Livets baddräkt

Tog precis paus i pluggandet, har lyckats få till två relativt långa inlägg och håller nu på med att läsa igenom instuderingsfrågorna vi fått (typ 10 A4-sidor ba, tack för den) men känner mig lite lugnare nu iallafall. Får sån panik av att inte ha gjort det jag ska. Måste bli bättre på att faktiskt plugga under mina få lediga dagar!! Började såklart browsa lite på etsy som vanligt och fick typ en hjärtattack när jag såg den här baddräkten från en av favosäljarna, hon har alltid så jädrans vackra baddräkter som hon gör själv men den här tog priset. Den var lite dyr egentligen men bryr mig typ inte?? Köpte den direkt. Så jäkla art deco och fin.
 
 
Och vet inte vad det är med mig pga har ju aldig NÅGONSIN gillat rosa men senaste veckan har jag köpt tröjor, hårband, nyckelringar, mobilskal och nu denna i rosa? Vad händer med mig egentligen??


Beställde ett par vinylskivor häromdan med, en med Nick Cave och en av mina favoritskivor i hela världen, har glidit in i en Okkervil River-dimma den senaste veckan, ett av få band som gör mig helt lycklig och rysig varje gång jag hör dem. Jag menar, har ju ändå en rad från en av favolåtarna på den här skivan tatuerat på armen?? Dock var det bara en slump att en beställde två kärleksrelaterade skivor på alla hjärtans dag hehe.
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Snygg baddräkt!!

Svar: visst är den!!
Wonderful & Strange

2016-02-16 @ 17:42:51
URL: http://elinlarsson.forme.se
Postat av: Lili

Alltså du anar inte hur glad jag blir av att hitta ännu ett Okkervil-fan! DE ÄR SÅ BRA JAG ÄLSKAR DOM. Och deras albumomslag är ju hur sinnesjukt jäkla snygga som helst. Nick Cave är också fantastisk. <3

2016-02-19 @ 11:56:06
URL: http://zilverka.blogg.se/
Postat av: Lili

PS: Vilken rad är det du tatuerat in på armen??

Svar: Men jäklar va härligt! Ja det är inte så vanligt att en hittar någon som ens vet vilka de är! :) Har Evil don't look like anything från Westfall på vänsterarmen!
Wonderful & Strange

2016-02-19 @ 11:56:30
URL: http://zilverka.blogg.se/
Postat av: Lili

Åh, låter superschysst! Vill gärna se en bild! (kanske finns längre bak i arkivet men orkar typ inte leta just nu, hehe)

Svar: jaa det kanske en kan ordna snart! :)
Wonderful & Strange

2016-02-20 @ 00:06:18
URL: http://zilverka.blogg.se/
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

åh vilken baddräkt!

2016-02-23 @ 23:03:34
URL: http://merakibeauty.se
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

åh vilken baddräkt!

Svar: visst är den magiskt fin??
Wonderful & Strange

2016-02-23 @ 23:05:07
URL: http://merakibeauty.se
Postat av: CAMILLAESI

Så fräsch baddräkt!! Vart köpte du den?

Svar: Visst?? Köpte den på etsy, en tjej i UK som sytt den! :)
Wonderful & Strange

2016-02-23 @ 23:26:45
URL: http://camillaesi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0