HALLOWEEN LISTY

1. Vilken är din favoritskräckfilm?
Ehhhh.... Hur ska en välja. De jag ser om mest nu är typ Barnhemmet, Exorcism of Emily Rose, Sinister, Parents.. Gillade Babadook också. Och hundra till. Den jag blir räddast av allt för är Ring. Såg den när jag var tio och blev fan ärrad för livet, var så jävla rädd.

2. Om du var med i en skräckfilm, hur långt tror du att du skulle klara dig? (Fem minuter, halvvägs eller hela filmen?)
Vill säga hela filmen, har ju sett tillräckligt med skräckisar för att en ska veta vad en borde och inte borde göra. Men realistiskt nu, ok, halvvägs kanske. Är både långsam och svag liksom.

3. Favo skräck TV- eller videospel?
Äääähh har inte spelat så många men gillar Corpse Party, Ib, Misao och Mad Father.
 
 
 

4. Favo skräckhistoria?
En unge på fritids när jag var liten berättade alltid en om en galen mördare som rymt från hispan och ett par som fick bensinstopp mitt i skogen och så började det dunka på biltaket, så killen går ut för att kolla och han kommer inte tillbaka men dunkandet fortsätter och när tjejen går ut för att titta så är mördaren på biltaket och dunkar killens avslitna huvud mot det :////// blir typ fortfarande oresonligt rädd när jag tänker på den hahaha. Jäkla unge.

5. Vad är en ovanlig rädsla du har?
Can't name one, clowner, dockor, hissar, hästar, ordet "blodådra", trånga utrymmen, känslan av sammet, bomullsbollar, när folk som inte är jag själv håller i knivar.. Inga ovanliga kanske men ah. Fast! En ovanlig grej är väl att jag kan se hur mycket blod och gore som helst på film men bara jag tänker på människokroppen i verkligheten typ dör jag. Håller på att svimma om någon visar mig ett blodigt plåster eller om jag börjar tänka på att under mitt skinn finns muskler. Och senor. Och ben!! Skelettet är det värsta.

6. Vad är ditt första halloweenminne?
När jag hade halloweenfest för alla tjejerna i lågstadieklassen och pyntade hur fint som helst med pappa, massor av spindelväv och spöken och ljusslingor och "läskig musik" (som jag såklart älskade, lyssnade på Alice Cooper på repeat).

7. Vilket är ditt favo halloweenminne?
Alla mina minnen är typ en mashup just nu i min förkylningshjärna, men allmänt allt det läskiga, utklädnaderna, godiset, drinkarna, skräckisarna, hela oktober är ju typ den bästa månaden på året. Kanske den här halloweenen blir mitt nya favominne?? Hint hint kompisar let's throw a party.

8. Bästa halloweenkostymen du haft?
Kanske Alex från Clockwork Orange. Eller när jag var ett spöke från the 20s. Har inte klätt ut mig så mycket.

9. Värsta halloweenkostymen du haft?
När jag inte kom på nåt bra på bokstaven S (temat) så klädde mig helt enkelt i svart. Tråk.

WHAT'S CREEPIER?
10. Varulvar eller vampyrer?
Äääääh vet inte, vampyrer kanske? Dom känns snabbast.
 
11. Spöken eller zombies?
På film, spöken. Demoner typ. På riktigt får en väl säga zombies, skulle ju typ kissa ner sig om en såg en.

12. Läskiga dockor eller clowner?
*kan inte välja* *blir rädd bara av tanken* *går ifrån datorn*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0