mer hårfärg osv. Dehär med semester gör mig en aning förvirrad??
 
Anywayyy, går o plockar städar myser och lyssnar på regnet o Clara Henrys sommarprat, ganska go tjej men lyssnar mest pga hon har träffat både Mamrie Hart o Grace Helbig vilket gör mig helt sjukt starstruck o avundsjuk, haha. Ska bara mysa hela dagen, göra pannkakor kanske och en ny sugar scrub, min senaste med matcha var bra och såg ut som mossa vilket jag gillade men den här gången ska jag nog göra en chai/kanel/vanilj igen!
 
Imorgon ska vi fira Alex som fyller the big TRE NOLL, herregud. Försökte lugna honom/fjäska genom att säga att 30 är de nya 20. Tror det funkade. (hint hint Alex, jag fyller också år snart heh) Förhoppningsvis ska jag träffa Gabs imorgonkväll också, gosa med hennes sprillans små kattor o kanske dricka lite te?
 
xx
 
 

Haha kolla den här jäkla livsnjutarkattan. Them Sunday feels.

REGN

 
 
Den här muggen kändes mest appropriate idag.

LILAC // FLAMINGO PINK



 
 
Hade en del rosa kvar sen sist så hade i lite av den med! Den lila jag hade va jäkligt ljus så blev inte riktigt så stark som jag ville, får se om jag kanske lägger i lite till imorn eller om jag köper en starkare lila. Nåja, lite färg i regnet som väntas i fyra dar kan ju inte skada liksom! 

YOURS TO KEEP

Jag är så jäääkla trött ikväll, första semmeveckan har varit intensiv asrolig o lite lite jobbig, haha. Ikväll tar jag första hemmakvällen, Rasmus o jag har laddat opp med chippos och läsk och jag ska bara ligga i soffan hela kvällen!
 
Men först ska jag slänga i lite färg i håret, tänker mig lite lilac typ, det blir nog fint såhär lite oplanerat o spontant! Passar bra med lila o gött hår nästa vecka pga både Kildemosefestivalen o Paola på Tillsammans!!
 
 
Dehär är den med Teddybears, hittade icke originalet på tuben !

THERE IS NO SPOON



 
Igår va fin, grill, kubb, prosecco o Drunk Jenga hemma hos Carro & Max! Sedan tog Rasmus o jag hem några boxar thai och just nu hade jag kunnat döööda för en till sån! 
 
Men! Vi ligger i sängen o är tre timmar in i Matrix-trilogin så en får väl nöja sig med å drömma om thai 
 
 
 



RUN TO YOUR MAMA

 
 
Käkade lunch på kajen idag, faster och farbror är nere på snabbvisit så jag o Felix tog med dom till Tillsammans (såklart). Blev lite goa tacos, vin o kaffe innan jag visade dom runt alla nya grejer i stan, typ mamma å pappas lägenhet o Leoras nya lokal!
 
Nu ska jag snart cykla iväg till Rasmus föräldrar i Grötvik, käka lite o kanske få något glas vin igen, hohooo jag gillar verkligen semester alltså!

MULHOLLAND DR.

 
 
David Lynch och hans galna fantastiska filmer får mig alltid att må bättre, hur mörka de än är.

TWO YEARS LATER

 
 



Åååå titta så liten han va 2013!!! Nu är han ett litet monster

MY LOG DOES NOT JUDGE



 
 
 

Pajade precis ryggen igen, kommer alltid helt utan förvarning. Gick och städade o plockade och råkade väl vrida ryggen en millimeter fel och nu kommer jag inte ens upp ur soffan om inte Rasmus lyfter upp mig... Åååå blir så jäkla frustrerad!!!
 
Skulle träffat Gabs idag för fika o film men pga kan inte röra mig utan att skrika till av smärta så får vi ta det en annan dag. Ska ägna kvällen åt att sträckkolla Twin Peaks för sjunde gången.
 
 
 
BRRRRRRR RUSKIGASTE SCENEN

TILLSAMMANS



 
 
Vädret va inte så jäkla kul igår kväll men jag drog på tjocktröjan o cyklade till stans bästa ställe, Tillsammans. ❤️ Fick mina ääälskade jordgubbsmojitos o skvallrade o skrattade halva natten!

VIN o SPEL





Efter picknicken igår packade vi cykelkorgen full med vin o spel och cyklade hem till Erik o Lisen. En mix av charader, TP o guitarhero är dehär spelet typ, men det va superkul! Tiden flög iväg o vi va inte hemma förrän halv fyra typ, så himla underbart

PICKNICK



 
 
Picknick i trädgården med mitt lelle hjärta, chörizo halloumi vin å sånt gött. Semesterns första dag har varit så fin, försöker finna glädjen o njuta trots att vädret visar regn i flera dar framåt. Men! Ikväll är det sol! O kärlek!

PERS-FEST

Fick se alla bilderna från senaste personalfesten, haha som vanligt tänker en bara "herregud" varannan sekund.! Massor av vin o musik o lekar i en trädgård och sen ut i en tät jäkla dimma
 
 

Dom här två alltså, ni är så himla bra o gör jobbet så mycket lättare 💜





 
 
Bjuutifull

EBAY ADDICT



 
 
Åååå den här droppade ner i brevlådan nu på eftermiddagen! Dör så fin den är! Rätt skrynklig efter resan i ett litet paket från Kina och rätt halvdan kvalle på tyget men det får en förvänta sig när en beställer billigt på eBay. O helt ärligt så gör de mig inget, den är så fin så fin!

SVANSKATT



 
 
Såhär sitter han å stirrar varje gång jag tar bort sminket på kvällen. Bara stirrar. Eller sätter en tass på låret, typ "SE MIG NOTICE ME ATTENTION PLS"
Vart en än går i lägenheten är han där, som en svans. Goset.

ATTACK ON TITAN




 
 
Alltså ja, jag tjatar om min stundande semester, men herrejestanes va jag känner att jag förtjänat den nu. Kan knappt fatta att efter morgondagens 9 timmar är jag fri tre hela veckor!! O på allt dehära så ska jag nog hänga med Baby Jesus-pöjkarna till Kildemosefestivalen nästa helg, hade så roligt förra året o denna gång tror jag Hannah ska med också?? Lovely??? Ja
 
Sov oroligt och mindre än tre timmar inatt pga mardrömmar osv, så ikväll hänger jag hemma. Käkar Pocky, dricker te och kollar Attack on Titan, ännu en lite gore-ig anime med en jävla massa feels, grät i första avsnittet jö!
 



BABY JESUS o MADNESS





UMAI



 
 
Ikväll åt jag på stans goaste sushiställe med Gabs, Umai! Sjukt delisshh, tog en Sapporo till åååå så go alltså! Nu kollar vi Anchorman men sen måste jag hem, det är hair washing night och jag ska opp i ottan igen! Bara helgen kvar sen semme!!!!!!

TINA & TOULOUSE



 
 
Idag fick en äääntligen se Tinas o Pontus nya lägga, herregu så avis jag är! Så himla fint o stort o mysigt. Drack te pratade strunt å gosade med djurena

AI, AI, AIII




 
 
Mmmm quesadillas med mozzarella o spenat, guacamole å salsa till kvällis (och halloumi hehe)! Gos!

OCEAN






BRÖNCH



 
 
Kolla denna brunchbuffé! Lillebror o hans sambo bjöd på detta fabulösa, å kaffe, ägg o hemgjord rabarbermarmelad! Maaagiskt va det!

SHORTS//SWEATSHIRT

 
 
 
Jaaa jag har haft samma kläder tre dagar i rad, bryr mig inte ok?? För dom är världens skönaste.

CORPSE PARTY

Efter en tung/sorglig/fin helg och en onödigt seg måndag unnar jag mig att bara va ikväll. Gjorde minijordgubbspajer till mig o hjäärta, dricker mitt favo-kvällste o kollar på Corpse Party, mmm så jäkla mörkt och gore-y och fantastiskt
 
Skulle förövrigt boka bio till mig, Tina o Gabs förra veckan, hade bestämt oss för att se Insidious 3 men NIX, sa SF, den fortsätter vi visa i alla jävla städer utom här. Dom nästan tvingar oss att bli pirater ju.
 
Imööra ska jag äta brönch med min goa familj och hopefully inviga baddräkt no. 2 🐚
 
 
 



KATTFRULLE

 
 
 
Dehär är min favoritmorgonsyssla, långfrulle med kaffe och Ziggy i knät, så jädra gosigt.
Och HERREJESUS idag är det exakt en vecka kvar till vacaaayy! Waoooo längtar sååå! Bara 6 dagars jöbb, dock bara 9-timmars pass typ men det har en ju klarat förr! Kaffe är min allierade.

GOT 2 LET U

 
 
 

BABY JESUS



Dagen har kommit! Baby Jesus' debutplatta finns i faktisk fysisk materia i USA, holi macaroni! Hoppas på att bolaget skickar hit några ex snabbt så att vi kan spela den här hemma, nästa platta är redan på gång åå dom är så duktiga o bra dessa grabbar!
 
Twitter
Facebook
Instagram
Bandcamp
 

JAPANCHIPPOS

 
 
 
Här har jag suttit i ca tre timmar nu, bingewatchar Walking Dead och Game of Thrones och äter japanska salt å vinäger-chirre från Tokyo Treat-boxen! Gillar inte ens salt å vinäger-chips som vi har här hemma men dom hära var sviiinagoa! Allt jag vill ha just nu dock är cola. Med is. Och citron. Har en jelly-coladryck i kylen som också kom med Tokyo Treat men den är inte speciellt törstsläckande, haha. Liksom cola-gelé.
 
Får nöja mig med cola-isglassarna jag har i frysen.

KATTPUSS



Fick en tröst-puss av Ziggy igår när jag kom hem, så go e han 

MISSI


 
Helt hjärtekrossad idag

ADULTHOOD

Lever i jumpsuit, går i jellysandaler å har spegeln i trappuppgången. Adulthood done right. 
 
 



TOKYO TREAT

När det kommer avier med avsändaren "Japan", blir så himla gla! Dehär är en subscription box från Tokyo (obviously) full med godis snacks drickor etc etc. Är rätt euforisk samtidigt som jag vet att detta kan vara antingen mitt bästa onlineköp eller mitt dummaste lol heh
 
 
Pga kan tyvärr inte mer än tre ord japanska kom det turligt nog en gulli lapp med beskrivning på engelska
 
Waaaa pocky å diy-godis å chips å ramune!!




Självklart valde jag den största dom hade?? Vad annars??

BRUSCHETTA

Bruschetta å ett glas rött till middag, sexdagarsveckan är över och jag är ledig imöra, den LYXEN! 
(Och ja de är en liten tomato på plantan i bakgrunden men den på mackan är från Hemköp)
 
 



LILAC

Idag suger vädret o jag jobbar hele dan igen. Livar upp stämningen med lila jacka, lurar, naglar, allt





PAUSE

Struntar i lunch för att få smyga ut i värmen på nya soldäcket på centrats tak!! Så jäkla najs o inget folk (inga kunder!!), här kommer jag spendera varje rast resten av sommarn! ❤️






CAN'T TAKE THE HEAT

Så trött efter allt jobb i värmen så ikväll unnade jag mig lite avslappning, middag hos mam&pap där farbror o faster också va, Felix och Jessica med. Att bli servad mat är en sån lyx, lax o färskpotatis vin o strawberry daiquiri o chokladfondant, så jäkla fab.
 
Rasmus o jag cyklade in till stan och satte oss på Tillsammans en stund, ingefärsöl o massor av mysiga människor som vanligt. Kom precis hem och ska somna till Walking Dead, stängning o niotimmarspass imorgon känns inte så lockande men vatusan, 100% ob så kämpar ihop pengar till vaacaayyy och kanske ännu en resa i höst/vinter? Please?

ORANGE


DARE Make Up Store, klänning Zara


HELLO, JULY

Jaaa du börjar bra juli, det får en väl erkänna. Dag ett o du har redan utklassat juni, fortsätt såååå!
 
 



RSS 2.0