INSIDIOUS 3

Hade ett mission idag. Att hitta pumpapuré. Ska det vara så jäkla konsigt?? Läst på massor av ställen att folk köpt det på Ica, Coop elle City Gross. Har på riktigt varit på alla de tre, Maxi, Hemköp, Kina Livs, lokala eko-shoppen, Köpmansgården, Di Mare, och fått samma förvirrade blick från alla: "Vad skulle du ha sa du?". Blir så trött. Men har jag bestämt mig så har jag! Började leta efter någon sida där en kan beställa styckvis, men hittade mestadels i bulk, typ 12 burkar liksom. Blev så trött och sur att jag gick och köpte en pumpa, gick och lånade föräldrarnas matberedare och ska ställa mig och göra puré i helgen. SÅ. DET VA VÄL INTE SÅ SVÅRT. Ett jävla projekt bara för att få baka lite i helgen.
 
Nåväääl, nu ligger pumpan och väntar på mig iallafall. Hittade lite roligt på min pumpajakt dock, inne på Kina-livset hade de både koalakakorna jag älskar, mochi, pocky, ingefärsgodis och massor av andra amazing grejer. Fick bara med mig lite mochi och koalakakorna (capuccinosmak!!) dock. Var en snabbis i nya butiken med mamma och Eva också, kommer bli så himla fint!! Och så himla bra läge med. Mitt i stan. Ska hjälpa till där så ofta jag kan.
 
Nu ska jag till Tina, kolla Insidious 3 och äta Bubbies. Hatar det namnet haha, låter som nåt jäkla bubbelgum, menmen if you don't know så är det mochi-glass! Är förhoppningsvis svingott också med tanke på priset, men vem är bitter??
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0