good morning, herr horst (and sort of like, who f-ing cares dude?)

onsdagskväll var hos emelie, soft kväll utan skandaler. gick hem vid tolv tillsammans med adam och pojkvän, vilket tog sin lilla tid och jag var kall och jag var hungrig och jag halkade.

torsdag vaknade jämte hjärtat och sprang till bussen i kristallsnö och rayban. hoppade av vid flygaregatan och satt barnvakt mellan 10.00-15.30, lekte med marcus och moa i timmar. bästa träning jag fått på månader,
rekomenderar starkt aktiviteter såsom datt, tjuv&polis och dunkgömme till de som vill bränna lite överflödigt fett.
vid två hämtade jag och moa en kompis på fritids och när vi kom hem hade marcus tagit dit en galning: måns. totalt blindstyre. vid halv fyra kom barnens mamma (also known as gudmor) och vi gjorde semlor som vi snabbt mumsade i oss. efteråt åkte jag till optikern, fick höja styrkan igen, ser som en knölval.. provade lite bågar och fastnade för ett par silvriga piloter och ett par svarta wayfarer-liknande saker.

fredag upp med tuppen för att hoppa på elva-tåget till helsingborg med pojkvän, emelie och johan. käkade inte på city wook men på en annan kinabuffé. tog båten till helsingör och vandrade runt på mysiga kullerstensgator. fikade på ett gammalt, dyrt litet kafé och vi fann alla en ny favorit inom vit choklad.


nu sitter jag i favorittröjan från american apparel och chinos från monki, ska snart ner och kolla på en film till, sjuk idag så har legat och kollat på sex and the city och lords of dogtown.
såg förresten en rätt bra film igår, XIII hette den. det var mer en miniserie än en långfilm, flera avsnitt men det ar väldigt bra iallafall. nej, nu blir det myskläder, atonement och apelsin.






ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0