HELGEN

Åh så deppigt att helgen redan är över. Har en bara två lediga helger i månaden är de extremt heliga! I fredags cyklade vi ner på söder till Söderfamiljen och käkade med Robin, första gången för mig sedan de bytte till italienska menyn! Åt svamprisotton och dog matdöden för att det var så gott, drack lite rött, lite prosecco och en dögo limoncello-drink som var lika vacker som den var go. Fredrik kom dit på en bärs och sen cyklade vi och Norr till Erik och Lisen, och senare vidare till premiären på "nya" Ölfiket som öppnat igen. Mycket folk men trevligt ändå! 

Igår låg en i pyjamas hela dagen, rörde mig knappt ifrån soffan (förutom när jag hämtade chips eller clementiner i köket). På kvällen tvingade jag mig opp framför spegeln och fixade till fejset, dansade omkring till Nick Cave och drack glögg och sen satte en sig på cykeln till Erik och Lisen än en gång! Kollade fotbollen och skrek och blandade gin & tonics och hade det fint, som alltid när en är med sina favopersoner, då blir vad som helst roligt.

Idag är ännu en pyjamasdag, har Så Mycket Bättre från igår i bakgrunden och funderar på vad vi ska äta ikväll. Lutar åt sushi... Luv.






Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

fin bild

2015-11-15 @ 16:57:18
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0