SVINSJUK

Herrejävlar vad sjuk jag är. Feber och huvudvärk och hosta. Det var längesedan jag var såhär kass. Igår var första gången på 4 dagar jag ens orkade stå tillräckligt länge för att duscha?? Har verkligen bara sovit, typ 16 timmar om dygnet, vet inte hur det ens går att sova så mycket. Är helt yr och svag med för det enda jag kunnat äta sedan fredagskväll är en drickyoghurt och typ fem vindruvor. Lever på vatten och alvedon och kattkärlek. Tycker det är så jävla gött med kattor, de märker direkt när en mår dåligt. Så fort en hostar eller gråter eller bara gör nåt konstigt ljud kommer Ziggy springande och kommer fram med nosen och ska trösta. Rasmus är inte helt frisk ännu han heller men han är mycket bättre så han tar hand om mig så fint, häller upp hostmedicin och hämtar nytt vatten stup i kvarten och klappar min febriga panna.
 
Är svinrädd att jag ska missa mammas premiär för butiken nu i veckan. Skulle varit med och hjälpt till men det vill dom nog inte ens nu när jag hostar såhär. Ååh hoppas jag kan gå!! Det kommer bli så fint och bra. Sen på lördag ska vi ut med några från jobbet för att fira av en som slutar med, vill verkligen inte missa det heller!
 
I vanliga fall när jag är sjuk brukar jag sträckkolla filmer och serier för att inte bli rastlös, men har som sagt varit så kazz att bokstavligt talat inte orkat titta på något, men idag tänkte jag ge det ett försök. Ska en ge sig på Orange Is The New Black? Alla hyllar ju det till tusen?? Innan har jag alltid tänkt att det inte är något att ha men nu är jag med rädd att jag har för höga förhoppningar haha.
 

Kommentarer
Postat av: idasvenssons.webblogg.se

Krya på dig! :)

2015-10-23 @ 13:24:24
URL: http://idasvenssons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0