midsommar

Kom hem igårkväll efter en luckad midsommarhelg uppe i Stockholmstrakterna. Midsommarafton började med lunchbuffé hos farmor, fortsatte med middagsbuffé och femkamp på Ekhammar och slutade med att jag, Pontus, Jennie och Elisa åkte till Micke, men fortsatte direkt med resten av festen som följeslagare till hembygdsgården (varför har dom och inte vi?) där det bjöds på dans och skratt hela kvällen. Träffade fler mer eller mindre avlägnsa unga släktingar och hoppade runt som en galning varje gång livebandet spelande en Gyllene Tider. Säger bara VECKA27!!

Dagen efter var de flesta tunga i huvudet och sega, så jag, Pontus och Jennie bestämde oss för att se på bio. Vi åkte upp till Stockholm och käkade middag först på Pizza Hut (VARFÖR har vi inte pizzahut i Hstd? Mänsklig rättighet.) På bion såg vi My bloody valentine 3D, en skräckfilm i 3D. Den hade nog inte varit lika bra/häftig utan 3D-effekterna, men med trädgrenar, pistolkulor och en gamlings käke flygande emot dig blev den ganska skrämmande.

Jag och Jennie kunde knappt gå efteråt, vi hade suttit med benen uppe på stolarna hela filmen för vi inte vågade ha dem nere i mörkret haha! Var totalstela.

Har legat och solat hela dagen, och ska snart in till stan med Sandra! Ikväll är det fest och Josefin och (antagligen) Sandra kommer hit och käkar/gör sig i ordning. Hoppas på en varm kväll hos A! :)


/ i

Kommentarer
Postat av: Jennie

Det är konstigt hur fort man kan sakna några! <3

och vad var det pontus kallade oss efter filmen?

han sa väl att vi såg ut som ett par spräckta pingviner eller vad var det ?;)

2009-06-22 @ 22:09:40
URL: http://justjenniie.blogg.se/
Postat av: Jessi loo

BABE! tycker att vi ska träffas snart! :) jag bor ju i oskarström nu! :) hör av dig om du kan träffas :D saknar dig<3

2009-06-24 @ 20:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0