KRÄFTSKIVA

Kräftisen blev verkligen jättelyckad! Robins lilla "stuga" (hus) låg helt fantastiskt, knappt en granne i sikte, en sagoträdgård och sängplats åt allihop! Vi hade mat så det skulle räckt till ett helt kompani, kräftor, räkor, havskräftor, två kantarellpajer, potatis, halloumi och kyckling! Löjligt gott! Vi kom dit på eftermiddagen och låg o solade och drack bärs, jag o tjejerna pyntade med lyktor, girlanger, måne o glitter och sedan spelade vi några (riggade) matcher kubb! Improviserade sen ett långbord i nerförsbacke och Fredrik sjöng sina sedvanliga snuskiga snapsvisor. Vi gjorde upp en brasa för att värma oss, Sebbe, Robin o Johan blastade gammal metal i mörkret och allt var så mysigt o fint.














Haha Anton och facklan. Vi gick på midnatts-upptäcktsfärd i sagoträdgården med facklan och stjärnorna som enda ljuskälla, var helt fantastiskt och mysigt och lite läskigt och extremt farligt, herregu vi hade ju kunnat starta världens skogsbrand. Många korkade grejer gjordes denna lördagnatt, vi hade alla bara tur att ingen skadade sig eller typ dog.

Idag vaknade vi upp halvdöa allihop, tryckte i oss kaffe och resorb och sen tog vi ett ryck med trasor, dammsugare etc, var ju en del att städa..! Alla utom Rasmus o Robin till stranden för att bada. Kom typ tvåhundra meter innan vi fick stanna, fojan hade punka... Dom hade någon slags nödlösning med sig dock så vi kom ner till stranden till slut iallafall. Ikväll ligger både Rasmus o jag utslagna i sofforna, vi åt lite rester och känner båda att vi behöver lite vila, är INTE redo ännu för att jobba imorgon! Känns som att det är lördag??








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0