TEABSESSED

Har gjort en grej idag som jag velat göra i flera månader men bara dragit ut på: rensa i téskafferiet. Herregud. Jag måste ju ha nåt fel på mig. Kan ju uppenbarligen inte sluta köpa té??? Nästan alla olika på bilden. Nästan. Behöver en intervention haha. Men så jäkla skönt att ha det gjort! Gjorde en hasselnötsbanan-smoothie och satte på musik och bara slet ut alltihop innan jag hann ångra mig så då var jag ju tvungen att fixa det liksom. Alltså säkert femton paket té som gick ut 2012... Pinsamt.
 
 


Tar hand om min feberyrande stackars sjukis, bombar honom med honung o ingefära o vatten, tycker så synd om honom. Va extra tråkigt pga skulle gått på bio igår, men det får bli när han blivit bättre. Är ganska orolig för mig själv med dock haha, bor en liksom i en etta så är det typ ett faktum att om en blir sjuk så blir båda sjuka. Hoppas han har hunnit bli frisk då så han kan ta hand om mig! Han vill ju inte äta något så gjorde avokado/chili-toast till lunch åt mig själv och provade nya kaffe-kvargen från Lindahls, köp den inte, sjukt överskattad, alldeles för söt och smakar inte kaffe alls. Gillar inte ens kvarg så va ju korkad som köpte den ens, men jag blir ju sån så fort jag ser något nytt, måste prova det även om det är något jag inte gillar. Vad är det för fel på en liksom??
 
Ikväll ska jag hem till Felix och Jessica, Alex och Becka kommer förhoppningsvis vara där också. Och innan dess hoppas jag att brevbäraren ska droppa av paket eller avier så att jag kan hämta det på vägen, väntar på flera och bara hoppas varje dag att det ska komma!
 
ps. Läser Mamrie Harts bok just nu, alltså dör vad rolig hon är, skrattar högt när jag läser på bussen, sjukt pinsamt men fan alltså, hon är en sån en önskar var ens bästa vän, hade aldrig haft tråkigt.

Kommentarer
Postat av: Patricia

Haha, älskar man te så gör man! :D

Svar: Helt besatt!
Wonderful & Strange

2015-10-06 @ 16:25:20
URL: http://patriciajeppsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0