02

Sitter hos my babe, han kollar fotbollen downstairs och jag funderar på att gå och lägga mig i soffan här uppe med en chokladbit och zappa lite. Lyssnar på gyllene tider och det är precis vad det är: Gyllene tider! Har varit konstant soligt och varmt och unnderbart väder i nära 4 veckor nu. Dock sänks glädjeyran lite av att det ska bli ändå ner till 10 grader imorgon och en tid framåt. But hey! Efter regnet kommer solsken! Eller vad man nu säger.. Hm. Anyhow, jag mår bra och livet leker trots att jag ibland ser otroligt ledsen eller tjurig ut när jag sitter med blicken i golvet och mungiporna inte långt därifrån, vilket händer mig lika ofta som en viss herr Ralf stirrar argt på folk. Vilket också har hänt mig en gång för längesen, det var på den tiden jag och samme herr Ralf hade tumbrottningsdragkamp på altanen och delade deprimerat fyllesnack samtidigt som natten blev allt längre.

Och sen kan jag tillägga att jag tänkte ha en liten sammankomst för mina fina vänninor inom kort, tänkte mig en italiensk buffé, lite "gottigott" som min söta lillebror kallar det och kanske till och med en film eller två? Och vill vi vara riktigt wild'n'crazy kanske det till och med blir en tur ut i världen på nattkvisten. Hm, är vi redo för detta? Tåls att tänkas på.

Eftersom jag nu har tryckt era huvuden fulla med onödigt snack om ingenting och allt ändå så vill jag bara avsluta med att lyckan i mitt liv just nu är vetskapen om att sommarlovet bara är några veckor ifrån mig, men min hals kommer bli min död. Har en stark känsla av att det är min fina pojkes fel, han har nog smittat mig med något livsfarligt virus. Most likely.

Pontus är bäst och nu kilar jag!
Ciaooo

Kommentarer
Postat av: joss

är jag en av dina fina vänninor?

puss

2009-05-04 @ 11:54:25
URL: http://jjjous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0