rubrik

Vad hände med de två första veckorna i april? Snart är det maj, solsken och strand som gäller. Tycker det var alldeles nyss jag gick och frös i min täckjacka. Känns ju inte mer verkligt tack vare att en barndomskompis är och åker skidor just nu.. Hu.
Min kära mamma har mejlat Laura om det finns lediga lägenheter i Italien i september i år, men har inte fått något svar ännu. Ta i trä och hoppas det finns något! Och det skulle vara väldigt bra för mig speciellt, har lite planer för sommaren 2010, men inget är spikat. Återkommer därför om det senare.. Lite hemligt mystisk sådär. Okej, en liten ledtråd. Ska läsa italienska efter sommaren. Det hjälpte inte mycket men jag tror faktiskt inte att någon är särskilt itresserad av vad jag pratar om ändå. BABBEL.
Är lite slut, har lekt med Olivia en stund nu på eftermiddagen. Tänk att så små barn har så mycket energi, va. Otroligt.
Och min Italienabstinens har inte stillats. Först hittade jag en reseguide hemma hos Pontus om Toscana och Florens och började nästan lipa (iskallt) och sedan hittade jag en fotobok här hemma om när vi var i Malcesine -06 med Sandra. Fyyyy bövelen säger jag då. Inte okej. Nu ska jag hänga tvätt. Ciao!


sv. S om in big need of some italy
: tell me about it! nästa sommar, eller vad säger du? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0